Pawouk Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 A co parkoviště? Ještě je tam ten stavební materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Je to tam parkovatelne dneska jsem kvuli tomu volal pani vedouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Pawouku kdyby si to sledoval tak jsem tady házel i foto jak to tam vypadá Ale to znamená jen jedno,musíte si pohnout aby jste stáli na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Foto jsem viděl. Nicméně, co bylo před několika dny, nemusí být dnes, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To je pravda ale vzhledem k jejich rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Ondro, udelej si vylet a over to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To víš že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To se i v takhle pokročilém věku dodělávají výšky? To mě fakt poser na holí záda Hehe potenciální tchýně má cca 37 :-D Nic příště už to snad vyjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Citim se stary 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Kluci, tak nakonec nedorazím. Zítra se musím zase sejít s majitelem kvůli koupě nemovitosti, protože je neschopný a nedokáže mi poslat scan v PDF.. Stejně má být hnusně, tak snad příště, no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Co to ? Co budeš vytěsňovat ? Ten jozziho ráj s tchýní, ať už to bylo myšleno jakkoliv, je to učebnicová ukázka kontradikce Tak to já bych dorazil, pizza je tam dobrá? Na to jsem ras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Vsak jen prijed , mista bude dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.i.t.a.s. Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 A bude se něco platit ? Nebo jenom za jídlo co si obědnámé ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 To co vypijes a snis si zaplatis. No a pokud budes chtit nam ostatnim zaplatit tak muzes urcite ti nikdo odporovat nebude . 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 No a jeste si musis zaplatit benzin bo na lane Te nepritahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.i.t.a.s. Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 OK OK :D Nikomu platit nic nebudu :D A ten benzin mi fakt na prd :D Krasavec je na nafte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Nafta patří do kamen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Tady není hospoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Brrr, sup v naftě , neni ho škoda ? Dyt to je jen polotovar chlapi jezdi na benal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Pawouku promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.i.t.a.s. Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 KDO vám říkal že sup v naftě! ? Ještě aby to komplet je v automatu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 v.i.t.a.s. Nechme toto tema srazum a pokecat pojd zde toto tema bylo vytvoreno pro tento sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.i.t.a.s. Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Však pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Hoši, užijte si sraz, snad vám počasí bude trochu přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Clinte dik. Pocasi bylo s prehankami ale v hospode je jaro, leto, podzim, zima stale klima. Tak to nikomu nevadilo Bondo dik za sraz i novackum i kdyz ted to bylo v mensim poctu tak bylo fajn. 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.