benikml Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Kde koupit držák uhlíků škoda fabia combi 1.4 16V, 59 kw? Děkuji za rady benikml@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Myslim že to bude komplet regulator alebo potom samotne uhliky kupiť a preletovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Přeletování uhlíků je levnější, já jsem to letoval a jde to, akoát jsem měl širší uhlíky, takže jsem je zabrušoval smirkem. JInak tady: http://www.cc-autodily.cz/regulator-napeti-huco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benikml Vloženo 2. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Mám na mysli držák uhlíků na startéru a dobrou cenu. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.