Přejít na obsah

Koupě Octavie II


Lancelot

Doporučené příspěvky

Byt tebou bych mrknul na www.eu-flanze.de Fungl novou RSku s TFSIčkem tam koupíš za 22,490 ojro. Takže mnohem lepší než za 23 - 24k ojro kupovat ojetinu!

tobě taky díky. No budu to zvažovat, mám na to ještě měsíc než se dají do kupy kačory..

mimochodem u ceny 22.490 ojro bude prd výbava..moc německy neumím.

Nebyl by si tak hodnej, nedal si práci a nezepsal mi jaká je tam výbava s porovnáním aut v ČR?

Byl bych ti vděčnej :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám taky OII combi, dle konfigurátoru na strankach skody by vysla na nejakých 670, já mám za 450,.... nová, se serviskou, se vším, ale dovoz z D. dneska vám servis udělá cokoliv, vím okolnosti, majitelem je kámoš a nechal mi to takhle, jinak prodává za 590.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za 22490 e to je klasicka vybava RS + maxidot. Za priplatek je treba, Audience, Columbus, 18" Zenith, tempomat, alarm, HHC, mezipodlaha v kufru, destovi senzor, hlavove bagy, parkovaci senzory predek + zadek, atd atd atd... Proste klasicka ceska RS vybava jen ten maxidot je tam uz v cene oproti ČR

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za radu. Zdá se mi nabídka velmi lákavá. Připadá mi, že je cena až velmi nízká. Nevím, zda-li je to tou modrou barvou. Názory budou fajn ;)

Jde mi o tu modrou za 499.000,- Pohrávám si i s myšlenkou přestříkání.

Děkuji když zhodnotíte i jiné vozy (RS) do té ceny.

Jedná se tak nějak o vozy do 550.000.

http://www.tipcars.cz/applications/a_start...k=1220877374000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je rozhodnuto , že si pořídíme náš poslední vůz OII - 1.6 Mpi , ale nemůžeme se dohodnout , jestli combi , nebo krátkou . Já bych chtěl z praktic. hlediska combi - jezdíme na dovolené a to je vždy velký kufr potřeba , sem tam se něco stěhuje , pro psa by to bylo taky fajn a navíc se mě combi i líbí víc . Ale drahá ,má strach , že si na velkou záď nezvykne a má z combi strach .

Jakou máte radu , jak si vybrat , jestli je dobré mít pro strýčka příhodu spíše combi , nebo bohatě stačí krátká ? Lituje někdo , kdo má krátkou , že nekopil spíše combi ? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro psa je určitě lepší kombi, teda pokud to není nějakej zakrslej pudl. Navíc i vzhledově se mě osobně víc líbí u octavie právě kombík. Dozadu je vidět prd, ale jak psal vorlajz, parkáče to vyřeší bez problému - plus na tu délku je to fakt téměř jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky autoscout.de, většinou taky autosalóny dávají slevu 200 - 800€ oproti ceně, co je na internetu a když je to privát a přivezeš mu peníze druhej den hotově, tak se dá ukecat i o 1500€ !! ;)

btw. kdybys potřeboval jen poradit, tak kdykoliv zavolej, číslo máš ;)

Editováno: , autor: Nexus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no keďže je tam N1 takže asi -19%daň ale ajtak ty vychádza na zľavu asi 25%čo je nereálne asi ;)

no já kupova se slevou přes 26%, ale nebyla to Škodovka. A pozor, nebyla to skladovka, šlo to do výroby až po objednání. Ale u Škodovky tomu moc nevěřím, leda nějaká předváděčka staršího data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P2M: oni dávali ty slevy takto velké kdekomu, možná o pár procent méně, ale dávali. S firmou to nemělo až tak moc společného. A taky jsme jich tam moc nekupovali. Během 2 let jen 4 ks(jak si kdo vzpoměl, že by mohl obměnit auto), takže to pro ně taky není žádná výhra. Zbytek si kupoval OII. Popravdě ta sleva byla rozhodujícím argumentem proč jsem do něj šel, protože jsem měl za cenu oškubané OII prakticky full výbavu Mondea. A další rozhodující moment byl, že jsem to viděl u kolegů a docela se mi zalíbil ten prostor a nakonec i vzhledově. Prostě jeden si to koupil a ostatní to okoukali a šli do toho postupně taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

tak to tu trošku oživím opět, neboť s Kyrasem plánujeme zakoupit Octavii RS 2.0 TFSI u mých známých ve Škodě v zahraničí a cena je více než vynikající

stejne tak i pro ostatní, kteří by se k nám přidali, tak

za O2 2.0 TFSI Liftback s Columbusem, přední zadní parkovací čidla, asistent rozjezdu do kopce, 18tky kola, atd.. začínáme již od 649 000 s českou DPH,

dál se vyplatí Superb až s 300 000 slevou, O2 2.0 TDI RS CR, Scout atd.. barvy dle výběru + příplatková výbava, napíšu klidně SZ co a jak :)

:palec2:

Editováno: , autor: Nexus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...