Milda93 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Dnes jsem měl vypůjčeného rapida a při zabouchnutí dveří, jen tak lehounce se ozvala rána a zvuk jak kdybych s tim třískal vší silou. A u O III je to takovej příjemnej zvuk zabouchnutí dveří, nevšiml si toho taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Měl jsi zavřené okno u těch zavíraných dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Při byť i trochu staženém okně to zavření zní jak kopnutí do bedny plné starých krámů : ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jo, je to tak. proto jsem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ale se zavřeným oknem to je celkem příjemné klapnutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) Lepsi reseni? Co ja vim? Nejsem placeny inzenyr ve vyvoji SA, to neni moje prace. Moje prace zaujima jiny okruh lidske cinnosti i kdyz je to technika take. řekl bych že člověk může něco hanit, pokud má lepší řešení. V současné době (vyjma hlasového ovládání) je ovládání na volantu asi tím řešením nejlepším - proto se to montuje Editováno: 9. Červenec 2014, autor: MBDusan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Hanil jsem i například nepovedený silentblok převodovky a měl jsem nové řešení? Neměl. jako všichni co s tím měli a mají trápení, myslím si, že toto téma se ještě na podzim zase rozjede. Nejsem konstruktér abych já něco vymýšlel. Na to jsou jiní mnou placení jako zákazníkem. A já se s tebou nepřu, jen jsem poukázal, že i toto řešení může mít za určitých okolností slabá místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 to boucnuti dveri je hrozny proto vubec neotviram okynka nebo kdyz vim ze se budou otevirat/zavirat dvere tak okynka hned zaviram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jo je to ostuda, pokud někdo stojí vedle. Ovšem ono ani u O3 to není s otevřeným okýnkem úplná symfonie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 bouchnuti dveri s otevrenyma oknama znelo hrozne snad na vsech autech co jsem v zivote mel. se zavrenym oknem je u rapida prijemny klapnuti, pokud se stim teda nemlati jako to dela vetsina pritelkyn, manzelek, tchyni,..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Okénko bylo stažené na doraz, a teda nepříjemnej zvuk, celkem jistě bych ten zvuk přirovnal k podobnému jako u mojí F I. Prostě takovej plechovej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Hanil jsem i například nepovedený silentblok převodovky a měl jsem nové řešení? Neměl. A já se s tebou nepřu, jen jsem poukázal, že i toto řešení může mít za určitých okolností slabá místa Promiň ale srovnávat silentblok s ovládánám radia? To je snad rozdíl, ne? Silentblok si neosaháváš, nic s ním tvou osobou neovládáš, na rozdíl od ovládání rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Koukám do konfigurátoru u rapida a co nevidí očko mé, bílá Laser barva. Za příplatek 4.000,- možná jsem jen barvoslepej ale nevidím v tom žádný rozdíl mezi tím a bílou Candy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Bílá Laser vypadá jakoby pod ní malinko prosvítal plech, o malinko míň jak u Moon, ale je jiná než Candyna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Budu se na to muset mrknout v práci. Z konfigurátoru to jde špatně poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Ono by se na to melo podivat statisticky. Zase na bezny provoz mimo mesto apod, je urcite lepsi a bezpecnejsi pri rychlejsi jizde, mit ovladani na volantu, do mist kde uz se udela vetsi otacka volantem, uz to neni vhodne, ted je otazka ktera situace nastava casteji a co je vyhodnejsi... A o tom to je, když se udělá větší otáčka volantem tak se mám věnovat řízení a ne ovládání rádia. Zrovna na kruháku je to strašně důležité. Ovládat rádio můžeš jak na volantu tak i na rádiu. Vůbec nerozumím co se tu řeší. Když už máte tu potřebu ovládat rádio v zatáčkách a z volantu to nejde tak rádio samotné je i v zatáčce na stejném místě. A tady mi budete ponovat že máte ruce v té době jinde. Diskuse o ničem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Za mě multifunkční ovládání na volantu OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Bílá Laser vypadá jakoby pod ní malinko prosvítal plech, o malinko míň jak u Moon, ale je jiná než Candyna. Su zvědav, jestli Laser někdy jen tak poznám. Protože už Candy a Moon je skoro k nerozeznání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 je to poznat, 12900Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Jj poznas to nejlepe na cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) Ahoj, tak se budu tesit na nove auto.... moje cesta k nemu - doted O1, spokojenost maximalni, letos plnoleta, je na plynu, ale proste konci... Takze co ted. Limitovan penezi jel jsem obhlednout salony, Rapid zvitezil jednoduse, po presednuti z Oktavy jsem se citil jako ve svem aute ;-). Takze co dal - vyber edice, zapujceni vozidla na zkousku - ma ho doted v modelu style plus, budi pozornost, no a v pondeli jdu delat objednavku. Mala poznamka - jestli si chcete usetrit za panoramatickou strechu u modelu Spaceback, tak si ho hlavne nepujcujte a nenechte zenu ( jako jakakoliv se tam posadila, nejen moje...) sedet vzadu - to proste muselo prijit. Zkratim to: - vybrano SPACEBACK Ambition Fresh, barva bila ( barva u me nehraje roli, tohle neresim) -77 kW - jel jsem i 63 kWatovkou, ale tohle je jina liga. Po pripadnem chipnuti by sestka chybela.... - kola jsem nechal 15, jel jsem na nich kratsi zkusebni jizdu a ted na tom Style plusu mam 17, jako zatacky to drzi jako prilepeny, ale proste se svym tohle jezdit nebudu... co bude navic: - paket Dynamic - ty sedacky jsou hoooodne navykovy a hoooodne dobry, - panoramaticka strecha - duvody viz vyse. - plnohodnotna rezerva asi pro zacatek vse, ted budu 3 mesice cekat a procitat forum :-) v pripade zajmu rozeberu vyse zminene, pro zacatek staci :-) At se Vam dari, Rapidaci Editováno: 24. Srpen 2014, autor: rakula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) kup si corner mlhovky/ k tomu dostanes BCM 087 a dodelani tempomatu a palbuniho pocitace je pak jen otazka namontovani packy (pozor active nema v zakladu palubni pocitac takze se nedozvis prumernou spotrebu ani dojezd...) Editováno: 23. Srpen 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Skoč do Ambition Freshky. Rozdíl "jen cca 15 tisíc" a auto vypadá úúúúplně jinak. A nebo rovnou StylePlus, který má střechu, paket dynamic hned a přidává lowxenony spolu s hezčí lištou piano a 17" kola. Místo cornerů, raději dešťák s light asistentem dohromady než cornery. Ty si potom můžeš "zafajfkovat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 hele, podle mě nemůžeš mít Active fresh ale Ambition. V Active nemůžeš koupit 77kW motor... jinak určitě doporučím koupit 16" kola a asi aut. klimatizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub84138 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Candy a Laser jsou klasicke bile barvy, ktere se od sebe lisi minimalne, pro normalniho cloveka defacto stejne - barevne receptury se moc nelisi. Zato barva Moon se zaklada na bile perleti, takze rozdil je vyrazny. Efekt perleti vynika predevsim pri primem svitu na slunci a na druhou stranu vyrazne zanika, pokud je vuz i minimalne spinavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.