Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Ja to mel v mém případě 8%, což bylo cca 28k Kč plus 20k Kč od Škofinu. Navíc jsem se mě ještě u Škofinu podařilo vyjednat výhodnější financování. No a prodejce mě automaticky dal povinnou výbavu a koberečky zdarma, o to jsem mu ani nemusel říkat.
Ovšem u jiných automobilek ta sleva od prodejce nemusí být tak vysoká. Co vím, tak zrovna prodejci třeba Reanultu jedou na s maržema na doraz. Co jsem zkoušel, tak velká sleva byla na předváděčku. Na auto z výroby mě byl schopen dát třeba metalízu zdarma, více už ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

permonek: 28 k + 20k od Škofinu sleva? ta se ale asi smázne přeplacením vozu,ne?

 

Samozřejmě, že se to smázne úročením. Ovšem jak už bylo uvedeno výše, je nižší základ, ze kterého se to počítá a díky vyjednanému přeci jen o něco lepšímu financování to nepřeplatím zas tolik.

Když jsem si spočítal kolik nakonec komplet za auto zaplatím (samozřejmě beru čistě splátky za úvěr a akontaci, bez pojistek, které bych platil i při platbě za hotové), tak jsem pořád nějaký 3,5% pod ceníkovou cenou mého auta. Což je podle mě hodně slušný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to je pravda. Ovšem po zkušenostech z předchozího auta, kdy díky nepozornému řidiči jedoucímu z vedlejší silnice, mě pojišťovna udělala z auta totálku a já blb GAP neměl, jsem přišel o daleko více. Takže mě těch 20k Kč dolů u pojistek opravdu nevadí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja taky nemel u minulyho GAP...to teprv bylo v plenkách...GAP je prostě jediný možný řešení a víceméně 100% zabezpečení ikdyž až ex post..., dnes už není problém si ho sjednat na celou dobu financování třeba 5 nebo 6 let se 100% plněním a hlavně už to taky není moc drahý :)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...