koldas Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Zdravím,mám v OI webasto, ale bohužel mi nejede, protože mi tam odešel žhavič. Netušíte někdo jestli se dá někde za rozumnej peníz koupit? Dík kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 (editace) :palec2: A co tak napisat presny nazov +typ WEBASTA???? LINK: http://www.webasto.cz/am/cz/am_automobile.html Editováno: 17. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 koldas napsal: Zdravím,mám v OI webasto, ale bohužel mi nejede, protože mi tam odešel žhavič. Netušíte někdo jestli se dá někde za rozumnej peníz koupit?Dík kolda Napiš odkud si a nejdi si kvalitní servis. Třeba jeden dobrej je v Jihlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 PROCHY603 napsal: :palec2: A co tak napisat presny nazov +typ WEBASTA???? LINK: http://www.webasto.cz/am/cz/am_automobile.html Tip zjištuju, až to budu vědět tak napíšu. dík kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Luďa napsal: Napiš odkud si a nejdi si kvalitní servis. Třeba jeden dobrej je v Jihlavě. Jsem z Olmiku. Jinak mi to servisuje kámoš co je normálně montuje. Potřebujem akorát ten žhavič, ale musím zjistit jakej je to tip webasta. Nechci za to dát ranec peněz. Není totiž nový, bylo už v kupovaným autu. Kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 PROCHY603 napsal: :palec2: A co tak napisat presny nazov +typ WEBASTA???? LINK: http://www.webasto.cz/am/cz/am_automobile.html Tak už to vím je to Thermo Top E (12v/37W) rok výroby 2002. Celý webasto je ok akorát prostě nechce zapálit tu naftu. Borec co mi to spravuje si myslí že je špatnej žhavič.Dá se to nějak sehnat zvlášť ta součástka? Dík za info. Kolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyjack Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 koldas napsal: Tak už to vím je to Thermo Top E (12v/37W) rok výroby 2002. Celý webasto je ok akorát prostě nechce zapálit tu naftu. Borec co mi to spravuje si myslí že je špatnej žhavič.Dá se to nějak sehnat zvlášť ta součástka? Dík za info.Kolda Ahoj,jestly chceš tak ti mohu pomoct,mam náhradní díly do webasta i tu žhavící svíčku. Předpokládám že to tvuj kamarád vyčetl diagnostikou na webasto a ne vagem...Jinak ti to mužu vyčíst jestly budeš chtít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinos Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Zdarec přátelé, mám na octě Webasto, když ho vypnu pořád tam něco v tom vrčí.. něco kouslý asi..Nevypne se to ani ktřeba za hodinu, jedině když to odpojím od elektriky... Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Najdi si nějakej servis, kterej se ti na to mrkne. V topeních je moc drobnejch věcí aby ses v tom vrtal sám. Záleží od kud seš, ale v Jihlavě je dobrej a levnej Oburka. Jedno topení i montovali a druhý tam jezdí na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 (editace) Zdravím. Pánové bude mi tohle všechno co je na fotkách stačit k montáži do mé Octavie combi 2.0 TDI BKD 103KW? Je to z Golfa 5 z 1.9 TDI? Bude tam všechno pasovat nebo je třeba ještě něco dokoupit nebo vyměnit? Popřípadně jestli ano, kde bych to sehnal? Děkuji moc za pomoc A ještě jedna věc. Není tu někdo z okolí Plzně, kdo by to uměl namontovat a rozchodit? Editováno: 24. Říjen 2010, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Obrať se na člena rolbaře je z prahy.Ale určo se dohodnete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Už jsem mu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Je tu někdo z Plzně kdo by to dokázal nainstalovat do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Okolo Plzně:TADY Všechny servisy TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Na to už jsem koukal.Nejlepší je, že těm co jsem psal, že se specializujou na nákladní automobily. . Nejspíš s tím zajedu za Rolbařem. Koupím úplně nový a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Co sem dával odkaz to by měli bejt na osobáky. Dokonce sem zadával i škodovku. nebo zavolej sem: +420 725731957 nebo sem: +420 241045450-7 a oni ti servis doporučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopar.184 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Nazdar chlapi.Mám octavku O1 81kw diesl a mám na ní webasto.V loni super bez problemu ale když jsem ho chtěl použit dneska tak se nezaplo ani nahodou.Mám ho ovladaný dalkovym ovladačem jen zapni a vypni bohužel to nic nedělá.Může za to třeba to že jsem na podzim musel vyměnit baterku ktera mě uplně odešla?VAG žadnou chybu nehlasí co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopar.184 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Můžu se zeptat?Mám webasto a loni mě chodilo na jedničku dneska jsem ho chtěl zapnout a nic ani nahodou.Muže na to mit vliv vyměna baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 spíš to, žes ho celý léto nepoužil a teď se mu nechce. Někdy pomůže bejt tvrdohlavější než topení a furt zkoušet - pokud aspoň slyšíš, že čerpá palivo, ale nezapálí. Anebo někdo s diagnostikou na topení aby na to mrknul proč nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopar.184 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 No nedělá to nic tak nevim co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Teď už jen servis aby ti zkoukli co s tím je. Záleží na tom vodkud seš. Třeba Vysočina http://angebote.weba...rand=144&ind=WB Třeba tendke servis MILOŠ OBŮRKA U Viaduktu 2231/10 Jihlava můžu doporučit. Montovali nám topení do OII a 100% spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopar.184 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Nevite někdo čím otestovat webasto v O1 přes tu zasuvku pod volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 mám dotaz , dá sa namontovať eberspacher alebo webasto NT a zapojiť ho tak aby sa dalo spínať cez origo dialkáč , a aby fungovalo aj tlačítko okamžitého zopnutia na novom paneli climatronicu . Skúmal niekto ako je to zapojené origo ? maxidot samozrejme neriešim , tam webasto byť nemusí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Zdravím.Hledám radu,ale nic jsem nenašel.Webasto jednou topí,jednou netopí.Po spuštění hoří a po 2 až 3 minutách zhasne.Jindy hoří normálně.Kde hledat chybu.Děkuji za rady. Webasto je benzínové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Šel bych po oběhovce, ty cca 2 minuty by odpovídaly že se přehřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.