frydak Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Ahoj,dnes jsem si všimnul že my nebliká ve zpětném zrcátku blinkr.Nevíte jestli se dá nějak vyměnit žárovka nebo se musí vyměnit celý ten spodek???.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 V tom zrcátku u Supa není žárovka, je tam několik diod. Jestli nesvítí žádná, tak bude problém někde jinde. Hledal bych zapojení kabelů, atp. Svítí ti ostatní směrovky na příslušné straně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 (editace) Svítí všechno akorát ne blinkr v zrcátku.Já bych se na to mrknul, akorát nevím jak se to rozebírá,nerad bych něco někde urval. Editováno: 12. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 26. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 (editace) Tak jsem to musel nechat vyměnit celé.Ve škodovce říkaly že když prdne jedna dioda tak přestanou svítit všechny.Materiál 476kč - Práce 528KČ. Editováno: 26. Únor 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne svoje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Zdar, mě zase pro změnu ty diody svítí zničeho nic tlumeně a divně přemlikávají. Zkrátka ne tak jak by měli ale malinko svítí. Taky prosím o radu zda se s tím někdo nesetkal nebo jak se dostat dovnitř. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Já měl podobný problém na O2. Vím že to tady někdo na fóru rozebíral a přeletovával, ale jednoduše se to rozebrat nedá-je to lepené Takže jsem taky musel vyměnit za nový díl (nesvítili mě dokonce oba blinkry). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Čekal bych, že už toto vyřeší, protože u OII mi taky po 5 letech přestalo levé zrcátko fungovat. Není nad klasické žárovky v blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 U mě byl asi největší problém to že to po čase používání přestalo těsnit a uvnitř byla voda. Takže se udělala klema a ty ledky to odpálilo. Je fakt že by na toto soudruzi mohli již zareagovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
77icka Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Zdravim vospolok,menil niekto smerovky v spetakoch ? Pristup zrejme zospodu a zacvakavacky na spodnom kryte.Na novych smerovkach to vyzera na spodne zacvakavacky a dve dierky zrejme na skrutky zvrchu.Nerad by som zhanal dalsie diely . dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Musí se rozebrat skoro celé zrcátko. A navíc tam nejsou žárovky, ale ledky a kupuje se to jako celý modul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 ahoj,potřeboval bych vyměnit žárovku co svítí ze zpětného zrdcátka dolu na nástupní prostor,víte někdo jak na to?díky za info....david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 toto se dočteš zde http://forum.skodahome.cz/topic/107079-ledky-do-interieru/page-2 píše jak na to uživatel "pooletr" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Ahoj tak i já si dnes všiml že mi nesvítí blinkr v zrcátku u řidiče dá se ten celý blikač nějak vyměnit nebo s tím musím do škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Tak jsem dne přišel k autu a vše zase funguje jak má,tak nevím že by nějaký uvolněný kablík nebo voda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxi1234 Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Dnes, výměna led blikačů v zrcátku postup 1 . Vyndat zrcátka, není potřeba po vyndaní odpojovat od konektorů. 2. vyndat gumovou zátku ze žárovkou pod ní je šroubek . 3. vyšroubovat 3 šroubky ,které vidíte, celkem jích je 6 4. viz foto uvolnit plastové držáky šroubovákem a pod 5. sledujte foto víc nic nepotřebujete . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxi1234 Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 ahoj,potřeboval bych vyměnit žárovku co svítí ze zpětného zrdcátka dolu na nástupní prostor,víte někdo jak na to?díky za info....david Vyndat zrcátko sklo, nechce to nějakou velkou sílu ale jde to dobře, poté vyjmout gumovou zátku ze žárovkou atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Dnes jsem měnil nefunkční blikač taky. Jako náhradní díl za 562 Kč. Horor cena. Práce 30 minut vlastní a všechno funguje. Konec konců to za to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 To jsou ty věčné diody , na Fi jsou klasické blikače v blatnicích po 12 letech stále původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Máš pravdu,ale co je nejhorší,je nápis made in China s výrobní cenou tak dolar,na blikači co si odnáším jako originální náhradní díl Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 To je zajímavé, zatím všechny origo díly co mi prošly rukama byly z Evropy. Není to napodobenina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 No napodobenina nevim,objednal a koupil jsem ofiko u Dealera Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 taxi1234: nebylo by treba nejaky video jak sundat to sklo? ja sem za to bral a proste ne a ne povolit a bojim se ze to urvu a zrcatko neni levny zrovna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak pokud neumíš sundat ani zrcátko,raději se do toho nepouštěj. Je to fakt jednoduchý. Kdyby i na tohle mělo být video,tak pak už by sem někdo mohl dát i video návod tankování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) njn ted je to jednoduchy kdyz vis jak na to ale pred tim si taky urcite nevedel a ptal ses.. Editováno: 23. leden 2014, autor: *MAJKL* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Na tohle jsem se fakt neptal. Zrcátka jsem už musel před mnoha lety měnit u Felicie kde jsem si dodělal výhřev i el. ovládání. Tak zajdi někam na vrakáč a tam to prubni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.