MarekIRL Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 (editace) Zdravím, Byl jsem měnit radiátor..a stím taky propláchnout a vyměnit chladící kapalinu. Po příjezdu domů jsem zjistil že mi tam nalili jakousi "fosforovou" kapalinu taková žluto-zelená. Stejná barva jako zde http://www.flickr.co...@N06/2081431315 Já vždy používal G12 růžovou.. neví někdo co je tohle zač? A jestli je to ok? Editováno: 12. Listopad 2012, autor: MarekIRL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekIRL Vloženo 13. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tak jsem se tam byl zeptat a prý je to jakýsi TOTAL Elf a prý splňuje normu VW. Tak snad to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tak original je jak píšeš G12,nebo G12+. TOTAL Elf s asi moc do fábek nedává,ikdyž to plní normu VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 No docela bych se toho bál. Pokud ti vyměnili komplet kapalinu tak OK , ale tato by se měla každé dvy roky měnit Jem G 12 je trvalá nálpŇ Navíc pokud bys pomíchal tyto dvě kapaliny tak vznikne hnusná hnědá sraženina, která může něco ucpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 G12 ma tiez svoju zivotnost. Meni sa po 5 rokoch. TRVALA NAPLN NEEXISTUJE.!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tak original je jak píšeš G12,nebo G12+. už je aj G12++ http://www.skoda-dily.cz/eshop/hfg096109-chladici-kapalina-g12.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.