Stringo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Tak já včera v podvečer přezul a na rychlo vyklepal koberečky, vyházel bordýlek po prckovy a už makam v práci, abych to do 10:00 stihl a byl ve 12 v Lánech Jo na ten dvůr před muzeum se vjíždí z ulice Křivoklátská nebo Školní Editováno: 4. Květen 2013, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Křivoklatska:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Radiusi, ty jeden provokatére! Clinte, připrav pro něj studenou sprchu/koupel, aby se trošku srovnal. Odjezd z benziny je v 10:30, neni to brzo? Tak ja tam teda v 10:20 budu. Nezmatkuj, odjezd je v 10:45. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak se dívám, že u Lán vesele prší...a podle meteo radaru bude asi pršet i nám na spanilou jízdu z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Já věděl že se s tím nemám včera v dešti umývat. Naivně jsem doufal, že to dneska vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 To je klasika: umytý auto = bude pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Vůbec to počasí je celkově divný. Zatím bylo opravdu hezky a teplo jen pár dní. Auto je špinavý co chvíli. Editováno: 4. Květen 2013, autor: TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Pánové, hlásím se z okolí Lán, ráno pršelo, honí se to tady. Te´d neprší, sem tam probleskne sluníčko, ale jen krátce. Ještě nějakou dobu se to bude tady honit, ale odpoledne by mohlo bejt lépe.... Mavouš si vymyslel zpoždění, resp. nechal se raději zpozdit, aby nemusel s prdlavkou přijet...mám dojem, že se nás bojí . Samurai psal SZ, že má nějaké focení a že by dorazil po obědě později. Editováno: 4. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Vypadá to tak, že odpoledne bude lépe, akorát na tu cestu nee... http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/inca-cz/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ty jo jestli prší tak to abych si zajel pro služební a mazlíčka nechal v garáži, aby se neuspinil... B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Západní okraj Prahy 6 - právě tady začíná pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvíno Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ahoj Clinte. Omlouvám se,že jsem se tak dlouho neozval. Mám teď toho nějak moc!! Prosím Tě,tak ten kámoš dorazí určitě,ale já ještě nevím,jak to budu stíhat. Každopádně se budu moc snažit,abych dorazil aspoň na chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 OK, doraž jak budeš moct....oba jste vítáni a nováčci mají povinnost přeblejsknout ostatním na srazu chromované koncovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Vysocany zatim prehanka Clinte, jak je na tom u vas teplota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Plzeň - zataženo 14°C vypadá že bude pršet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Vyrážím směr garáž a za chvíli budu již na Bělohorské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Uz sedim deset minut na benzice Lamy...;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tak já jedu z Práce, doufám že nebude vadit, že přivezu malou... Tak nás čekejte tak za hodinu a třičtvrtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Benzina za 5 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 užite si to sporťáci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Milady Horákové - kolona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Zdar chlapci, ono se dneska něco koná??? Tak já mám ještě čas, za chvíli se začnu oblékat a chystat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Na Benzine jsem za 3 min. Uz jste mi ujely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Clinte, klucy mi z Benziny ujely ale uz jsem na dalnici. Kde je ten motorest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Probihajici sraz. Editováno: 4. Květen 2013, autor: Koty 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky