Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

..... Je to preklep samozrejme na schval, kvuli pomahacum a chranicum, mohli by vyzadovat podle zakona licenci ci co ;)

a jelikoz je fabka daily car, tak ano, opravdu sni o vikendu vozim ;) takovy vytuneni taksik ;) ..... cizi lidi moc nevozim, z duvodu aby tam nebyl nejakej nastrcenej borec z nejaky kontroly taxikaru ze nemam zivnostak a atd,.... ve smes to ani taksik neni,... nikde se nesirim, jenom kamaradi a kamaradi kamaradu maji moje cisla a kdyz chteji nekam odvist sem plne k dispozici na telefonu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bigbopp přislíbil účast, takže pokud dorazí, budeme mít všichni možnost vidět trojkovou oktávku v eleganci v modré race metalíze ;)  A hlavně, poznáme jak doufám, dalšího skvělého kolegu a fandu značky Octavia ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

moje budoucí auto se asi nestihne, nevím jak jsou pružný v MB. pravděpodobně scoutem, přítelkyně mě nechce pučovat auto, prej sem ničitel aut :D kdyby se náhodou něco stalo, tak by měla řídit ona jelikož to je auto její zaměstnavatele ;)

ano motosmane, vem i lopatu ;) 

ono totiž jet dálnici bez 4kolky prostě nejde a jezdit na nákupy bez 4motinu, no to už tuplem nejde  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...