Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

můžem uděláme si soukromý sraz bez myslivců. Ještě se k nám může připojit TSI  či pawouk. a já se budu povyšovat víš, protože mám větší vybavu než ty :D

ale koukám, že tsi už nebyl na 2 srazech ;)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

místo kofoly si dám vodu, to mě netrápí ;)  nevím v tom klasiku sem měl 2 krát maso a za ty peníze to bylo hodně slušny a na to parkoviště se vejdou i myslivci že jo...
koukám že první sraz minulej rok v prosinci byl, zajímavy :D jste vyhrnovali parkoviště jo? :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Bez myslivců ani ránu!  :kol-47: 
Ideálně bych to viděl na konec května, začátek června - prostě aby už bylo slušné počasí a zároveň se to stihlo před dovolenkovým časem (když to bude přelom duben/květen, tak s tím také nemám problém). A v zimě? Když nebude náledí... :kol-46:

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Vážení přátelé,

jelikož je Clintův jarní sraz ještě v nedohlednu a termín nebyl ještě oficiálně potvrzen, nezoufejte, nesmutněte....

Připravujeme zatím takové neoficiální setkání, (Večerní posezení s Clintem), nějaký všední den navečer po šichtě....Přijeli by ti, co si rádi pokecají pěkně v teplíčku u krbu, venku může mrznout a foukat, může sněžit a být vánice....Každý by přijel tak, jak by mohl a večer se postupně sejdeme v Classicu. Zájem o tuto akcičku narůstá a já se jí nebráním, jsme skvělá parta!

Organizaci nechávám záměrně na klubovém vláknu, neboť tady by se to pletlo s pravidelným srazem, který na jaře uděláme.

Takže mrkněte na Clintův privátní klub v sekci hospoda! :kol-47: 

P O Z O R !

Aktualizace:  Termín potvrzen na 26.11.2013 od 17:00 Hotel U lípy Krušovice na R6 směr KV.

Hotel Classic na Lánech bohužel ukončil svoji činnost, podařilo se najít náhradní hotel s restaurantem, privát parkingem, salónkem a dobrým jídlem.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...