Clint Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Arlo, pošli mi na sebe přes sz číslo, ať máme kontakty....Synovce a Motosmana už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Jj je me fakt fuk jestli dam za ubytování 200 nebo 250 Za psa sem minulé platil 150 za noc to sem se fakt cukal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Psa vezmi, potáhne nás vožralý nazpátek do chatky Musíme se pak domluvit, kdo vezme chleba, hořčici atp....zatim je dost času. Čím víc nás štamgastů bude, tím bude větší sranda. Co Pawouk, nepojede? Editováno: 5. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 pawouk má novou manželku a plánuje otcovství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Kokto, psa vem, protože když bude hlad, čerstvé maso se hodí. Motosman je grilmajster tak něco na česneku vyvrbí a z kůže skvělej spacák, později dobrý hadr na leštění pro Clinta. jinak jsem včera koupil tu Želvu a o teflonu se na ní nic nepíše, bůh ví co jsem koupil. Ale asi to je ono. http://www.autodilypeva.cz/autoduuly-peva/eshop/10-1-Autokosmetika/2-2-Autolestenky-a-vosky/5/491-Turtle-Wax-Plus-PTFE-tekuty-vosk-s-teflonem-500ml-70-023 Editováno: 5. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Jinak jsem měl možnost otestovat konečně toho Yetiho 2,0 Tdi 4x4 81kw. jako docela fajne. Dlouho se to probouzí k životu, člověk šlápne na plyn a než se to přeleze přes nějakých 2200 otáček tak se moc neděje. No jinak tvrdej jako prase (jako všechny škody) tady jsem čekal lehkou vyjímku. A co mě překvapilo při sešlápnuté spojce brněla spojka a lechtala mě do palečka, pokud jí člověk lehce povolil brněla ještě více. Hold asi diesel a už jsem si odvykl. Příště si musím vzít na nohy nějaký boty se super vibram podevší (do nejtěžších podmínek do hor) aby to tlumilo ty vybrace do nohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 pawouk má novou manželku a plánuje otcovství to sú mi ale novinky ....sa ani nepochváli 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Další neoficiální setkání proběhne v žamberku organizované Octavia clubem 30.8.2014. http://www.octaviaclub.cz/clanky/6octavia-sraz-2014-registrace-725.html Přihlášení štamgasti z Pirátského klubu: Motosman Pancho Kokta Náčelník Klint Nejsilnější auto piratu "Arlo" ale uz neni nesilnejsi:) sou dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Doufám, že si mexikáne bereš s sebou šampón a leštěnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jo kamoska nejede,radsi vezmu vas k sobe ne?) takze clint,kokta a arlo,pisu si vas:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jo beru celou bednu neboj,kosmetika celkem za 12t:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Tak tak, bude sranda, až se vožereme, budeme jezdit na koktovym psu po vesnici... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) coze kokta vezme do auta psa? no fuj:) proto furt reklamuje sedacky.....je to jasne :'> Editováno: 5. Červen 2014, autor: PANCHO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) No nejen do auta, bude s náma v chatě... Kokta ho má jako náhradního řidiče, kdyby ještě ráno nemohl řídit.... Editováno: 5. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) takze nam bude v noci hlidat auta,teda hlavne to moje:) mam tam velke stado koní tak aby neuteklo:) Editováno: 5. Červen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 proč bych nebral, v kufru ničemu nevadí v autě se mě usídlil i pawouček, tak tam mám pavučiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Pavouky ven. . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Pavouky ven. . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Kluci furt nevim jestli pojedu, ale chlazeni vam kdyztak muzu pujcit... male se zabudovanym kompresorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 spis by to chtelo velky stan:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Upraven program srazu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 nebudem chlastat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 a on je uz nejakej program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jj pro nás, máme velké poslání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jezis jake?) to mne zajima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky