Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Znak na volantu se řeší zde. Exteriér není totéž co interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Tak konecne to mam doladene "black and white". Uvidime ako dlho to tam vydrzi. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak me napadlo. Nebyl by nahodou nekdo ochotny mi poslat (klidne za nejaky mensi peniz) neposkozeny stary predni znak na OII? Ten muj dostal sutrem a loupe se. Novy znak si dalo uz tolik lidi, ze by se nekdo mohl najit. Kdyztak SZ. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Prosim Vas, mam moznost sehnat za levny peniz nove logo 6V0 853 621 A. Co jsem koukal je to zadni znak na Fabii 3. Nevite nekdo, jestli mi bude pasovat na zadek Octavie 2?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Howado Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Já dával na kombika 5J0 853 621 a 5J0 853 621A. A sedí parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 FIII má podle me jiné průměry, ještě záleží u OII na zadku jestli je to combi, nebo lift, jsou tam rozdílné jestli se dobře pamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 nie sú iné sedan x combi , pasuje tam presne vyššie popísané z FII FL 5J0853621 A 621A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Mate někdo prosim vyroceny jak vypada na aute leskly znak?Zatim jsem nasel jen samy matny...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 lesklý znak? Můžeš dát fotku? Já znám jenom jednu verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) To jako fakt nevíš o jaký znak jde? Vypadá takhle, ale mě osobně se líbí ten klasický matný... možná proto, že maska je taky matná a ladí to spolu, nevím, prostě se mi lesklý nelíbí... Editováno: 28. Červen 2016, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Já nevěděl, že je verze s matnou černou a lesklou černou. Jinak jak říkáš, ta matná je asi lepší, protože k tomu více ladí, když už je matná maska.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rica Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 čau borci prosím o radu koupil jsem octu RS r.v. 2012 a chtěla bych ty znaky nevím jestli leský nebo matný ale hlavně stačí odkaz jak por blbce kde objednat aby to pasovalo nejsem moc zručnej:-) idelně Brno bez poštovnýho ale to není důležitý popřípadě radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Nejjednodušší a 100% je to koupit tady:Přední znakhttp://www.obautodily.cz/predni-znak-skoda-nove-logo-original-1-ks-3750cz199/Zadní znakhttp://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-nove-logo-skoda-original-1-ks-3665cz199/Návod jak sundat staré a nalepit nové znaky máš o pár stran zpátky [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rica Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 6V0 853 621 A je zadní znak z Flll a na Oll sedne jak prdel na hrnec. Navíc je o polovičku levnější a je lesklý-což mě osobně teda připadá mnohem hezčí než ten matný 5J0853621A AUL Nicméně pak vyvstává problém s tím co dopředu. Bud klasicky 5J0853621 AUL ale to pak bude na autě kombinace vpředu matný vzadu lesklý, což se mi teda nelíbí, nebo pak použít z F3/Rapida 3V0853621A, který je lesklý, dá se sehnat za 160kč ale zase je blbě natvarovaný podle kapoty Rapida takže se musí upravit horkovzduškou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rica Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 (editace) Tak jsem objednal na obautodílí a naprostá spokojenost znaky šli krásně dolu i mě který manuálně méně zručný a instalace úplně v pohodě Editováno: 19. Srpen 2016, autor: rica přidání fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 si raději zabělej značky, není radno je moc vystavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rica Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 ok díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Neposlal bys mi za nejaky mensi peniz tvuj stary znak z masky? Pokud teda neni nejak poskozeny. Muj dostal ranu sutrem a trochu se to na nem podepsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Rok a pul ubehl jako voda a ja mam stale zniceny predni znak. Porad se nenajde nekdo, kdo by mel po vymene prebyvajici predni znak jeste stareho designu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 (editace) U nas stoji 12eur v Skodovke novy /stary dizajn/. Editováno: 18. Březen 2018, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Samozrejme je to taky moznost, ale nejak jsem myslel, ze polovine zdejsich clenu doma nejaky zavazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Když přišly inovované znaky, tak většina těch původních už vypadala dost žalostně, alespoň podle mé zkušenosti. Vypadal hrozně. Na S-bazaru se prodávají kolem 150kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 No me nenapadlo, asi mas pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Poradite mi cislo dielu ake pytat v skodovke? Chcem original zadny znak povodny zeleny vymenit na OII FL kratku. Moj je trosku na krajoch uz taky skaredy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.