Kevinios Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Cau lidi..nezkousel jste nekdo neco podobneho nacpat na svoji Octavku? Chtel bych poresit automaticke otevirani kufru...ale vubec se mi nelibi ty pruziny..co uz se tu tolikrat resilo. Nezkousel jste to nekdo takhle? http://www.ecstuning..._Pod/ES1895197/ ECStuning to ma poreseny na golfika...ale i tak by me zajimalo jestli to jde nacpat misto tech dorazu co jsou na oktavce OII FL sedan A jeste jsem se vas odborniku chtel zeptat (mozna ze uz se to tu nekde resillo, ale nenasel jsem to) jak mam poresit odskok kufru - pri podrzeni prostredniho tlacirka mi kufr pouze odskoci a zustane zamknuty... Nevite nedo jak se toho zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewe Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 - Jestli se tu něco vyřeší (najde návod, info o tom), tak do toho půjdu určitě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Sorry - We can not confirm nor deny as no testing has been done on any Skoda models hned tam píšou na videu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) No a prave proto jsem zalozil novy tema...ja vim ze to tam pisou... u oktavek jsou podobny dorazy, ale prijde mi ze o neco mensi. A jen se jakoby nasroubujou do plechu http://www.skoda-dil...ri-oe-3165.html Editováno: 20. leden 2013, autor: Kevinios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 už je někde psáno, že to kdosi zkoušel a na koktě to nefachá (napamatuju si proč, je to jiný jak na golfu každopádně pokud by to fungovalo, tak bue efekt stejnej jak u pružin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Nu jo, kdyz me se ty pruziny moc nelibi..chtel jsem pokoumat neco lepsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Mna by skor zaujimalo ci by sa to nedalo spravit tak ako je to na superbe... taketo prerabky a vymeny dorazov... to sa mi nejak nepozdava... a hlavne v zime to bude asi nefunkcne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 v zimě to fachá, pokud máš vzpěry ok hlavně to stojí pár kil to co má SUP bude dražší a výrazně, hodně výrazně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 25. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2013 zkousel jste nekdo ty pruzinky na RS? Pac to ma kridlo a ja mam i zadni sterac... a to uz je docela znat, tak nevim jestli by to nejaka pruzinka zvladla...a zase tam nechci davat nejaky hovada aby se mi kufr hnul v pantech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Superb má elektrický otevírání a ty vzpěry jsou dost robusní, do OII i kdyby to někdo chtěl montovat za ten ranec peněz, tak se mu to nevejde pod víko... Jinak já mám combi a mám nové vzpěry a modré pružiny a už při +5°C to nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 já na kombi, repasované vzpěry posílené o 50N a modré pružiny, fachčí to i za mrazu, zkoušeno -10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Můžu se zeptat, kde se to nechá dát posílit? Každej na mě kouká jak na pako, když se zmíním o repasu - resp.o posílení vzpěry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 www.gorcak.cz 150 peněz za jednu předtím mi to fachčilo od +20°C výše jinak ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Takže až mu budu psát, tak kolik mám chtít na těch vzpěrách N??? Nevím kolik mají z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 kolik mají z výroby je na nich napsáno, já mu napsal at50N přidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maekro Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 ahoj kluci mám problém , mam fabii před faceliftem v kombíku, koupil jsem pružiny a ejhle ... nemůžu dovřít kufr ,jsem tam zmáčklí až po koule a chybý mi tak dobrejch 20 cm k upnýmu dovření . =((( pružiny skracovat asi né to by už nemělo žádnou sílu, tak mě napadá koupit nový vzpěry aby měli kradší pouzdro ? bo fakt nevim , hrozně jsem tu automatiku chtěl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Kevinios, podařilo se Ti to vyřešit? Jsem na tom stejně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Co zkusit sundat ze vzpěr ty plastové krytky pístnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Nepodařilo. Mel jsem slabe vzpery. Poslal jsem je panu gorcakovi..a napsal mu ze, at tam neco prida (stěrač, křídlo) Celekm rychle poslal zpět repasovane a doplněné ale tak pul roku jsem nemohl kufr zavřít jednou rukou ted uz je to v klidu. Na pruzinky jsem se vyprd...resim ted jiny veci (nestartuje a blika kdykoliv se ji zamane ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Je škoda, že nikdo dosud nepřišel na kloudný způsob, ten odskok (nevíc mi po odskočení taky zůstává kufr zajištěný, že musím mačkat tlačítko) je dost na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Me by lakalo komplet Elektro otevirani, ale bohužel to je asi taky mimo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Na našich OII smůla, už jsem to zjišťoval. Je hrozně málo prostoru v rámu dveří kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 A nestačilo by dolů jen vymyslet taky něco pružného jako je na videu? Páč odemčení a odskočení kufru co je vlastně pořád zamčený je k hounu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Teď nerozumím... když vám odskočí kufr, tak mě se dveře normálně otevřely s pružinama, ono to zůstane odjištěné cca 2s až potom se to zase zajistí... Takže pružiny to stačí odskočit. Někdo zkoušel dát pružné dorazy (gumové čudly na dveřích) moc to nefungovalo. elektro u nás nepřichází kvůli místu v úvahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Jááá dám odemčení kufru na dálku a kufr se odemkne a oskočí. Ale nejde ho zvednout bez zmáčknutí knoflíku. Je sice volný ale vlastně pořád zajištěný. To je pak oskok k hovnu když musím mačkat odemčení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.