Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nebude fungovat. Musis vymenit za kompaktibilni BCM jednotku.

Do háje... ale děkuji ;)

Musel jsem to resit take, zase mam nyni i Cornery kde spravna jednotka podporuje take. Ale musi se natahnout kabelaz.

Rozumím

Rozumím..myslíš, že se dá nějak rozumě prodat řídící jednotka (...086) a původní páčky bez tempomatu?

Upraveno od Mirek17

je prakticky neprodejná, musel by jí koupit někdo, kdo dodělává třeba jen DO nebo mu stávající 086 odešla

Tak tak, snazil jsem se ji prodat vcetne pacek a ani tuk.

páčky jsou možná prodejnější pro dodělání palubáku, ale také toho není tolik

Díky kluci za info... musím to tedy promyslet :-)

Tak dnes dorazil tempomat, cena 4815 od firmy HH autodíly

Ahoj

tempomat je možné dodělat , i výměna BCM není problém , u uváděného vozu to bude 6R0- 087M nebo P . Elektrika je triviální , jedná se o 5 drátu od páčky do BCM a jeden na ŘJ motoru , u benzínu pak jeden drát na pojistku . Cca hodina práce . Kompletní sada páčky a BCM , elektika se dá sehnat uz za 6000kc

Na který pin vede pátý vodič do BCM mimo piny T73b/44 - 47?

Napadlo mě, jestli nemyslíš propojené vodiče z T16c/2+4 na T73b/45.

Upraveno od orel

• 1 měsíc později...

otazka zo zaujimavosti: sli by dorobit packy z O3 / R MR2016 ? alebo to zasa je o tom celku a elektronika nepusti

Při dodatečné montáži tempomatu, ukazuje digitalně MFD nastavenou rychlost, nebo pouze ikonu aktivace tempomatu?

• Autor

Jen ikonu a je v budíku rychlosti, ne v MFD nebo MOXIDOTu.

Upraveno od miklisek

To jsem přesně myslel. Díky ;-)

• 3 měsíce později...

Zdravím, už dřív jsem zkoumal nad dodatečnou montáží tempomatu, odrazovalo mě to že musím sehnat druhou BCM jednotku a samozřejmě páčky ale jelikož častěji jezdím po dálnicích tak nad tím začínám znovu uvažovat 

ale než koupím druhou BCM jednotku (nikde nikde jsem jí nenašel až na ebayi) tak bych se raději napřed zeptat jestli bude 100% kompatibilní - než jí pak složitě reklamovat číslo má 6R0 937 087 K

post-90523-0-69000500-1451239589_thumb.j

asi na 99% bude ok ale chci mít jistotu ikdyž je to tu 100x zobrazeno   

děkuji 

Ja jsem taky nechal dodelat s cislem na konci 087M mam ale MR 2013 a je plne kompaktibilni. Je otazka ovsem zda-li je ti to k necemu.

Tak ta elektronika by mela byt identicka kdyz mam mr 2015 (pokud se nepletu) tím padem by to snad melo spolupracovat a fungovat doufam ..

Ted nevim presne ale nepsal tu nekdo ze kdyz mas prisvit mlhovkama do zatacek ze ta jednotka podporuje i tempomat ? A ty s mr2015 to nemas ze shanis jinou jednotku ?

Omlouvam se, tohle jsem nepsal kdyz jsem byl po 1. Na dokodovani funkci tak jsme to zkouseli a neslo to a kdyz jsem se dival pod volant tak mi konci cislem 86 (pismeno uz nevim) mam pouze vybavu ambiton fresh takze jak tempomat, xenony a prisvit do zatacek tam bohuzel nemam

Jinak je to tak pokud si to prisvecuje do zatacek tak tempomat to podporuje ;)

• 2 týdny později...

poslední dobou zjštuji nečekanou komplikaci a to ohledně páček a potřebné kabeláži nutné ke správnému zapojení, páček jsem našel hodně ale k žádným žeprý není kabeláž, dokonce i na cc A-D mi to také vyvrátili že neví o tom že by nějaká kabeláž byla potřeba, což je divné když řada z vás právě zde kupovali tyto páčky 

• Autor

A není to náhodou tím, že tyhle obchody prodávají páčky, určené pro tempomat a ne tu servisní sadu tempomatu, co je ofiko jako příslušenství ŠA?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.