MBDusan Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) No vidíš, já zase můžu zasednout na volant vojenského vozidla :-) Ale to už už jsme v tomto tématu Off Topic Editováno: 4. Prosinec 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 radeji dam 1500 za znamku nez sice moznost jezdit na dalnici zafarmo za takovou dan. teď nějak nevím o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Tak nějak je to tady off topic. Takže zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Já teda ten tempomat celkem dost používám i mimo dálnice. Sakra, zase další "blbost", bez které už další auto nesmí být : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Já bych ho chtěl, ale kupoval jsem skladovku, proto ho nemám a 12tis za dodělávku taky nedám a co z toho tedy plyne? Že mám smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Je pravda, že to co to stojí v konfigurátoru, bych za to stejně taky nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) měl bych ještě jeden dotaz, v čem se liší ty BCM jednotky z označením 6R7 937 087 X když místo toho X je třeba písmeno F, M, K nebo D a někdy tam žádné písmeno není za tím posledním 3číslím díky, at vím co popřípadě koupit ... Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: hardb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 podle mne v ničem změna písmene je podle toho jak stoupá výroba. podstatné je 6R7 937 087 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Jinak mám jednu volnou kabeláž k tempomatu + návod na montáž Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 RomanR25 dovolil by som si s tebou nesuhlasit.pismenka na konci rozdeluju jednotky podla toho ktora co vie spustit.Nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ale nee, pismeno je fakt odlišení verze dle času výroby. Např. Mko už je vyřazeno z vyroby a ND a nahrazeno Pčkem. Jsou ještě doplňkové kódy výbavy, ale základní číslo je vždy stejný. Pro použití v autě se pak musí pravděpodobně ta výbava dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 To ano kedze sa modernizuju a pridavaju moznosti danej jednotky.Ako napriklad jednotka pre tempomat niektore to nepodporuju a s inym pismenom na konci ano.a je to ten isty rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 To se pleteš, rozdíl jestli jednotka podporuje tempomat nebo ne je v posledním čísle a né písmenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) 6R7937086x tempomat neumí. 6R7967087x umí a je uplně jedno zda tam je H,F,M,P Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 No však jsem to psal, poslední číslo a né písmenko. Písmenka jdou s dobou podle abecedy. Nevím po jaké době se ale mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) když jsme u toho tak je BCM jednotka jako jednotka nebo ne?de mi o to jestli bych tam mohl dát tu jednotku z označením 6R7967087 X z roomstru místo této6R0937087 X určená pro rapidy děkuji Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: hardb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ahoj všichni tu řešíte poslední číslo na BCM jednotce, ale já mám uplně jiné označení 7H0937090D a nejsem z toho zrovna moudrý. Mám corner mlhovky, deštový , světelný senzor a tažné z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) označení 7H0937090D montováno od 2013> Editováno: 17. Prosinec 2014, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak dnes jsem byl v autorizovaném servisu a moje verze BCM jednotky tempomat podporuje, tak někdy po novém roce ho asi nechám namontovat. I z prací a DPH mě to vyjde na cca. 7 400 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlad1130 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Dobrý den všem přechazim z Octy na Rapida spaceback - teprve ho kupuju a chtěl bych si tam nechat ještě před odběrem ze salonu tempomat dodělat. Chtěl sem si ho vymazlit a všechno se proti mě spiklo a musím vzít skladovku. Pročítám to tady a pochopil jsem , že je tu nějaký odborník ze Strakonic , jsem z jižních čech a do Strakonic to mám kousek. Mohl by mi prosím poradit - myslím celkově s autem elektronika programování funkcí a diagnostika Moje velká záliba jsou auta a i elektronika .Tak jsem trochu poučenější laik. Případný kontak na vlad1130@seznam.cz Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 To je jednoduche napis soukromou zpravu Ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlad1130 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 (editace) Tak tempomat je namontovaný cena byla nakonec 7 800 kč. Jen je škoda, že neukazuje nastavenou rychlost na maxidotu jako třeba Octavia. Nevíte někdo jestli by to šlo dokodovat ? Editováno: 13. Únor 2015, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 a tys nemusel měnit BCM jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.