Snoopy_awn Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak jsem dnes přišel ke své Octavii zaparkované před domem a nestačil jsem se divit. Auto mělo nabouraný celý bok. Někomu to uklouzlo, ale bohužel se neobtěžoval zanechat na sebe kontakt a ani nehodu nahlasit. Stalo se to na Praze 13 na Velké Ohradě a dle šetření policie se jedná o Fabii I před FL. (Zůstaly tam mřížky z nárazníku) Nehoda má svědka, který vypověděl, že to bylo dnes 16.2.2013 kolem 6:00 ráno, ale bohužel nezaregistroval SPZ. Nahlasil jsem to na Policii, ale ty na mne ještě udělali bububu, že parkuji tam kde bych neměl a že si to pojišťovna jistě ztrhne. Sakra já toho dotyčného chytit... Takže berte to jako výlev mých pocitů, ale potřeboval jsem to vyventilovat. btw. kdyby někdo věděl o bourane Fabii I, z Prahy 13 na pravý přední roh, určo se odměním za informace. Sídliště jsem projel křížem krážem, ale nikde žádná nestála. tady ukázka jak vypada chudinka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak to s tebou soucítím, v mém případě naštěstí vyníka zadrželi svědci u auta (u obchodaku) ale pri moji smule frajer nemel ridicak a jeste mel nepojisteny auto. Naštěstí existuje česka kancelář pojistitelu a to to vyresila a urcila pojistovnu ktera mi vse uhradila. Nevím covece jak je to v tomto pripade kdy vynik ujel takovy parchanti by potrebovali dostat pres drzku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 No když viník ujel a PČR ho nenajde,tak by se to myslím dalo zaplatit z havarijka...což ovšem není zrovna ideální,ale aspoň něco. Kdosi mi takto odřel nárazník,pachatel nezjištěn , Policií odloženo. Nakonec jsem to tak nechal,jen jsem to trochu zamaskoval. Ovšem jak tak koukám o Octu se opřel pěkně...bych takový šmejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 pokud havarijko má.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 To zamrzí.. nechápu ty lidi, když tohle způsobí, že na sebe nenechají kontakt. Od toho si přeci platí povinné ručení a nestálo by je to prakticky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Jo lidi jsou bezohlední, přesně jak píšeš, od toho je povinné ručení. No stát se něco takového mně tak to akorát můžu prodat jako havarovaný vůz...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 doporučuju hledat a nepřestávat hledat to auto..dřív nebo později ho najdeš,pokud nebude spěchat s opravou...asi mu nedokážeš že to zavinil on,bude se vymlouvat že si to udělal někde jinde..že o žádné tvé auto se neopřel...asi bych soud a poplaty za něj nepodstupoval...ale na autě bych se vyřádil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 to je jak hledat jehlu v kupce sena, a navíc nic mu nedokážeš jak si psal, a jistotu pokud se ti nepřizná nebudeš mít nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 To zamrzí.. nechápu ty lidi, když tohle způsobí, že na sebe nenechají kontakt. Od toho si přeci platí povinné ručení a nestálo by je to prakticky nic. No to je pravda,ale lidi se HLAVNĚ JEBOU O BONUS!!!!!! To je ten problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Soucítím s tebou. Bohužel, jak zde všichni píší, v podstatě už je rozhodnuto, opravu budeš muset vyřešit na vlastní náklady, popř. z havarijního pojištění. O to horší je, že nejde o odřeninu, ale o celý bok auta, což je pekelně nákladná oprava K postupu Policie ČR nemám komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy_awn Vloženo 18. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 jj bohužel to budu muset vyřešit z havarijka. Je to smutny co se zde vse deje. Přitom kdyby se ten člověk k tomu okamžitě postavil čelem, měl by to nejspíš uplně bez problému a nějakého trestu od PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Víte ono je to těžký. Nikdo nechce přijít o bonus (každá ušetřená kč dobrá), pokud to není služební auto. A třeba, kdo ví jestli nebyl řidič pod vlivem.... Já měl před cca 3 roky štěstí, že mi to odřela baba na parkovišti a dala mi vzkaz s telefonem za stěrač. Za což jsem ji pak poděkoval, protože se to stává velmi zřídka. Bohužel smiřte se s mentalitou našeho národa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Pokud si dobře pamatuji, bonus se pouze krátí o 10% na dva roky a tedy to dělá kolem 300Kc na rok, což mi přijde ještě na současné podmínky celkem přijatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snoopy_awn Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 dnes jsem si dovezl Octu domu po opravě. výsledek můžete zhodnotit sami. Chtěl bych, ale ještě poděkovat místnímu členovi Spirit-ovi za ochotu a hlavně za to, že se opravy ujal a výsledek je uchvatný Navíc pro mne Spirit připravil i malé překvápko, kromě toho, že mi sehnal zadní FL nárazník a FL lišty dveří, tak mi vyměnil i slepičky Takže díky chlape, jsi machr Přední dáreček a zadní dareček 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Parádně to opravil, šikula, takových je potřeba si vážit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.