Přejít na obsah

Nokia C5-00 a HF BT Octavia II


Doporučené příspěvky

Kolegové,

 

mám OII výroba 5/2011 a telefon Nokia C5-00. HF BT s multifunkčním volantem. Vše fungovalo donedávna v pořádku. Seznam kontaktů, hovorů atd. Asi 3 týdny mám problém jen někdy přijmout hovory. Nefunguje tlačítko na volantu ani na telefonu. Volat jde be problému. Dělá to jen někdy. Je možné, že proběhla aktualizace telefonu přes Noika Suite. Myslím, že dříve na DOT to ukazovalo hovor přijmout nebo soukr hovor nebo odmítnot. Teď to soukr hovor neukazuje. V Noki tvrdí, že telefon je OK a že vrátiti soft nelze. Byl jsem dnes ve Škodovce načetli to a tvrdí, že je tam vše OK.

Nemáte radu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud do údajné aktualizace vše fungovalo tak jak má bude problém zřejmě tam. Nevím z jaké na jakou verzi FW jsi aktualizoval, nebo co jsi to vlastně aktualizoval? Že se nelze vrátit zpět na nižší verzi FW je pravda, respektive ti to nikdo neudělá protože downgrade FW končí v drtivé většině smrtí telefonu. Pokud se tedy jednalo o aktualizaci FW může to být bug daného FW nebo bug vznikl kvůli aktualizaci do nesformátovaného telefonu což by se dalo napravit formátem pomocí trojhmatu ale jistě ti to nikdo nepotvrdí, to se dá jen vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám také nokii C5-00,2 ver. fw :081.003 a s mojí nově koupenou OII 11/2008 vše funguje. Doporučil bych překontrolovat nastavení v připojení/bluetooth. Znovu zapnout režim vzdálené SIM. Poté odebrat spárované přístroje Skoda_UHV a po restartu telefonu znova spárovat. Pokud jsi z Libereckého kraje můžeme to zkusit u mne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to fakt není nastavením, tak zkus zajít do značkového servisu nokia (ne do Vodafone) a žádej opravu z důvodu občasné nefunkčnosti automobilové BT. První co udělají je flash nejnovějšího FW (bacha, příjdeš o data, tak zálohuj!).

 

U Sony/Ericsson mi to před časem prošlo, tak snad i u Nokie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, Op = operátor, v tvém případě Vodafon, proto ti to nenabídne nejnovější verzi protože opové jsou kurvitelé FW a mnohdy nejnovější nevydají, buď to udělej jak radí camellcz, správná rada :palec: Slušnej servis ti to flashne nebo doma přes Nokia Care Suite či Phoenix, ale to už chce znalosti nebo šikovnost podle návodu. Trojhmat nezabral?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem naistaloval Nokia Care suite a po připojení C5-00 to píše, že to nepodporuje RM-645.

 

Nebyl jsem si jistej, proto sem psal i Phoenix. V Navifirm (google vše najde) si stáhni FW pro svůj telefon, vlož podle návodu tam kam patří a přes Phoenix to flashni. Pokud budeš potřebovat radu, stačí mi napsat. FW použij podle RM, zjistíš vyťukáním kódu *#0000#. Phoenix stačí nainstalovat a postup je jednoduchej viz pdf. jen změníš název složky s FW podle tvojeho RM.Flash FW.pdf Verze FW musí být stejná nebo vyšší jako je v telefonu!

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Euro3, jen se zeptám jestli víš jaké soubory stáhnout? Ještě jednou doporučím napsat do Google - Navifirm, stáhnout ho, otevřít (neinstaluje se, po skončení ho jednoduše zahodíš do koše), zleva kliknout na Nokia C5 RM 645, na verzi FW , na euro3 (můžeš vybrat i barevnou variantu), pak na download, můžeš si vybrat adresu kam uložit a pak to jen vrazit do adresáře viz návod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...