Cjoctavian Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 just in time Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) Ta RS kombi u rakouského prodejce je moc pěkná, nemůžu si pomoct, ale tyhle elektrony co na ní jsou (18") se mi na nové RS líbí zdaleka nejvíc, 17" nic moc a ty 18" a 19" co mají jakoby ty oválný plochy se mi nějak nelíbí, evokuje mi to starý alfiny, který měli výplně elektronů jak pánvičky na vdolky Prostě jsem na paprsky no Chrompaket by na té černé myslím vypadal dobře, ale vzhledem k tomu, černá maska dáva autu punc sportovnosti bych do nich také asi nešel. Sám uháním Lukasona, aby mi pomohl nalepit matnou fólii na masku a nechce mi s tím pachole zlobivý pomoct Hoj Editováno: 26. Červenec 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 jo jo, problém u dodavatele, který nestíhá kvůli dovoleným (což fakt nechápu....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 ale chci,... jenom mi rekni jestli mam koupit cernou matnou folii a muzeme to spachat popripade jestli mam koupit neco dalsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=4992235213958&set=vb.1541981923&type=3&theater Jedno video z Bohemky na pohodičku jsem to tam švihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 (editace) nevim co má někdo za problém s cenou u RS. Když si vzpomenu, co mi prodali v r. 2005 za 740 t., blil bych. Mám na mysli nejhorší auto mýho života, OII combi, 2.0 TDI. Výbava mizerná, kvalita ještě horší a cena nesmyslná. Proti tomu je RS za hubičku a asi o sto světelných let dál. Mimochodem, teď jsem si zkoušel přibližně stejnou konfiguraci RS, jako mám v CC a RS je o dobrých 200 t. levnější. Není to sice stejná třída, ale ten rozdíl už zas takovej není. Editováno: 29. Červenec 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Já když si vzpomenu jak mě v roce 1999 vzala MB na hůl při koupi O1 1,8T s porovnáním kolik stála v Německu tak mám vztek i nyní. To bylo ještě před vstupen do Eu a dovoz nebyl tak jednoduchej jako nyní. Tím jsem ale s MB skončil, ačkoliv Octávka je bezvadná stále a kupuji auta venku a to tam kde dostanu nejlepší cenu, výbavu a záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 jo jo, je pravda, že nové RS se passatu hodně přiblížila a rozdíl v ceně je dost velký (když jsem si teď postavil identického passata jako jsem koupil na konci 2009, tak jsem cenově po všech slevách ještě o 110 tis Kč výše než předtím, což mě fakt udivuje). Proto padla volba na RSo... Ale stále čekám na nějaké bližší info ohledně termínu dodání, nechci objednat auto bez uvedení závazného termínu, to bych pak mohl čekat i půl roku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 .... pul roku je nesmysl ...... tomu never a ani neverim i ja ..... pocitej ze normalne to mas 3 mesice,... kdyby se to protahlo,... tak nanejvejs max. 4 mesice .......... pul roku to by si musel mit PHAETONA ci nejakou spesl skodovku v omezene edici a rucne montovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Pul roku byla docela bezna cekacka treba na Fabii RS jeste pred nejakym tim rokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 S tou cenou to konečně už začali lidi chápat, ještě donedávna byla spousta lidí (stále jich je nespočet), kteří budou zarytě tvrdit, jak je RS za tyhle peníze drahé a že to je za ty peníze pěknej pekáč no prostě volové oproti konkurenci vychází RS velice dobře! (i ve svém konkurenčním rybníčku vzhledem k O3 elegance atd.). Kdo chce dát přes půl mega za octávku, tak musí jedině jít do RS, jinak nevím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 No to si nemyslim. Ne kazdy touzi po nizkem a tvrdem aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Jasný, ale já jsem psal o zájemcích. kteří chtějí octavku a chtějí za ní dát víc jak půl mega. No ještě tady bude new scout, to je fakt a ten taky určitě bude cenově lákavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Jendoslav: To je prostě blbost. Přes půl milionu za octávku dá spousta lidí a nevidím důvod proč by měli ještě připlácet za RS. Někdo nemusí chtít tvrdé auto, nebo může chtít 4x4. Dokonce ani ty sportovní sedačky v RS nemusí každému vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Ale jo chápu, jak to myslíš. Já spíš uvažuju o tý cílový skupině, která si pořídí elegeanci + nezanedbatelný množství příplatků, tam pak se oproti RS už to nemusí vůbec vyplatit. Jinak pro ty co chtěj 4x4 bude určitě super volbou Scout, který si myslím ororti vybavenější 4x4 klassik octávce nebude o moc dražší, spíš naopak. Samozřejmě s tou cenou počítám po slevách, které jsou někdy velmi zajímavé a věřím, že se najdou štastlivci, kteří dají za novou RS s pár příplatky po slevě i pod 600 jako prd Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ti co chteji Elegance + milion priplatku cekaji na L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ta bude od 22KT/14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 tak co jsem to počítal tak s 17% slevy jsem s základem + něco málo navíc na 523tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 A to je víc než hezký no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 17% je více než hezký. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Pokud to neni nejaka firemni sleva, tak za tolik procent muzes dealerovi libat ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Tak to je super sleva,oni se někteři škubou když maji dat aspon 10% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Tak kamarád dostal 18% a prodejce je jeho kamarád ;-) já jen 17% jasný, firma to koupí na sebe pak dá vám a jste jako druhej majitel ale i tak dobrý ;-) Tak zpět k tématu jak by řekl Pawouk :-P Když to nepůjde jinak tak se naseru a vezmu si jí v základu Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 a pak jí budeš postupně dodělávat, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Škoda Octavia RS TDI: Jízdní dojmy http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-tdi-jizdni-dojmy-75791 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.