Leden 19, 201411 r jo, pojede to určitě nádherně. Ty tam alespoň tu možnost sklopení teoreticky máš. Ale u VW ani za příplatek. Divný, co ?
Leden 20, 201411 r Zeptám se, kde se dá sehnat vystřelovák co má nová RS, popřípadě co má G GTI?A je možné ten klíd použít, vykuchat a vložit do něho vnitřnosti z klíče co mám teď na Fabii? Třítlačítko.. Popřípadě tip jak by to šlo? Díky
Leden 20, 201411 r Kluci, potřeboval bych navést - někdo si tu kupoval kovové oko ke klíčku na RS, zaboha to nemůžu najít a docela bych si to objednal... Dík.
Leden 20, 201411 r díl 5G0 837 599 A - chom kroužek na klíče popis http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-spodni-plastove-casti-klicku-za-chromovou-skoda-octavia-iii Upraveno Leden 20, 201411 r od Hravec
Leden 21, 201411 r Tak po pár projížďkách vidím jako hlavní riziko dodržování rychlosti... jede to mnohem rychleji, než se zdá, budu si nato muset dát bacha. A chci se zeptat - máte v menu nastavení zrcátek volbu pro sklopení při couvání? Já tedy ne. Já to v menu mám, ale zrcátko se mi nezklápí.... Zkoušel jsem nechat i kolečko na nastavení zrcátek na "R", tak to fungovalo kdysi u OI... Ale stále se nezklápí. Čím to je? Může to být že tam mám zaškrtnuto synchronizace obou zrcátek v menu?
Leden 21, 201411 r tou synchronizací by to být nemělo.... nějak se musí nastavit ta druhá poloha (zklopení)... u mých el. sedadel to je tak, že nastavím zrcátka a sedadlo, uložím do paměti sedadla a pak zařadím zpátečku, nastavím pokles zrcátka (nahoru nebo dolu nebo/i do boku) a znovu uložím se zařazenou zpátečkou... u mech. sedadel netuším.... co na to návod?
Leden 22, 201411 r A jste si uplne jisti ze to u O3 jde i bez elektrickych sedadel. U vsech predchozich modelu to vazalo na elektricka sedadla, bo poloha kam se zrcatko sklopi se uklada do pameti sedadel. Upraveno Leden 22, 201411 r od mike_k
Leden 22, 201411 r ale xstorm tvrdí že to má v infotainmentu.... potom je to divné... a to že se ta poloha ukládá do paměti sedadle jsem taky psal....
Leden 22, 201411 r Pokud je položka "natočení při zpátečce" tak by to chodit mělo, ale já tam tu položku tedy nemám....
Leden 22, 201411 r Podle me je to bug. Navic nevim, a ani navod o tom nic nerika, jak by se ta sklopena poloha ulozila, to tlacitko na ukladani je na elektrickem sedadle a u normalnich sedadel by tak museli pridat nekam nejake tlacitko. Upraveno Leden 22, 201411 r od mike_k
Leden 22, 201411 r a jak potom funguje to, že se ta funkce dá přes VCDS aktivovat? zde vypadá to, že jsou to všechno teorie a praxe může být jiná... klidně může jít o paměť v neutrálu a paměť se zařazením zpátečky bez toho aniž by se muselo něco mačkat a něco někam ukládat.... prostě mám neutrál, nastavím zrcátko, zařadím zpátečku, nastavím zrcátko a pak se uvidí.... nemá to logiku? u el. je to prostě s těma zrcátkama tak, že je přímá vazba na sedadlo a možnost více nastavení... Upraveno Leden 22, 201411 r od Hravec
Leden 22, 201411 r A neaktivuje se tim proste jen ta polozka v menu, ale realne to nefunguje? Ale mas pravdu, toto je jen ma teorie, ktera ovsem prozatim odpovida skutecnosti, ze to nikdo bez elektrickych sedadel funkcni nema. Bohuzel uz Skodovka, na rozdil od minulosti, dela navody tak idiotsky, ze tam neni poznat, co ma kazde auto a co je jen priplatkova vybava, takze z toho je prd poznat. Upraveno Leden 22, 201411 r od mike_k
Leden 22, 201411 r Asi vím kde je chyba .... "Přiklopení při parkování" totiž znamená, že se zrcádka přiklopí-sklopí (obě) když zamčete auto ... myšleno, že se stáhnou celá směrem ke karosérii.. né že se změní poloha skla v pravém zrcádku při couvání.... A to je ŠA české auto .. takže to není ani chyba při překladu manuálu z jiného jazyka.... Upraveno Leden 22, 201411 r od Napalm
Leden 22, 201411 r Jenže viewer píše o "Natočení při zpátečce" a to je něco jiného. A napadlo už někoho, že v tom manuálu jsou popsány všechny funkce a výbavy, které OIII může mít, ale nejsou a nemusí být součástí konkrétní specifikace výbavy modelu, který viewer má?
Leden 22, 201411 r No pravávě že u RS je v menu jen to "Přiklopení při parkování", což - než viewer přidal část návodu - jsem myslel, že je ono - funkce při zpátečce... Takže podle mě to u RS nejde.... ale mrkněte někdo kdo máte RS doma ... já koukal do toho menu jen v autosalonu.... může to souviset třeba z nějakou výbavou co tam nebyla... Upraveno Leden 22, 201411 r od Napalm
Leden 22, 201411 r Ja to mam aj v menu (aj zaskrtnute), avsak nejak som nespozoroval, ze by sa zrkadlo pohlo pri spiatocke.... Ale mozno niekde robim chybu
Leden 22, 201411 r Nojo, ale ty máš OIII 1.4... ne RS... Asi máš elektrická sedadla.... viz co píše víše "Hravec"
Leden 22, 201411 r Pelras: A nastavil sis to podle navodu? Ono to defaultne nic nedela pokud si nenastavis polohu toho sklopeni.
Leden 22, 201411 r tak nějak, je třeba přijít na to, jak nastavit druhou polohu - viz výše moje domněnka.... "prostě mám neutrál, nastavím zrcátko, zařadím zpátečku, nastavím zrcátko a pak se uvidí.... nemá to logiku?"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.