Hravec Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) mimo to by se měla objevit položka v CAR, kde to jde vypnout! doporučím drobnost - hoši neteoretizujte a vyzkoušejte a uvidíte... také jsme to tak se Sankem81 udělali a viděli... a kdo se bojí nesmí do lesa! Editováno: 26. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Zřejmě mi na autě padá nafta tzn že nefunguje nebo funguje nějak špatně čerpadlo. Když mi RS stojí třeba 3 dny v garáži chytne to až na 3tí natočení no a teď jsem byl o víkendu na slovensku kde auto stálo 4 dny a při následném startování při mínus 13ti stupních se startér točil dobrých 20 sekund než to chytlo no a chytlo to stylem jeden válec druhej válec třetí čtvrtej no hrozný zvuky hrozný vybrace. Zřejmě budu muset do servisu. RSka má najeto 3 tisíce. Když se s ní jezdí každý den tak není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 reklamace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 V neděli -13 stupňů nažhavení cca 3s poté na otočení startérem bez problémů naskočil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) Zdravím, je tady někdo, kdo má objednanou RS TSI Combi a zná dodací lhůtu? Oktávku mám objednanou již 1,5 měsíce a prodejce stále nic neví... duben, květen? Jirka Editováno: 29. leden 2014, autor: caditko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Hledej,hledej, tohle se tu řeší už dlouho. Ale jo, trochu ti pomůžu, budeš čekat ještě tak další měsíc a půl; aby ti prodejce sdělil,že ji budeš mít nejdříve,tak za další 3 metry:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Jo, jo včera jsem na vlákno narazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Tak podle dnešních informací od prodejce je od ŠA zkrácena čakací doba u OIII RS na cca 3,5 měsíce... Samozřejmě je potřeba tuto inforamaci ještě prověřit u jiného zdroje... má mě opravit nabídku, teď tam mám 16 - 20týdnů, takže uvidíme co tam napíšou... Editováno: 4. Únor 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 no ono záleží hlavně na tom, v jaké výbavě RSo bude... jestli bude front assist, panorama atd.. tak zůstává termín beze změny (cca 5 měsíců) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Mám čerstvou informaci, že dříve než v březnu nemám vůbec počítat s nějakou informací. Auto prostě v systému FIS ještě není vidět... Objednáno 13.12. bez všech asistentů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 krásně napsáno "mám informaci, že nemám počítat s žádnou informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Náš zákazník náš pán - toto i nyní někde stále neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 je to hrozný výsměch českým zákazníkům.. stále hlavně export export export a češi ať si počkají, když to RS tak chtějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 To není úplně pravda, stačí kouknout na briskoda forum a angláni jak nadávají na dodací lhůty - asi to nebude jen v CR... třeba tady: http://www.briskoda.net/forums/topic/303892-build-week-delayed-again/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 a taky mají problém se sedačkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 no ono záleží hlavně na tom, v jaké výbavě RSo bude... jestli bude front assist, panorama atd.. tak zůstává termín beze změny (cca 5 měsíců) Nene, bavím se o téměř plné palbě a na nabídce je termín max. 4 měsíce, takže to ŠA opravdu "poléčila".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Jinak další test OCTAVIE III RS 2.0 TSI , a celkem s "pánem" musím souhlasit.... http://www.autoweb.cz/videotest-skoda-octavia-rs-2-0-tsi-2014/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Pořád ty stejný řeči jako jsme viděli v už X recenzích předtím. Nechápu proč neudělají třeba test příplatkové výbavy jako adaptabilní tempomat, držení jízdního pruhu, park. asistenta atd. Celá recenze je vlastně uplně o ničem jelikož všechno co tam bylo sděleno bylo už vlastně sděleno dávno dříve a jinde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Protoze, to bohuzel vetsinu Cechu vubec nezajima. Pro ty je podstatne, ze to ma cool narazniky, napis RS, pak ze to dobre jede a tim to konci. Aby se nekdo neurazil, mluvim o vetsine Cechu, ne vetsine zde na foru, i kdyz tady to taky neni uplne mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Bohužel mas pravdu.... stačí si tu přečíst paranoidní příspěvky s obavou o porochovost a podobně.... a potom příspěvky o zbytečnosti a že raději koně pod kapotou.... nebo technika ala Š 105/120... samo chápu, že je to o možnostsch a rozpočtu, ale zatracovat něco, co nezkusím dlouhodoběji a nemohu objektivně posoudit je ono čecháčkovství... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Jasně, tak nějak to bude... my jsme prostě národ odborníků... a to na všechno a hlavně od stolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ten test doplňkové výbavy je dobrý nápad... třeba se toho někdo ujme... Na funkci automacitkého zastavení jsem viděl naposledy test Škody Citigo, a fiktivní "plastový" chodec přežil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Kdo tu má auto napráskané pomocníkama a plné doplňků? Co třeba udělat vlastní recenzi/test?Dneska stačí dobrý mobil,kamera,pc a hlavně parta nadšenců a dá se na solidní úrovni vytvořit ledacos, co se pomocí YouTube rozšíří do světa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Jinak co se těch moderních pomocníků týká,tak za mně osobně moc ne-e,ale je pravda,že většinu jsem neměl možnost vyzkoušet,pač mám auto defakto holé,pokud jde o tyto asistenty.Přesto mi,snad krom automatu nic nechybí.Docela dobré mi přijde třeba hlídání mrtvého úhlu i když v praxi neznám,naopak třeba hlídání pruhů,parkovací asistent,adaptivní tempomat(z toho co jsem vyčetl tady,tak je poměrně nevychytaný) mi přijdou takové,řekněme nezajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Já myslím, že většinu čecháčků zajímá především cena, spotřeba a velkej kufr, další aspekty jak to jede a co mají za výbavu, to je druhořadé. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.