Hravec Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 aha, pán je lingvista, určitě ale nepíši chlapy kupovali jako někteří jiní zde ... ale díky za upozornění, opravím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Dneska jsem viděl v Praze ve Vinohradech stříbrné nové RS a také mu to moc slušelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 aha, pán je lingvista, určitě ale nepíši chlapy kupovali jako někteří jiní zde ... ale díky za upozornění, opravím.... To není o lingvistice ale prostě bez té čárky jsem to na první přečtení bez zamyšlení pochopil úplně stejně jako Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 ok, tedy se místo barvami budeme zabývat čárkami a gramatikou... buď tit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Ne v pohodě já už to neřeším,. ale tak ta gramatika taky není od věci, však sám to kritizuješ výš a asi dobře víš, že příspěvky některých se někdy těžce čtou (tím nemyslím zrovna Tebe, jedna čárka žádná čárka ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 sem rad ze aspon nekdo to pochopil tak jak to je napsany a neeee tak jak si do pan Hravec myslel u sebe v hlavicce Napises tam otaznik a jak to ma asi vyznet .... a potom me osocujes z toho at to ctu az do konce,... do konce sem to precetl a dokonce trikrat a jeste sem si rikal jestli to myslis vazne rekl sem si ze asi jo,... proto sem ti napsal to co sem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) ok, byl jsem tak mimo, že jsem byl přesvědčen, že do Anglie se vozí specielní dvojbarevné provedení s přelakovanými znaky a nápisy a nesedícími liniemi a úmyslně nedolakovanými sloupky A ... spokojenost? nechme toho pls Editováno: 19. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tak já myslím, že kdo rozklikne ten obrázek, tak je mu to jasné ale pouze z těch miniatur může někdo nabýt klidně jiný dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Jaký máte ve velkém TP u Eresa zapsaný kola ? Já byť ho mám koupený na 18" tak ve velkém TP jsou jen 17" Je to normální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Se podívej na další záznamy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) to je nějaké divné a co v Dalších záznamech? nic? i já u neRS mám 18" kola uvedeny! Editováno: 19. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Já mám standartně 17" a v dalších záznamech 18" a 19". Je to normální protože v záladu má RSo 17". 18" jsou příplatková výbava!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Aha, já jsem dostal zatím jen okopírovaný a ten spodek tam není celý. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Panové, co přinese nového RS MY2015, která se začne vyrábět 22 KT? Mimo zploštělého volantu? Dnes mi přišla informace, že moje eReSo stále není ve škodováckém systému a ještě to potrvá minimálně 1,5 měsíce, než se tam auto vůbec dostane. Objednával jsem 19.12.2013. (nemám žádne asistenty ani pan střechu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Možná zpětnou kameru,ale zatím není jistá u RS.Jenom u Scoutu a L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) Jo kamerka by se v této cenové kategorii už opravdu hodila. Dále plynová vzpěra kapoty, tapicírung ve dveřích, odhlučnění od kol, tlačítko s nápisem vRS... .Nebo DCC a vyhřívaný volant. Editováno: 20. Březen 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) Performace mode selection to tam je.DCC možná 22KT/15 a vyhřívaný volant asi v SIII. Editováno: 20. Březen 2014, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) Za volbu režimů jsem si připlatil, jen jsem narážel na zdejší diskuzi, že eresa nechodí s podsvětleným nápisem vRS, ale MODE nebo něco podobného (teď nevím). Aha, že bych pozdržel výrobu a počkal na DCC? Editováno: 20. Březen 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 DCC zatím není jisté a je to docela daleko ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 caditko - necituj přímo předchízející příspěvek. Porušuješ pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Vyhřívaný volant bych bral, ale ten zploštělý, pokud je to pravda, z toho moc nadšenej nejsem. Jestli jde ta výroba takhle rychle, tak abych ho už objednal, když ho za rok a půl chci už jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 zde - a pak se můžeme divit že na škodovky (ani už na superba) nezbyte prototr díky emisním limitům sčítaným za celý koncern, prostor pro pořádné motory ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) bude? je už nyní - nikdo sem nedal vlastní foto, tak alespoň takto Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 VRS mode od 14KT/14.Zatím je tam Mode selection,jinak je to stejné.Generátor zvuku zůstavá i u MODE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 No je pravda, že tu fotku toho osvětlení klik u RS sem nikdo nedal... nojono... asi nidko neměl zrovna foťák po ruce... Přemýšlím, od kud to svítí, jestli zespodu nahoru nebo bráceně.....kde je ta Ledka... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.