Hravec Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 finta fň na lidi a na toto a podobná fóra i zahraničí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Hlavně si všiměte těch větších kotoučů na zadní nápravě... klasická RS má (pokud se nepletu) stejné zadní kotouče jako obyč OIII... A dále má čtyři výfuky,.... a na atrapy to rozhodně nevypadá... takže zřejmě výfuk z Golfa R, což by svěčilo o vyšším výkonu motoru... takže to možná "kachna" nebude.... Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Hlavně si všiměte těch větších kotoučů na zadní nápravě... klasická RS má (pokud se nepletu) stejné zadní kotouče jako obyč OIII... A dále má čtyři výfuky,.... a na atrapy to rozhodně nevypadá... takže zřejmě výfuk z Golfa R, což by svěčilo o vyšším výkonu motoru... takže to možná "kachna" nebude.... No tak výfuk z golfa R asi nee protože glof R má tlumič výfuku napříč za nárazníkem a OIII RS TSI má dva samostatné tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Mně kotouče přijdou stejný. A dva výfuky můžou být daný "jen" silnějším motorem, jako třeba u Superbu 2.0TSI/147kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Dva tlumiče má i 1.8 TSi 132 kW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Muze to byt mula neceho uplne jineho z koncernu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 No tak výfuk z golfa R asi nee protože glof R má tlumič výfuku napříč za nárazníkem a OIII RS TSI má dva samostatné tlumiče. Máš pravdu, koukal jsem znova, tlumič napříč tam není, ale jen čtyři koncovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Mně kotouče přijdou stejný. A dva výfuky můžou být daný "jen" silnějším motorem, jako třeba u Superbu 2.0TSI/147kW. Mě kotouče teda stejný nepříjdou, ale může to být jen optický klam, jsou tam jiná kola... Dva výfuky má i klasická RS (s TSI motrem), mě šlo o ty čtyři koncovky - ale jak píše Kačer, tlumič není centrální, tak jěžko říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 o vikendu sem byl na nemeckem Skodovackem srazu. 6. Internationales Skoda treffen ... k videni bylo hodne moc peknych skodovek kde kazda druha byla OIII RS prevazne v combi jeden kousek hezci nez druhej kazdopadne co me zarazilo, defakto zadna holota v RS a on mel klasickeho swinga ? to sem fakt nechapal a musel sem to vyfotit viz. foto Je to opravdu mozne ze muze byt SWING ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) bolero je za příplatek alespoň v CZ. stejná situace i v DEviz: http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Octavia_RS_HK_2014_05.pdf Editováno: 7. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 zajimavy a zarazejici,... RS a ma to shit radio,... tohle fakt nechapu, clovek ma nadupany, celkem pekny radio, ale vsechno je za priplatek,.. nereknu u klasicky OIII ale u RS by to melo byt proste uz v zakladu, ac vim ze vychazi z vybavy ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) já si na poslední chvilku doobjednal bolerko, ten starší swing by mě ani nevadil...ale já nejsem moc náročnej Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 třeba byl hluchoněmej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tak treba vetsina lidi si mysli, ze radio SWING hraje prinejmensim pekne jako v OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 tak co si budem nalhavat, ja taky nesem zadnej audiofil, ale jde taky spis prece o desingovou zalezitost,.. nadupany RS jedacky v kuzi a kde si co si a podivate se na radio a tam defakto socka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Dnes jsem řídil testovací RS - 135KW a vůbec to nejelo špatně - byl jsem první kdo s tím jako na předváděčce jel a nešetřil jsem to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) No s tím bych se moc nechlubil, to přesně ukazuje, že pokud to není moje, krev z toho neteče.... Ono je to fakt, když mi prodejce radil, abych předváděčku RS v žádném případě nekupoval.... Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Absolutní souhlas s Clintem (nyní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Sám prodejce říkal at to prubnu jak chci já ...a i on si jízdu užíval, byl rád že tam rs jako předváděčku mají :-) už tě vidím jak to šimráš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 jj, ovšem od toho ta předváděčka je, že? Jak jinak si to chcete vyzkoušet, než za to utratíte přes půl milionu? Doufám, že alespoň zahřál pořádně motor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Podle mého názoru je absolutní blbost dávat syrové auto na předváděčku. Mělo by se s tím nejdříve něco najet rozumně prodejcem (ne prasetem) a pak to dát do oběhu....(přesně tak to totiž dělají prodejci motocyklů, něco najedou, aby nebyl motor syrovej a sednul si) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Nikdo nepsal že je úplně syrové, psal jsem že jsem byl první na autosalonu jako zájemce o testovací jízdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 tak co si budem nalhavat, ja taky nesem zadnej audiofil, ale jde taky spis prece o desingovou zalezitost,.. nadupany RS jedacky v kuzi a kde si co si a podivate se na radio a tam defakto socka Podle čeho soudíš, že toto je "nadupaný RS" podle té fotky interiéru, je toto RS v základu... (myšleno v základu pro výbavu RS), a sedačky jsou polokožený, tedy základní co se tam dávají ... o nic nejde, ale pokud někdo kupuje RS tak jak je, tak tam dostane rádio SWING..... takže možná PROTO tam má tento pán radio SWING, ....říkejte mi "Kolombo" Jinak dneska už základní SWING vypadá líp, tenhle už tam nedávají... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Nikdo nepsal že je úplně syrové, psal jsem že jsem byl první na autosalonu jako zájemce o testovací jízdu :-) Tak snad jsi alespoň zahřál nejdříve motor, jak píše Pawouk.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Podle mého názoru je absolutní blbost dávat syrové auto na předváděčku. Mělo by se s tím nejdříve něco najet rozumně prodejcem (ne prasetem) a pak to dát do oběhu....(přesně tak to totiž dělají prodejci motocyklů, něco najedou, aby nebyl motor syrovej a sednul si) Jo souhlasím, když já se byl projet (autosalon v Brně), tak prodejce auto právě poctivě a svědomitě zajížděl - v rámci soukromých kilometrů , takže když jsme si ho s jeho kolegou chtěli výpůjčit, tak byl někde v trapu, pochopitelně i s autem (RS TSI) a rozhodně ne s jiným zakazníkem..., takže testovací jízda se nekonala... ...a napodruhé, když jsem si to telefonicky objednal, i s přesným časem kdy dorazím, to vypadalo asi tak, jako bychom si půjčovali auto od staršího bráchy... ten výraz, když předával klíčky mluvil za vše. Pomalu jsem čekal, že ještě před odjezdem budeme vyndávat děcké autosedačky, nákup a sekačku z kufru připravenou na víkend.... Takže zajíždět ano, ale nic se nemá přehánět... Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.