Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nebo tak

Mám právě výročí, koukám. Rovných 5000 blábolů   :kol-46:

Upraveno od jirkaK

kecáš, já vidím 5005 :kol-46:

.

Upraveno od Habi001

to vieme ze este letos ale kedy? zeneva? neskor? uz mala byt na jesen min. roku.

• 2 týdny později...

Hehe o tunu lehci... Snad o metrak.

no nemůžu si pomoct, ale s tou kůží na sedačkách si teda v "trojce" vytřeli prdel. To musí bejt samá reklamace. Krabatí se to jak vlněná deka.

Článek Martina Žemličky v novinky.cz je velmi nezdařený pokus porovnat současnou Octavii III RS a Octavii I RS z roku 2001. Perly jako "Celkově je první generace, o rovnou tunu lehčí, o dost „analogovější” než aktuální „trojka”, "výborný výhled ve všech směrech", "mechaničtější zvuk výfukové soustavy"....prostě dneska o autech píše kdekdo. Tady chválím jen fotky a video, trochu jsem zavzpomínal.

Nutno alespoň opravit chybně uvedenou pohotovostní hmotnost. Nemyslím překlep tuna/ metrák, který autor později upravil. U Octavie I RS je opravdu 1325 kg, ale u trojky je 1350 kg! Tedy rozdíl pouhých 25kg (bohužel fáma o "menší, lehčí a hbitější první RSe" je velmi rozšířená). V článku uváděných 1425kg u RS III je pohotovostní hmotnost včetně 75kg řidiče (nařízení EU).

Upraveno od mirek22

Jj, četl jsem to a je to jen článek pro článek, žádná přidaná hodnota.

Nová ŠKODA Octavia RS 230 je tak rychlá, že se ji ještě nikomu nepovedlo vyfotit zepředu. Na autosalonu v Ženevě si ji ale budete moci v klidu prohlédnout ze všech stran.

10653287_824820490923403_494437666653955

Upraveno od kokta7

To černé křídlo vypadá dobře.

Nemělo to bejt RS 280? :D

no jo, zase ty koncovky někdo viděl u mě a okopčil :kol-142:

No nicméně, motoru měli přidat víc, 10 kobyl není žádná hitparáda. A cenovka bude asi taky pořádná ;)

mno hlavně to mají zase na fotce snížený a zase mrdu podložek :D

No podložky, to bude spíš grafikovo Ctrl-X a pak Ctrl-V.... ale jinak barevně je to takto vyváženější....

Nejde až tak o ty koně, ty si můžeš přidat sám,... ale o ten samosvor, to jinak strašně chybí, když na to šlápneš a to klidně i při sprintu na rovině, natož v zatáčkách....

je to taková RS Performance. 230 k, samosvor a větší brzdy. Stejně jako GTI.

Ještě větší brzdy ? OIII RS má větší brzdy než GTI už ve standartu - tam už se nic nevleze, takže jedině vzadu...

Tak treba bude mit nejmensi kola 18" pak pujdou i vetsi brzdy... Ale pochybuju, ze budou vetsi brzdy

proč větší brzdy(nikde o tom nepsali), stačí mít třeba 4 pístky atd ;)  taky pochybuji, obyč GTI má 312 a GTI Performance má 340... cupra s 200kw má taky v základu 340.

to jsem si vymyslel

RS TDI má EU6 od kterého týdne?

za mne rozhodli jiní CUPA=EU5   CUNA =EU6 ale jestli to tak je to nevím (nemám ereso) takže 28.4.2014 ale nikdy mi to nikdo nepotvrdil

post-37704-0-63565100-1424949857_thumb.j

Ahojte som tu novy volam sa Ivan .

Precital som si toto cele vlakno nakolko mam rs objednanu tak aby som sa s nou trosku viac zoznamil aspon cez vase postrehy dakujem za uzitocne informacie  :kol-47:

Termin dodania mam na Jun nakolko pracujem v zahranici tak inak sa nedalo ...

Jedna otazka nevie niekto ci je mozne ze disky "19 xtreme su vobec neni k "mani" ? 

Predajca v ŠA mi vravel ze uz ich ani nebudu vyrabat no v katalogu stale su ...  :kol-97:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.