Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

SOP 37KT a první kusy na začátku roku 2018 by znamenalo vyrábět skoro čtyři měsíce výstavní/předváděcí auta. Pokud není plánovaná kapacita na hodně nízké úrovni, tak to nedává smysl.

• o 3 týdny později...
Vloženo

ms3791:  ...... realne jeste zadne auta nejezdi, kde uvidis barvu realne, je maly model Kodiaqu.

Co se tyce Corridy, tak bud nejake bazarove auta, jinak vyroba urcite ne. Corrida bude k dostani u Kodiaq SPORTLINE. Pro uz/momentalne ne ;)

Vloženo

Vcera jsem jel se strycem v Kardiaqu a kdyz clovek vezme za madlo dveri po tom co auto stalo na slunicku tak to skripe a vrze jak nejaka Dacie. No jo, Skoda i kdyby mela model za 3mil., bude to porad a vzdy jen Skoda. Protoze prave takove detaily delaji rozdil mezi smelem a kvalitnim autem.

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo (editace)

V týdnu jsem jel v sedmičkové řadě BMW a dělalo to taky. Tak si asi příště koupím Japonce když ty němčouři nic neumí. Vlastně ne Honda mi to dělala taky. Tak snad Francouz? No tchýně má Renaulta tak jsem to šel vyzkoušet a co by jste řekli? Měl ho tam.

Editováno: , autor: Machura
Vloženo

Zvláštní..
V rodině máme Mercedes (CLK), BMW (E91) i Audi (A6) a nedělá to nikde, dokonce ani ve staré F-kové Astře. Kamarád má Insignii a ani tam jsem to v životě neslyšel.
Asi jsem měl jen štěstí na dobré kusy.

Vloženo (editace)

Jako považuji to u auta za skoro 900 za docela velký provar. No ale co už teď, vracet to kvůli takový blbosti nebudu. Víc mě štve, jak moc to na 18" kolech drncá (je to 1.4 předokolka bez DCC). Čekal jsem tedy větší komfort na pneumatikách profilu 235/55.

Editováno: , autor: Arnie J
Vloženo

obavam se, ze to je vlastnost, mame 1.4 v praci, se 17", bez stavitelného podvozku a schvalne jsem si ji na chvili zabavil a opravdu je uskakana... chova se to uplne jinak, nez s DCC. Jezdim na 19" s DCC a je to v pohode... asi chyba ve vyberu... :(

Vloženo (editace)

No jo, co už teď. Příště takovou chybu neudělám, abych si koupil škodovku :D 

Každopádně díky za potvrzení. Já ještě někam skočím zkusit ty 17", jestli by to aspoň částečně nepomohlo, a když to bude plus mínus stejné, tak už na to dlabu.

Editováno: , autor: Arnie J
Vloženo
V 24. 7. 2017 na 16:20, Arnie J napsal:

Jako považuji to u auta za skoro 900 za docela velký provar. No ale co už teď, vracet to kvůli takový blbosti nebudu. Víc mě štve, jak moc to na 18" kolech drncá (je to 1.4 předokolka bez DCC). Čekal jsem tedy větší komfort na pneumatikách profilu 235/55.

No jo koupit si nevyzkoušené auto jen podle fotek za míč to je přece kauf !!

Vloženo

Borci, na zkoušení nebyl čas :D Jinak samozřejmě souhlasím. Ale potřebovali jsme to do května (druhý mimino), což se stejně o měsíc nestihlo. Vyzkoušeli jsme si ho před objednáním aspoň staticky 28.10. v Praze před výstavištěm a první dojem byl super. 

Vloženo

Bohužel první dojem je jedna věc, druhá věc jsou odlišnosti konkrétních verzí. Od horších a lepších sedadel přes podvozek (Ateca i Karok jdou ve šlépějích OIII a nemají mio 4x4 víceprvek) až po chování na silnici podle převodovky a motoru. To se ale člověk v recenzích prakticky nedozví, protože pořádná recenze prakticky není. Jen se furt omílají otisky na skledněných displejích a subjektivní dojmy ze vzhledu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...