Popu Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 jindrous: ........... ano meli by byt dostupne od 22KT 2017, tudiz od modeloveho roku 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 před 11 minutami, Lukason napsal: jindrous: ........... ano meli by byt dostupne od 22KT 2017, tudiz od modeloveho roku 2018 Kde jsi to četl prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Na předchozí stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jindrous tady uz pul roku spamuje, pta se jak male dite na kazdou kravinu (napr.jestli muze mit rezervu v kufru,kdyz bude mit subwoofer v prostoru pro rezervu) a pri tom byl u prodejce objednavat a neumi se zeptat na tyhle veci osobne...Ohledne informaci jsme ti taky nekolikrat psali, ze jisti clenove jsou primo od dealeru, takze informace jsou od nejpoverenejsiho zdroje... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 na ten subwoofer a rezervu jsem se ptal já ale je možný, že jindrouš taky někdy dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Je mozny ze jsem se spletl, on Jindrous tady resil snad celou vybavu a vsemozne doplnky a hlavne se pta uz asi pul roku kdy bude auto v predprodeji,kdy bude spusteny konfigurator,kdy bude auto k videni u dealeru atd.atd. a stale dokola,takze mozna jsem mu priradil i ten subak nepravem. Nic to nemeni na tom, ze se pta jak maly kluk na veci,ktere muze a mel resit u dealera v okamzik kdy si auto konfiguroval a ne tu o tom takovou dobu spamovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 (editace) před 6 hodinami, Stringo napsal: Jindrous tady uz pul roku spamuje, pta se jak male dite na kazdou kravinu (napr.jestli muze mit rezervu v kufru,kdyz bude mit subwoofer v prostoru pro rezervu) a pri tom byl u prodejce objednavat a neumi se zeptat na tyhle veci osobne... Ohledne informaci jsme ti taky nekolikrat psali, ze jisti clenove jsou primo od dealeru, takze informace jsou od nejpoverenejsiho zdroje... Ahoj, jsou tu někteří lidé, co vědí víc než prodejci v danou chvíli. Tak proto se ptám i tady, pokud ti to vadí tak to nečti, nebo pravda, mohu to psát do svého vlákna v rubrice Váš Kodiaq. A že se ptám? Ano auto není levné a budeme ho mít na delší dobu, proč bych se nezeptal :-) Získal jsem tím i velmi cenné informace a dotyčným lidem za to velmi děkuju. Je snad normální když někdo kupuje velkou věc že se o to zajímá. Měj se hezky. Editováno: 11. Listopad 2016, autor: jindrous 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Na druhou stranu je tu taky spousta lidí, kteří, ať už vědomě nebo ne, vypouští polopravdy, domněnky a fámy. Jakožto člověk "od zdroje" občas až žasnu, co se tady občas dočtu. Na druhou stranu se tady poměrně často objevují věci, který jsou určený výhradně pro interní potřebu a na netu nemají co dělat. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Já bych se o nové Škodovky radši moc nezajímal, ještě bych přišel na věci, které jsem ani nechtěl vědět 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Jo Jindrouši, digitální palubka je super, hlavně v kombinaci s navigací, bez toho bych to nechtěl, počkat nějaký týden za to jistě stojí.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 před 28 minutami, Kane13 napsal: Na druhou stranu je tu taky spousta lidí, kteří, ať už vědomě nebo ne, vypouští polopravdy, domněnky a fámy. Jakožto člověk "od zdroje" občas až žasnu, co se tady občas dočtu. Na druhou stranu se tady poměrně často objevují věci, který jsou určený výhradně pro interní potřebu a na netu nemají co dělat. Párkrát jsem si tady záměrně zafámoval a musím říct, že hloupost některých kopírovačů je neuvěřitelná. Dokáží převzít bez kritické úvahy cokoli. A nejedná se jen o Mičku, je jich mnohem víc. Displej místo budíků má podle mě budoucnost. Pokud nebude přeplácaný (jakože tak mně ten obrázek přijde), tak super. Už zná někdo náběh 162kW benzinu a 176kW nafty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Není přeplácaný, má spoustu nastavení a profilů takže si tam každý může zobrazovat co chce... Kožak má dostat v dalším MR stejný jako je v Tiguanu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 A je možné si tam nastavit jednotlivé zobrazované informace? Pokud ne, tak z toho je zajímavá akorát ta navigace, ostatní jsou jen hračičky a ozdoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Doobjednat to jistě nepůjde, to radši odlož objednávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Stanoví se výroba po 22 KT / 2017 a pak už to tam bude ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ne nebude. Mas auto objednáno pod nějakými kódy a nejde si z toho dělat holubnik. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Displej je fajn to bez debat, krasne se na nej kouka, kazdopadne zadne nastavovaci funkce zvlast aby si to mohl kazdy menit jak chce, jako je napriklad v Audi a dalsich uz neni, takze clovek se musi spokojit s tim co je. I tak si myslim ze je fajn a za priplatek co co je u Passatu B8 - 17 300 kc a u Tiguanu - 15 600 kc a u Kodiaqu to typuju tak okolo taky max.15 000 kc jako priplatek, si myslim ze je fajn si uz nejaky ten mesic pockat popripade pak se zeptat u dealera a zmenit konfiguraci, samozrejme s dostatecnou casovou rezervou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 kdyby tam radši dali pořádnej motor, bylo by to lepší než nějaké posrané budíky a nějaké chrochtavé BITDI. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Však dají. Počkej rok a bude tam 1.0 TSi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Ja jsem taky pro displej misto klasickych budiku. Je to dalsi pokrok, prox se tomu branit. Pouze bude nejakou dobu jeste trvat,nez se to rozsiri do nizsich trid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Hlavní bude, aby ten budík byl opravdu kvalitní a nestalo se například to, že v průběhu jízd se bude náhodně resetovat nebo se vypne. Elektronika je v tomto čas od času zrádná. Hlavně cena displeje, pokud se rozbije, bude astronomická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 https://www.novinky.cz/auto/368898-krasny-mozna-zbytecny-digitalni-pristrojovy-stit-ktery-superb-nedostal.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Priznám sa že dig. pristrojovke nevidím žiadny pokrok, skôr taká tech. sranda. Skor by som privítal HUD aby sa mi údaje z navigácie, rýchlosť atd. zobrazovali v zornom poli. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Tak moc bych ji nezahazoval .. není to o pokroku, ale o vizualnim dojmu. a v Pašíku ten digitální panel vypadá na živo fantasticky.... a ten priplatek za nej , který zminujou na novinkách, není takova traga. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Priznám sa že dig. pristrojovke nevidím žiadny pokrok, skôr taká tech. sranda. Skor by som privítal HUD aby sa mi údaje z navigácie, rýchlosť atd. zobrazovali v zornom poli. Jen bych tě ujistil, že např. v letadlech se tzv. "skleněné kokpity" již nějakou dobu také používají, a tam jsou setsakramenstke nároky na funkčnost a bezpečnost. Tedy žádná "sranda"! Připadá mě to stejně hloupé, jako kdysi byly podobné nářky na klimatizaci, ABS či ESP... Dnes nikoho ani nenapadne, že by to do auta nechtěl... A mimochodem HUD by Kodiaq měl mít jako priplatkovou výbavu, to se v předprodejnim marketingu mnohokrát zmiňovalo... Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.