Jan155 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Zdravím, vyšli nové mapy V17 a podržte se, vyšel po 4 letech i východ! Objednací čísla jsou: WEST 1T0051859AS EAST 1T0051859AR Hurá!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PATRIKczZBUCH Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 před 8 minutami, Jan155 napsal: Zdravím, vyšli nové mapy V17 a podržte se, vyšel po 4 letech i východ! Objednací čísla jsou: WEST 1T0051859AS EAST 1T0051859AR Hurá!!!! A uz se da zadat cislo popisne zde v ČR ? NETUÍTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Zdravím, vie niekto kde sa dajú stiahnuť? (GPS underground nefunguje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Zatial sa nedaju... "udajne" budu k dispozicii niekedy v prvom stvrtroku 2020 ale vsetko su to len "famy" ktore mam z internetov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Já vím že je to malinko offtopic, ale mě to prostě nedá. Tady i po letech vidím neutuchající snahu aktualizovat mapy v autorádiu. Já mám Columbus, ale navigačku jsem pustil snad jednou abych jen viděl že to (nějak) funguje. Jinak si nedokážu představit, že bych jezdil bez online navigace s dopravou. A je úplně jedno jestli jedu Praha-Chorvatsko, nebo Praha-Strakonice nebo Praha:Pankrác->Praha:Modřany. I na té čtvrthodinové cestě po Praze mě Google navigačka už mnohokrát vytáhla z průseru (zácpy). Tedy zvědavý dotaz zní - k čemu vůbec ještě dneska někdo tu starou offline navigačku v autě používá? Trochu mám podezření, že to jsou lidi co pak stojí 4h v koloně na D1 nebo 10h v koloně v Rakousku.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Toto téma není o spekulacích co k čemu kdo používá. To si nech do hospody. Pokud nemáš k tématu co říct, nic sem nepiš! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Tak východ 1T0051859AR je už normálně v ceníku, takže usuzuji, že se dá už i objednat. Cena na pultě cca 5500,-Kč, západ tam zatím není. Co jsem byl zjišťovat. Jestli je to reálně skladem ve skladě VW nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Dobrý den mam S2 facelift 2014. Mám v něm RNS 510. Jak aktualizovat sw a mapy. Chtěl bych změnit i uvítací logo za nové. Jak na to ? Sw viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino8787 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Zdravím chalani, potreboval by som radu, existuje verzia máp kde je Česko aj Slovensko ? Kamarátovi som nahrával nový FW 5238, ten šľape, nahrával som tam mapy CD_8542 V16 East Europe, tie idú ale ak chcem mapy Čiech tak musím vložiť do DVD mechaniky CD_8536 West Europe. Dá sa to nejako spojiť a nahrať na HDD do RNS510 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Nějaká blbost.West i East mají CZ i SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino8787 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 před 7 minutami, cosby napsal: Nějaká blbost.West i East mají CZ i SK No nie je to blbosť, v EAST EUROPE su CZ iba hlavne ťahy, a naopak vo WEST EUROPE je CZ a SK hlavne ťahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Nejdem sa hadat, ale mam v16 a ide mi ako CZ tak aj SK vsade vsetko. Pridem domov a pozriem presne aku verziu mam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 před 55 minutami, Tomino8787 napsal: No nie je to blbosť, v EAST EUROPE su CZ iba hlavne ťahy, a naopak vo WEST EUROPE je CZ a SK hlavne ťahy. je to totální blbost! v obou verzích je CZ i SK stejně podrobné a nejsou tam jenom hlavní tahy.. píšeš kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 8542 není oficiální CD pro vw navigace, proto ten rozdíl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino8787 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 před 3 hodinami, Milhausek napsal: 8542 není oficiální CD pro vw navigace, proto ten rozdíl! Tak mi skus poradit, ktoru verziu máp tam mam dat aby som mal plnohodnotné mapy SK a CZ pre RNS510 (Verzia FW 5238), diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmichal Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Ahojte daju sa niekde stiahnut najnovsie mapy 2020 V17 ...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Považan Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 https://www.gpspower.net/volkswagen-seat-skoda/360692-rns-510-rns-810-skoda-columbus-cy-europa-east-v17-maps-2020-cd-8555-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorgo2 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 (editace) Nová mapa na RNS 510 (Columbus) East Europe V17_8555 https://mega.nz/file/UhUzyaIQ#KeZFb2Sz-Ck7NNP620-s8sZDjqZ9EcTYGcJ-2Hhcgqo Editováno: 28. Duben 2020, autor: Jorgo2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hejhal Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Ahoj všem, prosím o radu. Mám Octavia II r.v. 2007. Bohužel staré mapy a asi i sw. Chci se zeptat jaká verze jde nahrát. Moc dkuji. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MigelAntonio Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 (editace) Můžu poprosit o malou radu? Minule jsem přes naváděcí cd aktualizoval z SD karty mapy bez problémů, ale při těch posledních mapách, které tady byly nedávno poslané mi to nejde. CD načte, udělá se první operace kopírování, pak se rádio párkrát restartuje, píše přípravu sw a pak vyskočí hláška (viz Foto).. Zkoušel jsem měnit formát času z 12 na 24 a opačně ale nepomohlo to. Pak se restartuje a znova načte do normální provozu Nevíte co s tím? Editováno: 13. Květen 2020, autor: MigelAntonio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Považan Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 https://www.vwwatercooled.com.au/forums/f78/rns-510-skoda-columbus-cd-dvd-slot-locked-clamped-due-invalid-clamp-state-127194.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Já teda přidám svoji zkušenost s aktualizací na nové mapy v17 (8555). Jelikož mám již špatnou mechaniku, aktualizuji přes kombinaci start CD + SD karta. V minulosti vždy vše ok, ale tady u té verze nevím proč mi vytvořené start CD (přes maps tool) vůbec nešlo. Vždy se to seklo na nějaké té hlášce SWL.... Nehodilo to chybu nic, pouze to na této zprávě vyselo třeba 30 min a nic, vůbec to neskočilo do té fáze instalace kde se to vždy sekne na těch 31% HDD. =D Zkusil jsem dle jiných zkušeností dát zaváděcí CD z jiné verze a vše proběhlo bez problémů, aktualizace map proběhla za cca 30-40 min a vše OK. Tak třeba to někomu pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackdaws Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 tak v17 east odskusane , ak by niekto potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudelka Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ako si to inštaloval z dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj Považan Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Vložíš DVD s novými mapami, spýta sa, či sa majú nové mapy používať z dvd, alebo uložiť, keď si vyberieš druhú možnosť, zdanlivo sa nedeje nič, ale ak skúsiš dvd vybrať, hodí hlášku "data sa ukladajú" a vidíš tam aj aktuálny stav. Na konci zahlási "dvd môžte vybrať" a je hotovo. U mňa ukladanie trvá necelých 40 min, ak by to bolo výrazne viac, alebo by sa to opakovane spúšťalo, treba vyčistiť mechaniku, prípadne kúpiť novú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.