Host Ulipek Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Proč pvrně VW? protože můžou... asi tak :X dělají to tak se vším.. hlavně s technikou.. takže proč ne i s SW věcma že :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 V 25. 6. 2018 na 21:08, LukášCBR napsal: Update proběhl 3.4.2018. Nevím tedy z jakého důvodu není update i na portálu Škoda update. To píšou na stránkách VW, ale jsem si celkem jistý, že jsem to kontroloval před méně než měsícem (mám teď Golfa) a určitě to tam nebylo. Shodou okolností jsem na to kouknul dnes a objevilo se to tam. Nevím ale, kdy se to přesně objevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Už je to tam delší dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Řekl bych, že to tam bylo 29.5. Dívám se do PC a 29.5. jsem si stahoval nové poi a DiscoverCare. Tohle stahuji většinou po vydání nových map. Ale v dubnu to tam určitě nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Ten konec května by mohl odpovídat, on je vlastně už červenec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Tak buď se v Brně něco chystá nebo jsou nové mapy špatně, protože mi to ve hrozne spoustě ulic dává 30 i kdyz tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Hosi dotaz ... vcera mi vyskocilo na Columbusu nejaka aktualizace map pri zadavani trasy ... ale pres data ... koukal jsem na update map na skoda strankach, tam jsem, ale zadnou aktualizacii nenasel ... Nevite vo co go? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Citovat Tedy zda maš infotainment online, Ano, mam online ... Citovat zda sis už nedělal aktualizaci ze serveru VW přes SD kartu atp... Posledni update jsem delal pres Skoda Update portal stranky, kde jsem si stahl posledni mapy na SD kartu ... aktualne mam mapy ECE 2018 Citovat Nicméně nejjednodušší je, se podivat do Columbuse na aktualizace Podival ... a ukazalo mi vsechny staty z mapy, ze muzu aktualizovat, kdyz jsem zaskrtl jenom ČR a SR delalo to pres 500mb ... Citovat Pak ideálně nějaká WiFi Free např. na benzínce, pokud nemáš doma auto v dosahu wifi... Dik, jeste ze te tu mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Máš stáhnutou verzi 1030, která je zatím dostupná pouze na VW portálu? Odkaz zde dával@petous22. Škoda, dle toho co píše, ji bude mít na webu až v listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 @LukášCBR Mam mapy posledni ofiko verzi stahle ze skoda update portalu ... Nic jsem na "cerno" neaktualizoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 @Aleš_BX Asi proto jsem to dal do uvozovek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Za to na Moravskoslezsku je stále rychlostní cesta bez omezení. To, že se tam přes rok kope a jezdí v jednom pruhu přes 15km, navigace neeviduje. V Chorvatsku jsem letos nebyl, ale co se týče domácích úseků, kde se pohybuji, se neaktualizovalo prakticky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Potom je tedy vše v naprostém pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotr14 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Zdravím místní killery a prosím o zkušenost :-) Máme ve firmě 4 Škody (2015 a 2016) s Columbem - je nutné stahovat pro každé auto znovu mapu přes portál, anebo jsou data stejný pro všechny Columbusy? Nevím jestli je tam vazba na výrobní číslo když se to stahuje přes VIN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Staci raz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotr14 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Okej, díky. A druhý dotaz - v jednom autě už mi portál mapu ke stažení nenabízí - co se stane když ji tam zkusim z karty nahrát ? Tohle auto je Sup 2015. Bude to řvát předem že nemáme nárok, anebo se nahraje anebo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Vyskúšaj a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lotr14 Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 No právě - toho se trošku bojím, ať nenahraju mapu a přestane fungovat protože už to auto "nemá nárok", takže zkoušet to asi úplně nechci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Zdravím , co to udělá když nainstaluji aktualizaci verzi 1030 map z portálu VW do Škoda .. mám novou Octavii 3 a navi Amundsen a verzi 0915.. bude problém při následujících aktualizacích s portálu škoda ..? a mám ty aktualizace dávat na SD kartu ofiko škoda a nebo stačí jakákoliv ? Děkuji za radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Jen chci rict, ze sa daji stahnout uz nove mapy 2018/2019 pres update portal ... min. na columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Jdu to sosat Dík za echo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 @michal2009 a proč jdeš sosat ? neměl jsi ještě staženou tu portálu VW ? nebo tahle je jiná, než co jsem si stáhl z VW už dříve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Nn nic z VW nestahuju, čekám na Škodovku. Btw. Tuto předposlední verzi co mám v autě jsem tam dával teprve před 2 měsíci, takže spíš jak si vzpomenu a co se dočtu. Aktivně to nehlídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 @ski1961 Jak psal Aleš a několik uživatelů viz. výše -> obsah je totožný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 díky chlapci, to jsem potřeboval vědět, zdali jsou obsahy zcela totožné, protože mám pocit, že se tady někde v minulosti objevilo, že v té od VW něco u nás chybí apod. absolutně tedy nechápu, proč škodovka přišla s touto aktualizací o 4 měsíce později než VW, co je tohle za divnou koncernovou politiku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.