davecv88 Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Ahoj , omlouvám se , že zakládám nové téma .. Ale už týden sháním swing do Fabky II FL a vůbec nic , tak kdyby někdo o něčem věděl , tak prosím za tip . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tazzi Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 A co takhle S-BAZAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 5. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Na s-bazaru a ani na bazoši jsem nenašel ani jeden SWING do fabie ,ale všechny jen do octávky II . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 vždyt tam není žádný rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 5. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Swing do Octavie II mám a do auta nepasuje .. Teda tvar by pasoval ,ale nahoře a dole je tak 1,5cm místa .. Auto jsem měl celý den ve Škodovce a ty mi řekli , že jsou dva druhy swingů a Octavie II do Fabie II nepasuje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 5. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 OCTÁVIA II FÁBIA II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 to jsem ani netušil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 5. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 to jsem ani netušil... Jo jo , to já také ne .. Bohužel až když jsem koupil to nesprávné rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 (editace) tady jsem nahodou nasel ale asi bude do oII http://www.sbazar.cz/j.machuta/detail/2462020-prodam-autoradio-swing-skoda-zanovni-s-kodem jak na to koukam tak tvarem je to OII Editováno: 5. Červenec 2013, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Nooo to zase vypadá na model pro Superb .. Já už se v tom sakra nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Jestli ti to nějak pomůže,tak tady máš čísla Swingů z Etky pro jednotlivé modely:FIIOIISIIYetiZ toho je vidět,že stejné má jen OII a Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Muzu sehnat jen predni panel do FII - vnitrnosti jsou absolutne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Muzu sehnat jen predni panel do FII - vnitrnosti jsou absolutne stejne. Kdyby to šlo , tak by to bylo super a můžu se zeptat na cenu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.