M_ike Vloženo 27. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Paráda! Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 tak to je parádní jdu do toho také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Krásná práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 hezky, a jakej se musi vyvinout tlak, abys to pres tu pruzinu zavrel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Mno jde to hůře, ale dá se to zavřít i tím gumovým madlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 jelikoz tam vidim na te pruzine vuli, nedrnci to za jizdy? a jeste jedna vec, koukam, ze pruzina je pouze na jedne strane. nemyslis ze po nejake dobe namahani tlakem pouze z jedne strany na viko tam vznikne vule resp karoserie nebude presne sedet? asi je to blbost co rikam, ale jen mne to tak napadlo dik za info, vypada to zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Jelikož je pružina stlačená skoro až na doraz, tak nic nedrnčí. A není tam jen jedna pružina ale obě 2. jedna pružina víko nezvedla do požadované úvratě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Moc pěkné zlaté české ručičky Jen se mi nelíbí to, že to jde "hůře zavřít" jinak bych do toho šel hned A zůstala ta funkce - krátký stisk, jen odemkne a dlouhý, otevře se víko samo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Na dálkáči všechno zůstává tak, jak bylo. dodělané jsou pouze pružiny.. A na to zavírání jsem si už zvykl. A není to tak strašný.. Jen jsem vypozoroval, že když mám kufr dlouho zavřený a nejdu do něj např. týden, tak pružiny nevystřelí víko do potřebné výšky aby se otevřelo celé. Ale po pár otevření a zavření, to zase funguje dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 Super frajeřina, já jsem však nadšený z té funkce odskoku, protože jsem o ní nevěděl a nejsem si jistý zda-li se o ní vůbec někde v manuále píše. Teď jsem to byl testnout a fakt jo. Tak že díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 I já děkuji, fajn funkce, když má člověk plné ruce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Super věc, do toho asi taky půjdu jako první úpravu mého Rapida až ho budu mít doma Jen se zeptám, ty pružiny z toho katalogu, jsou to SZ 8030.20x64 jestli jsem to správně pochopil? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Jo jo pochopil jsi to správně, jen doplním že jsou červené. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Pěkná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMI89 Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Dobrý deň Chcel by som automatické otváranie kufra ale neviem kde by som našiel cely komplet pružiny motorček kabeláž ale aj diaľkové ovládanie so samostatným tlačítkom na otvorenie iba kufru. Dúfam že to je pochopiteľne napísane. Za rady vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Kluci ty pružiny se mi taky líbí, ale dík pokusnému králíkovi za recenzi. Nejsou to velké výdaje a výsledek parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Super frajeřina, já jsem však nadšený z té funkce odskoku, protože jsem o ní nevěděl a nejsem si jistý zda-li se o ní vůbec někde v manuále píše. Teď jsem to byl testnout a fakt jo. Tak že díky Ahoj, možná jsem nechápavej, ale k čemu jinýmu než k aut. otevírání dveří kufru po přídání pružin je ten odskod dobrej? Mám ho taky jak na R tak na Y ale nikdy jsem ho nepoužil. Nenapadá mě ani jak by to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Já ten odskok na FII používám hodně často a nemám tam žádné pružiny... Když jdu jen do kufru tak otevírám na klíčích jen kufr tím odskokem právě protože zbytek auta zůstane zamknutý, vezmu/naložím co potřebuji, zabouchnu kufr a jdu.. Kufr se po zabouchnutí zamkne sám, takže nemusím mačkat znova dálkáč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 To ano ale jaky je v tom rozdil at uz s pouzitim odskoku nebo ne (jen odemknuti kufru) kdyz za to viko stejne musis vzit a zvednout ho. Myslim si ze uz je jedno ze pri tom zvedani zmacknu madlo kufru. Jestli si rozumime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Nevím teda jak ostatní, ale můj Y i R fungují stejně: 1/ krátký stisk tlačítka otevření kufru = probliknutí blinkrů, odblokování zámku kufru, rukou chytnu kufr, zmáčknu zespodu spínač na otevření zámku, auto udělá zvuk odemčení a otevírám kufr, potom zabouchnu, auto problikne blinkry a zamkne se 2/ dlouhý stisk tlačítka otevření kufru = probliknutí blinkrů, odblokování zámku kufru, auto udělá zvuk odemčení, kufr odskočí o cca 1cm; rukou chytnu kufr, zmáčknu zespodu spínač na otevření zámku (bez toho nejde kufr otevřít, je sice odskočenej ale pořád jakoby zamklej), auto udělá zvuk odemčení a otevírám kufr, potom zabouchnu, auto problikne blinkry a zamkne se Nevidím v tom rozdíl. V obou případech musím sahat rukou na spínač na otevření kufru a otevírat kufr. Je tam prostě navíc jen ten odskok, kterej je podle mě k ničemu. Nebo Vám to funguje jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Vy tu ale resite uplne neco jineho. To co se v tomto tematu resi je to, ze ty pruziny Ti po tom odskoku to viko kufru otevrou uplne, nic jineho to nedela. A jinak ano, stisknuti = odemkne se jen kufr Podrzeni = odskok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Vím o tom že se tady řeší pružiny, jen jsem reagoval na tenhle post: Super frajeřina, já jsem však nadšený z té funkce odskoku, protože jsem o ní nevěděl a nejsem si jistý zda-li se o ní vůbec někde v manuále píše. Teď jsem to byl testnout a fakt jo. Tak že díky Na to konto mě zajímalo, jestli se náhodou ta funkce odskoku nedá nějak jinak využívat, než jen k otevírání kufru pomocí pružin. S tím že by si lidi doma dodělávali pružiny asi výrobce nepočítal aby jim kvůli tomu dělal přípravu v podobě "odskoku" - jinou funkci u něj prostě neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Jakoob: funkce jak popisujes je stejna s jedinym rozdilem u Rapida. Pokud odemknes odskokem tedy dlouze podrzis tlacitko odemknout kufr na dalkaci, kufr odskoci a kdyz ho otviram uz nemusim brat za madlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Pozdravujem Vás priatelia Rapiďáci. Mám Rapid 1,2 TSI 77KW a zatiaľ 10 tis. km bez problémov. Tak pružiny som včera objednal a dnes už sú u mňa na stole. Cena s dopravou 11,05 €. Tak že, cez víkend sa montujú. Ďakujem milichkymu za super návod. Editováno: 19. Březen 2014, autor: FUMIHA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Není zač, jen bych chtěl říci, že za chladného počasí se víko neotevře do potřebné úvrati, chtěl jsem to řešit silnější pružinou. Ale nakonec jsem to nechal být. Fumiha: nezapomeň tam dát alespoň 3 podložky pod každou pružinu, jinak se ti to nebude otvírat do potřebné úvrati. Nevím jak dlouhé jsi koupil pružiny, ale jestli to jsou ty 64 mm dlouhé, tak tam po čase dáš ještě jednu podložku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.