Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Subaru je Subaru. Ten pribeh znam. Kdysi jsem jej cetl. Podobnej pribeh mel kdysi Renault. No kazda automobilka ma urcite obdobny pribeh. Skoda a koncern ma ale treba se svymi rozvody takovych pribehu stovky. Kolik lidi si asi tak zaplatila ze sveho skoceny motor zejmena ze zacatku v pocatcich problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochopil jsem dobre ze Pawouk na clintuv rychlocaj neprijede? Bylo mi receno, ze jedinej ja a korcagin tam nebudeme.
No jo. Clint 2 mesice chrape pak se probere a mysli si ze se ostatni ze dne na den poserou. S Clintem to jde od 10 ti k 5ti. No jo no, jaky fanousek, takova automobilka. [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kinderplačka chcípnul na rýmu :D Nemůže ani na nádraží s Vencou vyhlížet vlak o páté a mávat strojvedoucímu. Takže na Čaj asi jako jediný s Kočkaginem nedorazí....

V červenci plánuji udělat grill párty u nás....Arlo už slíbil účast, jen mu to musíme dát dřív. Maso bude, každý něco přiveze, ale jak to uděláme s chlastem? Minule byla čipovaná kofola....Ozák dodal chlazení a Pančo přivezl sud.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze se z te kofoly neposerete furt. By chtelo maly sud Birrela alespon. Tak to jestli prijede Arlo je zasadni vec. Hambace od Arla nemaj konkurenci..No uz je mi sice lepe ale v PO to asi nedopadne, jeste vcera jsem psal posledni zavet. Dnes vstavam z mrtvych.

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...