Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Clinte, proč nepoužiješ na ksichtoknize fotky stažené z fora, kde RZ nejsou?

Paradox.f - twl, tak to je opravdu "bomba", to se jen tak nevidí. Mně se svého času rozletělo zadní sklo na Felicii po ani ne pěti minutách zapnutého vyhřívání.

hele, tohle je jeste prd. ve strucnosti... ze shora jsem porad slysel nejaky sumeni a takovy slaby piskani. nevenoval jsem EXTRA pozornost (taky se me to vymstilo). jednoho dne jdu k autu a vsimnu si, ze u leveho predniho rohu PAD nesedi a vycniva. jen ruzek, proste to nelicovalo. tak jsem s tim byl v servisu a tam rekli: "hele, to nic neni. jako takhle, je to problem, vyresime ho, ale ted nemame cas a prostor. prijedte za tyden". Fajn. O 2 dny pozdeji, znova v servisu. reklamuju, ze je to o dost intenzivnejsi (huceni, bzuceni atd.). oni, ze mam prijet za 2 dny. Fajn. jedu ze servisu na jednani do HK, valim 160km/h. najednou, bzuceni a sumeni nabiralo na intenzite. najednou........ RANA JAKO KRAVA a PAD se me postavil do pozice nasrany kobry. normalne me ta strecha stala. rychle jsem zastavil a koukam, ze visi pouze na poslednich 2 sroubkach 3x8BT. to, co se delo pak, psat nebudu... ten telefonat bych tady nemohl ani prezentovat... cele to opravili a rekl jsem jim, ze mam garancku zadarmo a k tomu uskladneni kol/pneu na 2 sezony zdarma. souhlasili... nic jineho jim nezbylo. prijimaci technik sam o sobe totiz meri mene, nez ja tak o 7cm :) budim pred nim respekt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, možná by to chtělo napsat Pticovi, aby s tím něco udělal. Já tomu nerozumím.

 

Ozíčku, to jsem byl já a můj duch. Ale kdybys pořádně četl příspěvek, kde jsem to napsal, tak by ses teď nedivil. Mimochodem jsi mi tam dal lajk. :kol-28:

link jsem cetl, ale az pozdeji, kdyz jsem se k nemu doklikal... ;)

 

jo a nevim jestli ma cenu pticovi to psat, on to casem opravi a nebo to zmeni tapatalk a bude to ok ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono i na rs-klubu ten tapatakj funguje jak ma, ale to oboje jede na phpbb a tady se jede na vbuletinu... ;)

to jako kdybych napasal ze dneska  mel  ZM,AP a SZ:) anebo  take ze mel KOm.

Editováno: , autor: PANCHO
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...