Přejít na obsah

Octavia II vs. LED žárovky


Stringo

Doporučené příspěvky

Tak jsem našel tu LED Osram.

Cena za sadu 2ks = 550kč + 120kč poštovné.

Teplota: 4000k 

 

Nikde se ale nepíše o homologaci  :kol-32:

Pokiaľ viem, žiadnu homologizáciu nemajú a podľa výrobcu sú určené buď na použitie do interiéru alebo "off-road", viď web výrobcu: http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/led-vnitrni-osvetleni/ledriving-w5w-premium/index.jsp

 

"Neodpovídá ECE

Schváleno pouze pro venkovní použití mimo veřejné komunikace. Neoprávněné použití na veřejných komunikacích vede k odebrání technického průkazu vozidla a ztrátě platnosti pojištění."

 

Už mám pár C5W Warm White (4000K, krásna biela farba) na ŠPZ a tento týždeň čakám na ďalšie C5W a W5W komplet do interiéru. 

 

Bral som ich hlavne preto že tie čínske no-name majú u mňa veľmi krátku životnosť a nepáči sa mi ich farba, lebo väčšina má 6000-7000K čo je na mňa priveľmi modré, hlavne v interiery.

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, tento týždeň by mi to malo prísť.

Všetky Warm White, čiže 4000K. 

post-89812-0-08717600-1423038073_thumb.j

Fotka, resp. monitor to môže skresľovať. Farba je fakt "bielo biela" bez nádychu žltej alebo modrej, čo sa mne osobne páči najviac.

 

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ak ich chceš do parkovačiek, existujú aj klasické Osram Cool Blue Intense W5W, ktoré by mali mať vraj tiež okolo 4000K. Sám ich mám v parkovačkách a nevyzerá to zle. Ale podľa mňa sú LED viac biele.

 

Ďalšia vec je, akú máš farbu tých xenónov, pokiaľ OEM 4300K tak si myslím že aj tie klasické nebudú až také zlé. Ak máš viac ako tých 4300K a chceš to doladiť tak jedine tie Osram LED lebo sa robia v teplotách 4000K, 6000K a 6800K.

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu to mám zdokumentované: http://forum.skodahome.cz/topic/129860-fabia-combi-elegance-16-tdi/page-5#entry1972281

 Bohužiaľ je to ešte mojím starým mobilom (S4 Mini) a ten má vyváženie bielej fakt hrozné. V skutočnosti je tá Cool Blue Intense biela (nie modrá) a ostatné dve boli do žlta (jedna viac, jedna menej). Je tam tiež vidno ešte staré čínske LED v ŠPZ ktoré sú fakt hrozne modré a vydržali mi tak asi 4 mesiace.

 

Ak chceš, keď mi prídu tie Osram LEDky môžem dať jednu do parkovačky vyfotiť rozdiel medzi  Cool Blue Intense W5W a tou Osram LED 4000K.

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lordííík: Tak se pochlub a napiš sem, jaké máš v autě žárovky (pokud budou i odkazy, tím lépe). Já mám komplet Čínu a je fakt, že to je modrobílé světlo 5000k

ŠPZ: http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/c5w.c10w/led.auto.ziarovka.c5w.39mm.4x.smd5050.canbus.radiator Kupoval som ich do dvoch áut, Fábia 2 FL a Audi A3 Sportback. V oboch autách je po nich, čiže svietia napr. 3 diódy zo 4, alebo niekedy blikajú.. 

 

Interiér: Kupoval som ich tiež do oboch aút, čiže kombinácia http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/c5w.c10w/led.auto.ziarovka.c5w.39mm.4x.smd5050.canbus.radiator a http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/c5w.c10w/led.auto.ziarovka.36mm.c5w.3.smd5050 a http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/t10.w5w/led.auto.ziarovka.t10.led.05w.12v.studena.biela

Všetky Farba odhadom okolo 7000K, zatiaľ fungujú všetky, ale je pravda že čas ktorý boli rozsvietené sa dá rátať na minúty, takže tam sa o životnosti veľmi baviť nedá.

 

Momentálne sú na ceste Osramky LEDriving 4000K do celého interieru pre F2 a tie čínske vyhodím..

 

Právě to mě trošku zmátlo :D jo a ještě bral si klasickou skleněnku nebo tu halogenovou verzi (jakoby do špičky)

Presne tieto: http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/signalni-svetelne-zdroje-pro-automobily/cool-blue-intense/index.jsp

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som ich mal za nákup bez DPH. Objednával som ich totiž u otca mojej priateľky za "rodinné" ceny :D

Inak, viem že ich s istotou majú tuto vo všetkých farbách a prevedeniach: http://www.formotor.sk/245-led-osram-novinka#/vyrobca-osram/kategoria-w5w-t4w-c5w-p21w-py21w

 

Zatiaľ ich mám len vpredu, keď ich nahodím všade dám vedieť či zhasínajú korektne.

Editováno: , autor: Lordiik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...