Host amissus Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Na zimu jsem si vždy sehnal starší liťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 plechace z OI, poklice z Lidlu a Barum Polaris III na nasi Polabskou nizinu :-) Ale jeste neprezouvam, tady je milosrdny pocasi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fotrik Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 jak vypadaji ty poklice z Lidlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ahoj, ja jeste neprezul :-) Ale az to udelam, hodim foto.... asi bez kol samostatne nema cenu fotit.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LišákŠpk Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 A takto vypadají ty hybridní plecháče nasazené na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 neni to spatne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 KDyž jsem viděl cenu těch hybridních plecháčů - raději liťáky. Důvod: za pár let budou rezavé jako obyčejné plecháče 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LišákŠpk Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Podle prodejce mají mít speciální povrchovou úpravu na zimu, aby vydržely i v soli. Tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Ja som prezul dnes...klasika plechové disky a pneu Nokian WR D3 15" minulá zima spokojnosť, takže nemám prečo meniť. Po dlhom čase mám teraz pocit že jazdím na balónoch, oproti letným botám je to komfort Kupovať na zimu alu disky akýchkoľvek rozmerov sú u mňa zbytočné výdavky, štrk a soľ na nich urobia za pár rokov svoje a na tie 4 mesiace v roku mi plecháče stačia...možno nevypadajú najlepšie, ale účel plnia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Presne tak, navic v zime spise prijdes k nejakemu kopanci apod. je daleko snazsi si nechat vyrovnat ci svarit plachac narozdil od litaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 já mám 17" alu Camelot a jsem spokojen i v zimě a to nejsem pražák jak někteří dříve narážely řekněme si pravdu je to o ceně gum na zimu která není levná v tomhle rozměru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Já mám 17" Cameloty na léto a dost se s nima bojím děr. V zimě, kdy je plno výmolů bych se s nima neodvážil. Uvažoval jsem o 15" Carme na zimu ale nakonec jsem koupil nové plecháče s ContiWinterContact za 9500 sada včetně vyvážení. Kolegovi se mezi paprsky dostal sníh který od brzd natál a zatuhl a rozjížděl se jako se zataženou ručkou. Když vezmete, že protijedoucí kamiony a auta vám stříkají do kola slanou břečku, je lepší mít plecháče, které kotouč a desky líp chrání... Já teda už jen koupím ty kryty origoš na Rapida, žádné jiné na něj moc nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Marieček větší blbost jsem neslyšel já mám Camelot 2 zimy a v klidu prostě tyhle kola jsou jen o ceně 17" vs 15" myslím cenu gumyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Kamiony ti cakaj brecku na brzdy??To je kravina Ta brecka se ti tam dostane i pres plechac. Caka tam i z vnitrni strany kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Já zvolil plecháče s pneu Michelin Alpin A4 195/55 R15, byl jsem s nimi spokojen i na minulém autě, takže volby byla jasná... Kde si je koupil? Diky. Mimochodem .. vyroba se blizi, za chvilku si budes moci vyzkouset sportovni sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 JKdyž vezmete, že protijedoucí kamiony a auta vám stříkají do kola slanou břečku, je lepší mít plecháče, které kotouč a desky líp chrání... J To je tedy důvod jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ani ti už nevím, prostě tam kde to vyšlo nejlevněji, kolem 800,- + poklice na AUKRU a drží jak přibité... Super už se těším, dnes na sraze jsem si v nich taky poseděl a nahlodala mě ještě jedna věc, xenony :-) Ten rozdíl je fakt velký... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Díky. Přijedu teda před soumrakem. Zkusíme kombinaci DSG+Xenony+Sportovní sedačky Editováno: 23. Listopad 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) JJ rozdíl tam byl proto jsme to odzkoušely ale jsou tu jiní co tvrdí že nééé nebo jen malý xenon vs žárovka. Editováno: 23. Listopad 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Motaaa s tím bys mohl bojovat do konce života. Já jen co otevřu pusu a začnu mluvit o mém Rapidu tak slyším jen, že jsem měl koupit starší BMW a nebo že jen holka potřebuje DSG. ... Ono se prý muže stát ze se ocitnu ve "smrtelně" nebezpečné situaci kdy budu muset řídit manuál. Což neumím. Na což přijde naštvaný kamarád a řekne ... Závidím ti nové auto. Teď jsem do svého staršího Forda dal 11 tisíc. Editováno: 23. Listopad 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Heh... mě naštěstí nikdo Bawo nedoporučuje .. Ale reakce na DSG jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) Problém vyriešený: Editováno: 24. Listopad 2014, autor: Maco123 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Vypadá to na tom aute fakt divne... Alespoň na fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Všechny černé disky vypadají na autě divně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Joj nedobre, nedobre...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.