Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím taky jsem přemýšlel o této variantě ale když jsem na kouknul tak bych to u mojí MPi 2x kat. nedostal .Nakonec jsem zajel do servisu a vlnovec + práce - navaření ( 2 hodiny ) = 1000 Kč .Takže nakonec plná spokojenost .Jen pokud to už podfukuje moc bych nečekal a nechal hned vyměnit ,já jsem s tím jezdil 4 měsíce a vnitřek toho vlnovce nakonec ucpal trubku ke katu !!!05112012027.jpg

Vloženo

No to je právě otázka jestli by jsi to tam dostal, nebo nedostal - když si rozklikneš Fabii, tak tam má verzi pro každou motorizaci - ale jestli to tam opravdu pasuje a jak dlouho to vydrží....

Vloženo

No právě že za 1 katem jsem měl tak málo trubky že bych tam nedal objímku ,takže bych se zavaření nevyhnul.U jiného typu je třeba místa více ??

Jinak náhrada aspoň co mám já by měla vydžet 4 roky.Tak uvidím .

Vloženo

já mám 16V a tam je taky velmi málo místa (po pár centimetrech je držák) a navíc se ta trubka hned za vlnovcem láme - ale tvrděj, že mají verzi i na 16V... no nic zkusím jim napsat o fotky

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Dobrý den,

mechanik mi říkal, že bude třeba vyměnit díl výfuků - vlnovec (na jednom místě profukuje).

Rád bych se informoval, jaká je rozumná cena za díl. Nechci ušetřit za každou cenu. Popř. podle čeho ho vybrat. 

(fabia combi classic 1,4 MPI 50kW AQW rv. 2002)

Děkuji :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...