Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat k funkci "Vozidlo" v nabídce na palubovce. Funkce Jízdní data, Telefon, Audio jsou jasné, ale u Vozidla se mi nikdy nic neobjevilo.

V sekci vozidlo se zobrazuji pouze hlaseni/varovani ohledne vozu. Tj. napriklad: Praskla zarovka, nutnost doplnit vodu do ostrikovacu, doplneni paliva, podhusteni pneumatik..

• 1 měsíc později...

Zdravím,

při prohlížení sjetiny z konfigurátoru mi to jako "standardní" výbavu píše i "Apple Connectivity". V autě bude Bolero, ale nebude tam ani smartlink, ani smartgate. Co si v takovém případě má člověk od oného "Apple Connectivity" slibovat?

Předpokládám (tedy podle popisku z konfigurátoru), že smartlink umožní používat mirrorlink ... a ještě něco k tomu?

• 3 týdny později...

lze vymenit jen obrazovka stareho bolera za novejsi to vetší nebo se musi vymenit i jednotka v kasliku

V 16. 8. 2016 at 12:46, Tragedie_v_JZD napsal:

Zdravím,

při prohlížení sjetiny z konfigurátoru mi to jako "standardní" výbavu píše i "Apple Connectivity". V autě bude Bolero, ale nebude tam ani smartlink, ani smartgate. Co si v takovém případě má člověk od oného "Apple Connectivity" slibovat?

Předpokládám (tedy podle popisku z konfigurátoru), že smartlink umožní používat mirrorlink ... a ještě něco k tomu?

Apple connectivity = přehrávání hudby z iPhonu přes bluetooth včetně procházení seznamu hudby na displeji rádia

• 2 týdny později...

Ahoj,

kde se teď aktuálně dají stáhnout loga rádiových stanic pro rádio Bolero?

Díky

• 4 týdny později...

Dobrý den, máte nějaký nápad na možnost ovládat Bolero ze zadních sedadel? Slečny dcery při rodinných jízdách neustále otravují co by chtěly naladit a me to nebaví.

O3 Elegance 10/2015 bez HF, bez navigace

Vieš na Boleru nechať hrať muziku z ich mobilu cez BT, prip. AUX? To by riešilo tvoj problém. Pustia si spotify alebo nejaké internetové radia podľa svojho gusta.

Upraveno od PistaTT

Zdravim pánové a možná i dámy, mám problém s Bolerem v O3. Tedy tím jak ho zapojit do auta. Hlavně mi tedy jde o displej. Mám zatím starýho Swinga a koupil jsem bolero displej+jednotku+šuplik. Kabely prodloužit do kaslíku nebude problém, ale nevím jak je připojený displej. Jsou na něm dva konektory. Bílej konekror je jasnej, ale co ten 12pin? Je to napájení? a co CanBus? Má někdo schéma? Víte kde objednat ten kabel? Díky moc, fakt to němůžu nikde sehnat...M.

A zajímal jsi se o odblokování ochrany kompoment prvně?Ať nemáš problémy s policií.

Ano,do konektoru jde napájení a cany.

Teda nezajímal, ale snažil jsem se od počátku koupit radio "nekradené". Tyto komponenty by měli být dle prodejce legálně vyndány z Octavie kterou pronajímají na operativní leasing a nový "nájemník" chtěl nainstalovat Columbuse. Byl jsem za nimi osobně v jejich servise a vypadal pán, že mluví pravdu. Ikdyž v této době člověk nikdy neví, každopádně víc jsem pro Bolero udělat nemohl a navigaci jsem nechtěl. Proto jsem ho vzal. Můžeš mi dát nějaký info na co bych si měl dát případný pozor. A případně jak zapojit ten konektor, nebo bych to měl nechat na ŠkodaServis (jaký s tím budou mít problémy). Dík

Samozřejmě jsem od začátku počítal že odPinovat a přikodovat budu muset do autorizáku, ale zapojil bych to klidně sám...

Z jak staré O3 byl systém vyndán(jedna z prvních??).

To nevim..vyrobeno bylo 03/14 5E0919605B+5E0035842A takže bych tipoval ze az 2015. Snažím se zjistit původní VIN tak snad budu uspesny.

Nutný downgrade na verzi 0171. Bez toho nepojede telefon a hlasové ovládání. Downgrade nejde na všech HW verzí.

• 3 týdny později...

Po aktualizaci SW na Boleru, se objevila chybová hláška, která nejde smazat, ihned vyskočí znovu. Neví někdo co s tím?

IMG_3435.JPG

zkus novější VCDS nebo počkej na novější vydání

• 2 týdny později...

Ahoj. Mam na boleru firmware 0359. Vite jestli existuje novejsi? Dekuju.

Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk

Ano existuje.

Dobry den Ferdo. Dekuji za informaci. Nejspis se brzy uvidime. Doslo na zmenu Rapida za Octavku, a je potreba neco dodelat :-)

Jen je divne, ze mi skoda update portal nic nenabizi. V tom maj soudruzi asi neplechu.

Přehrají ti to ve škodovce, flashnou to přes USB vstup. Stačí, když jim řekneš, že v chladném počasí nereaguje displej na dotyk.

Ok. Dikes za radu. Autu je tejden a ma najeto mnou zatim 1600 km

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.