Červen 18, 20169 r Dobrý den, chtěl bych se zeptat k funkci "Vozidlo" v nabídce na palubovce. Funkce Jízdní data, Telefon, Audio jsou jasné, ale u Vozidla se mi nikdy nic neobjevilo.
Červen 19, 20169 r V sekci vozidlo se zobrazuji pouze hlaseni/varovani ohledne vozu. Tj. napriklad: Praskla zarovka, nutnost doplnit vodu do ostrikovacu, doplneni paliva, podhusteni pneumatik..
Srpen 16, 20169 r Zdravím, při prohlížení sjetiny z konfigurátoru mi to jako "standardní" výbavu píše i "Apple Connectivity". V autě bude Bolero, ale nebude tam ani smartlink, ani smartgate. Co si v takovém případě má člověk od oného "Apple Connectivity" slibovat? Předpokládám (tedy podle popisku z konfigurátoru), že smartlink umožní používat mirrorlink ... a ještě něco k tomu?
Září 6, 20168 r lze vymenit jen obrazovka stareho bolera za novejsi to vetší nebo se musi vymenit i jednotka v kasliku
Září 7, 20168 r V 16. 8. 2016 at 12:46, Tragedie_v_JZD napsal: Zdravím, při prohlížení sjetiny z konfigurátoru mi to jako "standardní" výbavu píše i "Apple Connectivity". V autě bude Bolero, ale nebude tam ani smartlink, ani smartgate. Co si v takovém případě má člověk od oného "Apple Connectivity" slibovat? Předpokládám (tedy podle popisku z konfigurátoru), že smartlink umožní používat mirrorlink ... a ještě něco k tomu? Apple connectivity = přehrávání hudby z iPhonu přes bluetooth včetně procházení seznamu hudby na displeji rádia
Září 17, 20168 r Ahoj, kde se teď aktuálně dají stáhnout loga rádiových stanic pro rádio Bolero? Díky
Září 19, 20168 r Ahoj Cesta je stále stejná a je uvedena na druhém listu tohoto threadu. Pokud je to ale pro Tebe moc složité, tak http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/manuals/stationlogos.html?d1=discovermedia2214 toto by mělo fungovat, případně přikládám. Jinak si jakékoliv logo můžeš stáhnout z Webu, upravit (png., max 120x160pix, 32bit) a použít. Třeba loga ČRO jsou v downloadu stará. CZE_20160609.zip
Říjen 14, 20168 r Dobrý den, máte nějaký nápad na možnost ovládat Bolero ze zadních sedadel? Slečny dcery při rodinných jízdách neustále otravují co by chtěly naladit a me to nebaví. O3 Elegance 10/2015 bez HF, bez navigace
Říjen 15, 20168 r Vieš na Boleru nechať hrať muziku z ich mobilu cez BT, prip. AUX? To by riešilo tvoj problém. Pustia si spotify alebo nejaké internetové radia podľa svojho gusta. Upraveno Říjen 16, 20168 r od PistaTT
Říjen 20, 20168 r Zdravim pánové a možná i dámy, mám problém s Bolerem v O3. Tedy tím jak ho zapojit do auta. Hlavně mi tedy jde o displej. Mám zatím starýho Swinga a koupil jsem bolero displej+jednotku+šuplik. Kabely prodloužit do kaslíku nebude problém, ale nevím jak je připojený displej. Jsou na něm dva konektory. Bílej konekror je jasnej, ale co ten 12pin? Je to napájení? a co CanBus? Má někdo schéma? Víte kde objednat ten kabel? Díky moc, fakt to němůžu nikde sehnat...M.
Říjen 20, 20168 r A zajímal jsi se o odblokování ochrany kompoment prvně?Ať nemáš problémy s policií. Ano,do konektoru jde napájení a cany.
Říjen 20, 20168 r Teda nezajímal, ale snažil jsem se od počátku koupit radio "nekradené". Tyto komponenty by měli být dle prodejce legálně vyndány z Octavie kterou pronajímají na operativní leasing a nový "nájemník" chtěl nainstalovat Columbuse. Byl jsem za nimi osobně v jejich servise a vypadal pán, že mluví pravdu. Ikdyž v této době člověk nikdy neví, každopádně víc jsem pro Bolero udělat nemohl a navigaci jsem nechtěl. Proto jsem ho vzal. Můžeš mi dát nějaký info na co bych si měl dát případný pozor. A případně jak zapojit ten konektor, nebo bych to měl nechat na ŠkodaServis (jaký s tím budou mít problémy). Dík
Říjen 20, 20168 r Samozřejmě jsem od začátku počítal že odPinovat a přikodovat budu muset do autorizáku, ale zapojil bych to klidně sám...
Říjen 20, 20168 r To nevim..vyrobeno bylo 03/14 5E0919605B+5E0035842A takže bych tipoval ze az 2015. Snažím se zjistit původní VIN tak snad budu uspesny.
Říjen 20, 20168 r Nutný downgrade na verzi 0171. Bez toho nepojede telefon a hlasové ovládání. Downgrade nejde na všech HW verzí.
Listopad 8, 20168 r Po aktualizaci SW na Boleru, se objevila chybová hláška, která nejde smazat, ihned vyskočí znovu. Neví někdo co s tím?
Listopad 18, 20168 r Ahoj. Mam na boleru firmware 0359. Vite jestli existuje novejsi? Dekuju.Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk
Listopad 18, 20168 r Dobry den Ferdo. Dekuji za informaci. Nejspis se brzy uvidime. Doslo na zmenu Rapida za Octavku, a je potreba neco dodelat :-) Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk
Listopad 18, 20168 r Jen je divne, ze mi skoda update portal nic nenabizi. V tom maj soudruzi asi neplechu.Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk
Listopad 18, 20168 r Přehrají ti to ve škodovce, flashnou to přes USB vstup. Stačí, když jim řekneš, že v chladném počasí nereaguje displej na dotyk.
Listopad 18, 20168 r Ok. Dikes za radu. Autu je tejden a ma najeto mnou zatim 1600 kmOdesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.