Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nastavit loop na 1 m in, sbizit citlivost Gsensoru ... pokud nepomuze, update FW ... ale pozor aby jsi mel opravdu 0805, byly i nejake faky s 0803 vevnitr ... Ze to nenahraje celou kartu je normalni ... Kameru nemam, hledej na netu, to co pisu je co jsem nasel za cca 5 minut. D

• 4 měsíce později...

Dobrý den,

můžete mi prosím doporučit kameru do auta s jednoduchou a snadnou obsluhou ( pro otce) a výborným záznamem (hlavně v noci mívají slabší  kamery problém).

Nepotřebuji aby to mělo jakékoliv hlídáni pruhu, značek, rychlosti a aut před sebou - to vše auto umí samo. Měla by mít gps, použitelný G- senzor, a park mod s cenou do cca 4tisic.

Přemýšlel jsem nad Viofo A119S, Mio 792, TruCam A7S. Doporučíte nějakou. Dik Tomáš

Upraveno od indet

Za mě mohu doporučit první tebou zmíněnou kameru. Měl jsem i TrueCam a je to neporovnatelné.

Na Ali je aktuálně s GPS, CPL, kabelem a pojistkou za 90,76Eur.

Upraveno od indet

U Viofo A119S jsou ty noční záběry na YT nic moc.

Je vůbec nějaká auto kamera do 4tKč která přečte značky protijedoucích aut v noci?

Ma někdo zkušenost jak se kamera popere s dratky ohřevu v čelním skle?

Upraveno od indet

Nemusíš se bát. Vůbec je nezaregistruje a obraz je čistý.

Tak jsem ji teda objednal VIOFO A119S + 128GB Samsung U3. Zkoušel do ni nekdo dat ten SW MOD-07b od Kanadanu? Prej ten teprve ukaze co v kamere je. Dik Tom

před 22 hodinami, indet napsal:

Dobrý den,

můžete mi prosím doporučit kameru do auta s jednoduchou a snadnou obsluhou ( pro otce) a výborným záznamem (hlavně v noci mívají slabší  kamery problém).

Nepotřebuji aby to mělo jakékoliv hlídáni pruhu, značek, rychlosti a aut před sebou - to vše auto umí samo. Měla by mít gps, použitelný G- senzor, a park mod s cenou do cca 4tisic.

Přemýšlel jsem nad Viofo A119S, Mio 792, TruCam A7S. Doporučíte nějakou. Dik Tomáš

Osobně používám TrueCam A5S a jsem maximálně spokojen. Pokud chceš parkovací mod, šel bych do A5S jelikož A7S jej nemá viz https://www.truecam.cz/technicke-specifikace/

Již jsem objednal ViofoA119S, ale dik.

@indet

Díky za tip. Netušil jsem, že se někdo pustil do úpravy firmwaru a dělá to až tak důkladně.

Chci se ale zeptat na verzi 7b, kterou tam nikde nevidím. Jako poslední aktuální tam vidím 7Rf pro A119 a 2Vf pro A119S.

Ano, přesně na toto téma jsem koukal a nejaktuálnější verzi vidím MOD-2Vf pro model A119S.

Na poslední stránce uvádějí jako aktuálně nejlepší MOD verzi 6Nw.

• 1 měsíc později...

Pořídil jsem kameru ale nemohu ji rozchodit. Aplikace se stáhla do rádia (Android) ale kameru se mi nepodařilo spustit.

Jedná se o tuto kameru. Kamera

• 1 měsíc později...
V 24. 11. 2018 na 19:46, LukášCBR napsal:

Ano, přesně na toto téma jsem koukal a nejaktuálnější verzi vidím MOD-2Vf pro model A119S.

Na poslední stránce uvádějí jako aktuálně nejlepší MOD verzi 6Nw.

Jinak již je vylepšená original verze FW 4 kdy by měl byt vylepšen obraz.

• 4 týdny později...

A prečo radšej neváhaš medzi WR1 a A129? Na rozdiel od A119S už má wifi a možnosť pripojenia aj zadnej kamery.

WR1 má myslím @MilanHos

Ano vlastním WR1, ale nemám s čím jiným porovnávat takže to moc nedokážu zhodnotit. 

A abych pravdu řekl, tak cca půl roku jsem nekontroloval zda to vůbec bez problému nahrává ?

Ale zpětně bych bral spíš A119, momentálně samozřejmě nástupce A129. WR1 je hezká kamera, ale líbí se mě nenápadnost A129. 

Upraveno od MilanHos

Mám už druhou Viofo a A119 a teď A119S. WR1 je základ od Viofo a dle toho i točí. Na co konkretně potřebuješ WiFi kameru?

Tiež mám A119S, ale to wifi mi chýba.. dôvod? Jednoduchosť sťahovania vybraných videí... ak by som chcel nejaké spracovať, mohol by som to spraviť priamo do mobilu, z mobilu rovno do cloudu a už ho mám všade k dispozícii. Teraz musím vyberať kameru z auta, vziať ju domov k PC, vybrať SD kartu, založiť do čítačky, skopírovať súbor..... dosť veľa úkonov. Nehovoriac o tom, že neraz som na druhý deň zapojil kameru do auta a SD karta zostala doma v PC.. alebo doma zostala rovno celá kamera.

Áno, mohol by som v aute nosiť USB-C OTG a príslušný USB kábel na priame prepojenie mobilu a kamery, ale v kútiku duše dúfam, že kopírovanie cez wifi by šlo rýchlejšie.

:kol-18:

No me se zda stahovani pres wifi dost pomale tedy, to je rychlejsi vyndat kartu. Ale ja kartu muzu vyndat primo v aute, nemusim demontovat kameru.

Já mám Xiaomi kameru a stahování přes Wifi je téměř okamžité, vyberu část videa kterou chci stáhnout a během chvíle je staženo. Rozhodně rychlejší než vyndávat SD, přetahovat video do PC a tam ještě video upravovat y vyřezávat z něj jen tu část kterou chci archivovat a pak zase SD vracet do auta. Kameru bez WiFi už nikdy :)

Prosím, kde se dá koupil tento kabel pro napájení autokamery z pojistkové skříně? A co je ještě k tomu třeba (RAPID r.v. 5/2013)?

Děkuji za rady a nasměrování. Kameru (TrueCam H5), napájecí kabel, USB nabíječku a chuť instalovat mám. Zdá se mi nevhodné provést instalaci do zásuvky autozapalovače u ruční brzdy. 

WP_20180106_16_22_36_Raw.jpg

Upraveno od MiKy*

Já stále nemohu kameru nějak rozchodit, v rádiu se nic nezobrazí a nastavení také nefunguje. Mám kameru s Ali. Anytek X28  Kamera

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.