ronnie71 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Zdravím, mám FII 1.4 16V r.v. 2008, najeto 90 tis. km. při nastartování (sitič) zpravidla ráno je cítit z topení benzín či spaliny (nedokážu přesně specifikovat) po 1-2 minutách už normál. Zajímavý je také, že když ráno po nastartování za studena couvám mám zvuk z výfuku, jako bych měl někde díru. Při jízdě dopředu zvuk normál. Při ohrátí motoru je zvuk z výfuku při couvání normál. Porádí mi někdo, setkal se s tím někdo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 deravy alebo uvolneny vyfuk ?a po nastartovani a hned aj cuvani sa ti smrad z vyfuku zastudena .. dostava do nasavania kabinoveho vzduchu .. preto to intenzivnejsie citit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronnie71 Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Zvuk jako by byl děravý...přesně...hned po nastartování se dostává do kabiny přes topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 pozri,ako vyzerá pletenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Přesně tak. Měl jsem totéž u Roomstera a byl pod motorem uvolněný vlnovec od výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronnie71 Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ahoj. Díky. To bude možný. Je pravda že poslední dobou po jízdě na nerovnosti se objevuje takový rachtání nebo kovový zvuk. Mrknu se zítra pod auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2013 stačí prašnejšie miesto pod autom a keď ste dvaja...jeden sedí v aute, pomaly pridáva plyn a ten druhý mrkne pod auto, či niekde neprefukuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.