Přejít na obsah

Zápach výfukových plynů v autě.


pava

Doporučené příspěvky

Oživím téma. Pokud to někomu přijde bez toho krytu škaredé, stačí na tom plastovém krytu vyměnit gumovou manžetku. Je stejná jako na tom víčku z Felicie. Stála mě 8,-kč. Ta stará manžetka už byla ztvrdlá a nětěsnila. Auto pak na křižovatkách smrdělo do kabiny viz. výše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

VLNOVEC OPLETENEC DRÁTĚNKA ;)

Po zvednutí a zacpání výfuku to na vlnovci=opletenci syčelo. Na zemi se to nedalo poznat. "Stínění" bylo utržené jen zespodu vpředu. Asi jen malá prasklina, ale na dlouhý jízdy peklo - smrad až z toho hlava bolela.

Dlouhý třikrát opletený vlnovec 1350Kč + 2h práce = 2000Kč u menší dílny. Vařili to přímo na autě bez sundávání trubek. Teď se to dost ztišilo, jinak je zvuk stejný. Doufám, že se to ukáže i na menší spotřebě.

Tak dneska po technické jsem si troufl výfuk zase ucpat už s novým vlnovcem a zese motor nechcípne! Pravda, ty dvě plechovky dole nejaké škvíry mají. Ale hlavní je, že je konec se smradem uvnitř. Teda než se vypálil novej vlnovec, tak to byla taky síla.

Editováno: , autor: peetr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 5 let později...

díky za radu na Fabii 1.4 Mpi/r.2003 je ze spoda na plastovém krytu náhradní ucpávka, kterou jsem tam dal, ale bohužel už tam nedáte ten plastový kryt motoru. Děkuji za radu, opravdu to šlo přes to netěsné víčko ventilů, jak se nalévá olej. Už to nesmrdí, to je paráda, při stání nebo couvání to bylo strašné.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...