PetrAT Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Mám vyhlídnutou v inzerci fabii I 1,4 16V dovezenou z Německa Podle dovozce není lakovaná Ale na kufru schází jakýkoliv nápis . Není tam ani nápis Fabia Je to normální ? A nebo bylo auto bourané a už se nápis nedolepil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Je to uplne normalni nekteri ridici a fandove aut si ty napisy sundavaji jelikoz je tam z jakehokoliv duvodu nechcou. Najdes i zde na foru auta ktrera napisy nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 (editace) prošel jsem mobile de a tam všechna auta ten nápis mají proto ve mě hlodá podezření ... Editováno: 6. Září 2013, autor: PetrAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 nejlepsi bude kdyz si sezenes meric hlobky laku,... pak uvidis jestli bylo jakovano ci ne ...... kazdopadne jednoduchym chvatem staci sundat plast dveri kufru a uvidis jestli se lakovalo ci ne .... kazdopadne ani nemuselo,... uz z vyroby auto mohlo vyjet ve stylu ,, BEZ OZNACENI MOTORIZACE " a napis fabia si majitel mohl sundat hnedka potom,... pokud je auto ale taky cista serie,... asi bych vahal ale podle meho nazoru ti nikdo s presnoti nerekne jestli to muze byt lakovano ci si to nekdo sundal jedine a na 100000 % ti to rekne meric hloubky laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 osobně mám taky auto z DE, mám lakovanou jen kapotu a nárazník, ale zadek na 100000000% ne, a taky jsem tam neměl kromě loga škoda nic jiného Navíc i kdybych měl, stejně bych to sundal, je to pak hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 hoši díky za názory dnes jsem byl ve škodovce, tam mi řekli, že z fabriky tam byl minimálně nápis fabia kouknu se po tom měřiči hloubky laku to auto mám cca 400 km od baráku, tak se snažím zjistit co jde, než tam pojedu. zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.