Květen 10, 20178 r Resp. pro upřesnění, řadička nezapadne do dráhy úplně a při pomalém pohybu vzad to drží, ale při rychlejším couvání nebo nerovnosti samozřejmě vyskočí.
Květen 12, 20178 r V září jim to tam při výměně oleje zrovna nechám na záruku opravit. Už mě to s***, jak vždycky vypadám, že neumím zařadit zpátečku...
Červenec 23, 20178 r netuší někdo zda je TPI na odřenou kůži na řadicí páce ? Po 17000km mi to přijde brzy.
Červenec 23, 20178 r Taky vám zní zadní dveře při zavírání plechově jako u Favoritu? Přeparkovával jsem teď jeden Rapid a nerozumím tomu. Dveře jsem zavíral a otvíral asi třikrát. Ošizené zadní dveře měla Fabia rodičů, tam rozdíl byl. Ale tady obrovský. V týdnu se na něho snad ještě pojedu podívat a nahraju to.
Červenec 23, 20178 r před 49 minutami, bojler napsal: Taky vám zní zadní dveře při zavírání plechově jako u Favoritu? Přeparkovával jsem teď jeden Rapid a nerozumím tomu. Dveře jsem zavíral a otvíral asi třikrát. Ošizené zadní dveře měla Fabia rodičů, tam rozdíl byl. Ale tady obrovský. V týdnu se na něho snad ještě pojedu podívat a nahraju to. Jestli tam nejsou ještě staré neodpružené dorazy, které se často rozštelují a dveře jdou špatně zavírat.
Červenec 23, 20178 r Necituj přímou předcházející příspěvek. A nemyslí bojler zadní dveře místo víka kufru? Otázka je jaký MR si měl v ruce. Moje 2013 zní pořád docela tlumeně, co se týká zadních dveří.
Červenec 24, 20178 r Řadičku mi měnili už dvakrát, na té poslední je znát, že je upravená. Zvuk zavírání dveří to mi u Rapidu přijde vůbec jako lahůdka. A extra to pak je s trochu nebo úplně staženým oknem. Zadní dveře mi třeba zní o trochu lépe, než přední.
Červenec 24, 20178 r drnčí boční dveře se staženým okénkem a nebo 5 dveře - na nich rezonuje SPZ. Pokud jsou okénka nahoře a SPZ pořešená, je vše OK
Červenec 24, 20178 r A kdxz dvere vytlumite jak to mam ja tak to je jak u mercedesu. Ne opravdu je znat kdyz se ten plech spevni ;-)
Červenec 29, 20178 r V rámci řešení drnčení interiéru jsem narazil na další drobný fail v konstrukci auta. Rusové na drive.ru obecně řeší nekvalitu výroby aut z Kalugy, jedna z věcí je klepající plast vodního kanálu pro oknem. Mě plast sice jako jim neklepe ale objevil jsem, že vydírá lak v zhruba ve středu délky boční části. Mám to na obou stranách vydřené až na plech. Kdo ví, jestli část drnčení na kostkách se nešířilo odtud. Ošetřeno základovkou a přelepeno elektrikářskou izolačkou. Upraveno Srpen 16, 20178 r od miklisek
Červenec 31, 20178 r Neresil nekdo klepani pri jizde po nerovnostech od zadnich pravych dveri ? Dvere jsem vyloucil. Nejsou volne. Sel jsem tedy po viku kufru. Serizoval dorazy a nakonec vymenil za nove kliny. Stejne hluk pokracuje. Uz si nevim rady plato? Sedacky? Podlaha ? edit: zjištěno, byla to zadní sedačka. Za oko jsem měl uchycený síťový program a zámek asi nedoléhal jak měl. Upraveno Srpen 3, 20178 r od shotik
Srpen 3, 20178 r V 11. 7. 2016 na 10:24, vormen napsal: Přidám sem jeden neduh/vadu a rovnou se zeptám, jestli to má taky někdo. na obložení v interiéru pod střechou mám plno "koleček" nejedná se o špínu ani o mechanické poškození mou vinou nebo někoho z cestujících. Předpokládám, že v době převzetí auto v salónu před 3 roky jsem si jich buď nevšiml, ale řekl bych, že tam nebyly, resp. jich nebylo určitě tolik. Postupem času mě na ně upozorňuje manželka, která sedí na zadním sedadle a říká, že je jich čím dál víc. Jedná se změnu struktury na látce, jako by byla ošoupaná, nebo tak něco. ještě doplním, že je třeba se na tu fotku dívat z větší dálky a je to více patrné kolem toho madla, ale jinak se to nachází po celé ploše výplně, ale žádnou pravidelnost v tom nevidím. Ty tečky na stropě jsem měl na rapidu taky (po 2-3 letech) a přibejvaly - pak jsem to s tím i dalšími neduhy prodal. Vubec jsem nechapal kde se to tam bralo, premejslel jsem jestli jsem to nicim nezasral ja a fakt ne. Pak sem si myslel jestli tam nejak neprosakuje voda, fakt jsem nevedel co to je.... bude fajn kdyz na to nekdo prijdete Jinak krome vody v zadnich dverich (coz vyresili v servise takovou tou upravickou) mi normalne pri vetsich destech zatejkalo i dopredu - klasicky louze u spolujezdce ale to podle me muselo jit jinudy nez pres dvere... Kdepak asi ted kluk zelená jezdí :-) Upraveno Srpen 3, 20178 r od rogerer
Srpen 16, 20178 r tak já mám po 4 letech a 78tis. km první závadu. celou dobu přepínám tlačítkem na volantu palubní počítač, mám tlačítka nahoru/dolů. hodnoty se zobrazují pořád dokola. trvale mám zobrazenou teplotu oleje a pokud třikrát stisknu tlačítko dolů, zobrazí se průměrná spotřeba, takhle to fungovalo celou dobu. najednou teď jedu, stisknu třikrát dolů a místo spotřeby se zobrazila jiná informace. tlačítko nahoru i dolů se chová stejně, tj. informace se rolují v opačném pořadí. v menu nastavení pro změnu nefungují vůbec. někdy to funguje normálně, jindy takhle blbě, myslel jsem, že se jedná o náhodnou SW chybu. dnes jsem přišel ale na zásadní věc. tlačítka a palubní PC funguje vpořádku za předpokladu, že přepínač světel je v poloze 0, pokud ale zapnu světla, ať už je obrysový nebo potkávací, tak zase tlačítka nedělají co mají, vypnu světla všechno je zase OK, zajímavé toto...
Srpen 16, 20178 r Vymena tlacitek, myslim, ze se to dela v ramci zaruky, ale tu asi uz nemas. Nove stoji cca 3000,- pak jeste alternativa nekde na bazosi, otazka ale jak dlouho take vydrzi.
Srpen 16, 20178 r zaruka skoncila pred 2 mesicema, takze spatny tlacitka na volantu?Sent from my iPad using Tapatalk
Srpen 17, 20178 r zatim to resit nehodlam, auto jezdi a k informacim palPC se nejak dostanu :-) Sent from my iPad using Tapatalk
Srpen 19, 20178 r V 15. 7. 2016 na 15:20, M_ike napsal: Ty fleky na strope jsem mel take a to v mistech kde clovek nema hlavu, ani rukama tam nehrabe ... Nastesti to slo dolu nejakym cisticem co sem mel i na sedacky. Nepamatujes si nahodou cim jsi to cistil? Uz tam mam ty fleky taky. Urcite jsem to neuspinil ja, a vypada to uplne stejne jak na tech vasich fotkach..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.