Přejít na obsah

Bluetooth


Doporučené příspěvky

Objednal jsem BT bez hlasového ovládání a teď mi to chybí. Na běžné používání telefonu to považuju za nesmysl, ale v autě se hodí. Rozdíl byl jen 500 Kč, tak tipuju, že to bude spíš jen softwarová záležitost. Nemá někdo zkušenost, jestli se to hlasové ovládání dá v servisu nějak doinstalovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni nic lepsiho nez se jit do servisu zeptat. Co mas za radio ? Ja totiz mam na radiu hw tlacitko Voice a na volantu taky. Pokud ty tam to tlacitko mas taky tak by to snad mohla byt jen sw zalezitost. Jako je to super a ta petistovka za to stoji. Vytacim jmena jenom timhle. A chybovost mam hodne nizkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

 

Bluetooth® Aktualizací Bluetooth zajistíte bezproblémové spárování Vašeho mobilního zařízení s infotainment systémy ŠKODA. (Pozn.: Pokud Vám ale toto zařízení funguje bezchybně, není důvod jej aktualizovat. V případě potíží, přejděte prosím na vyšší verzi.)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...

V autě mám  infotainment  Amundsen a připojuji telefon Sony Xperia Z1 Compact. Problém je v tom, že musím telefon držet asi 10 cm od rádia aby fungovalo spojení přes bluethoot, když je telefon někde jinde v autě, tak je hovor přerušovaný a nesrozumitelný. Neví někdo čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jsi přesvědčený o tom, že je to ve spojení s Bluetooth? Zkusil bych odpojit telefon od Amundsena a zkusit volat přes hlasitý odposlech, jestli náhodou ten problém není v kvalitě signálu mezi telefonem a GSM vysílačem. Měl jsem v ruce dva kousky Xperia Compact a oba na tom byly bídně se kvalitou signálu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
V 29. 9. 2016 na 21:50, vojtechojan napsal:

Když telefonuji bez bluethoot, funguje to normálně. Problém je stejný i při přehrávání hudby z telefonu přes bluethoot. Když je telefon blízko rádia vše funguje normálně, jakmile se vzdálí, je problém.

 

Presne to iste som zistil aj ja... Tak neviem, ci to je signal bluethoot taky slaby na mobile (Samsung J5) alebo ma Amundsen slaby prijem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...