vikyviky Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 tak dneska rano, vyjedu z autem ven z garaže , a pak čumím jak "puk" pod autem jak je motor , kaluž oleje, cca čtvrt litru hm říkam si pěkný , ti šikulové mi najk nedotahly v servisi vypušták , tak jsem koknoul do pod kapotu, a kolem kola co je na klice , zestřikané od oleje takže zítra fičím do servisu ! a jestli mi řeknou že mám přijet, když už jsem obědnadny, tedy za dva pul týdne , tak bdue kravál ! tohle bych čekal od starého auta , a ne od nového ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 A len na novom sa može stať že nedotiahnu skrutku?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 23. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) co že nedotahnu ? sory některá slova neznám , ne přez vypušták to nejde ! je to vidět , když se člověk mrkne na motor směrem dolu ke kolu, co je na klice , je to tam zachcené až to pěkné není prostě od kola co je na klice, je to ochcane kolem dokola takže bud vadné gufero , nebo prostě prdlo holt kvalita ta se pozná hnedka Editováno: 23. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 To samé jsem měl na jsem měl na FII 1.2 TSI po výměně rozvodů - gufero v háji. Pak to začalo prolínat kolem vany a skončilo její výměnou.A mimochodem - na klice je nějaké kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) není snad ? a hele co pak to máme těsně na vanou ? že by kolo co je hnané z klikovky ? http://www.ersatzteile-autoteile.eu/product_info.php?language=en&info=p3769_motor-volkswagen-touran-1-2-tsi-77-kw-cbz-komplett.html& dneska auto dáno do servisu že se pry budou snažit to udělat do zítra tak snad to stihnou , pak dám info nevím jak se tu daji vkládat obrazky Editováno: 24. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Žádné kolo tam není,ty nepoznáš řemenici? Nazývej věci pravým jménem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) Co je to to gufero? Díky Jinak to je kurva smůla a já si tady stěžuji na nějaké vrzání plastů. Editováno: 24. Říjen 2013, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Gufero = simering http://cs.wikipedia.org/wiki/Guferohttps://www.google.cz/search?q=gufero&client=firefox-a&hs=d0x&rls=org.mozilla:cs:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=luZoUsb9McnVswbLg4GYCg&ved=0CD8QsAQ&biw=1442&bih=859 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Jasný, díky. Stačilo simering, pojmenování gufero jsem neznal. Hold se člověk furt učí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Tak jest,ono to poslouží i jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) hele nechci flame ! ale je to kulate je , tak je pro mně kolo sice řečeno jednoduše ale jinak máš pravdu je to řemenice Editováno: 24. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Kulaté je kde co,a kol je na autě víc. Přesné vyjadřování má svůj smysl (a nejen v technice),pak se tady nemusíme sáhodlouze dohadovat,o čem že se to vlastně diskutuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 jestli se to nerozbilo jak to každý ráno zvedáš a spouštíš když měníš pneu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) jasně vidíš někde ledovatku ne cestě ? ja ne tak že ní duvod to zvedat tak nevím dneska se neozvaly , i když se mi dušoval, že se ozve co je vlastně z "autem" zitra je budu otravovat , hnedka z rana volám co je z autem , ja bez auta mno "pruser" je to jako bez rukou a nohou Editováno: 24. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) ledovatku nevidím protože jsem měšťák ale ty jsi z hor, a co ja vím jestli tam už máte sníh ...tak good luck a dej vědět co s tím bylo:) Editováno: 24. Říjen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) ne v himalájich nebydlím takže snich ještě není jo dám vědět co stim bylo , jestli se do te doby se nezblazním , i když auto zrovna tedka nepotřebuji , tak jsem jako bez ruky auta je snad horší zavislost než internet Editováno: 25. Říjen 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 kurňa to je debata ..to radšej Pawouku prehoď do sekcia "hospoda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Tak že jsem , rano volal do servisu , a dozvěděl se že by to snad dneska mnělo být "klep klep klep" ((tedy jestli nám přišly všechny věci co na to potřebujem )) závada praskle víko rozvodu řetězu jak se muže tohle stát nepochopim ? holt kvalita se hnedka pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Kdyz Ti to tak vadi a vsude jen kritizujes jak je to priserne auto, proc sis ho probuh kupoval? Proc ne radeji nejakeho korejce, sveda, ci rumuna? Ze zacatku tyhle prispevky byli vtipne, ted me uz jen vytaceji a serou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) Taky se divím že to vůbec kupoval protože vše je na tom autě špatně jen co to tu čtu tak se pořád směju jak je Rapid špatný atd. Editováno: 25. Říjen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) Ač je vikyviky trochu svérázný, musím se ho lehce zastat. Když ho kupoval, určitě nepočítal s tím, že mu po pár najetých km praskne nějaké víko rozvodu řetězu a vyteče mu olej. To se může stát u 10let a staršího auta a ne u funglovky, ostatně kvůli tomu si i člověk nákladně pořizuje NOVÉ auto aby jezdil a ne aby mu auto stálo v servisu. Já už taky reklamoval odlouplý lak na kapotě apod. Lehce zase rozčiluje mě, že u nového auta musím řešit takové věci a ne jen ty. Rozvádět to tady nebudu, páč to sem nepatří a omlouvám se za OT, ale prostě tyhle "rychlokvašky" prodávaný zákazníkům bez řádného testování, testuje se až na zákaznících, mě docela štve. A kdo si myslí, že se Spacebackem, popř. Octávií 3 popř. jinými modely nebo modely jiných značek je to jiné, ten se plete. edit: A aby si to někdo špatně nevyložil, já jsem s Rapidem jinak spokojený, ale tyhle neduhy (asi daný dobou) mi mou radost lehce kazí. Editováno: 25. Říjen 2013, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Takové neduhy byly, jsou a budou u každého auta, hlavně v prvních letech výroby. U FI třeba el. svazek motoru, který ležel na nosníku ve vodě a sajrajtu. A kdo nechodil do ofiko servisu, kde mu to v rámci běžného servisu odstranili, tak tomuto po pár letech uhnilo a měl auto nepojízdné. U OII to zase pro změnu byly pískající zadní dveře, kde bylo u prvních ročníku špatně uložené trojúhelníkové zadní okno. Horší je, když se ty dětské nemoci nevychytají a vyskytují se po celou dobu existence modelu jako např. stahovačky u FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Prasklý kryt rozvodů u motoru 1.2 TSI tady ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Hm , takové neduhy byly a budou u každého auta , asi ne ! už vidím jak si němec koupi nové audi A8 a po 5 tkm mu praskne "něco" a vyteče mu olej ! osobně si myslým že tohle by se stalo 3x /4x a audi v tu ránu by audi poklesly prodeje ! to same u jiných značek aut ,na takové věci u nových aut jsou hodně citliví němci - rakušané - norové - švédi , jedina vyjímka je škoda ! a čr navíc mně ani tak nese** to že auto je v servisu , ale to že servis , má všechny náhradní auta rozpujčované na dlouhodobý pronájem !!! a tím padem nejsou schopni zajistit nehradní vozidlo tohle bych čekal od menšího servisu škoda , ale ne od servisu který je největší naseverní moravě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 By ses divil co se děje z Audi atd. Mám dva známé jako spolumajitele jedné firmy, jeden si koupil A6 a druhý myslím Q7 a tak se jim to furt sralo (převážně furt něco s elektrikou), až to prodali, koupili Škoda Superb a jsou spokojeni. Hold přetechnizovaná auta. Čím více výbavy, tím více možných problémů, tím více Adidas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.