ferda25 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 To co píšeš, že tam máš v nastavení Bluetooth je hodně zajímavé...Pokud se to totiž aktivuje na Boleru kde ten modul není tak je to jen šedivé(=nejde rozkliknout). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horry Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Chlapi, já mám swing rádio, BEZ tlačítka Phone. Včera jsem se na to ptal ve Škoda servisu. Není Phone, není Bluetooth. Jediná možnost výměna rádia asi za 3 pětky. :-( Nabídli mi standardně Parrota. Dnes jsem se dohodl, že mi tam dají originál sadu Škoda. Za stejnou cenu s montáží jako Parrot, tedy cca 8 tisíc. Je lepší, ale zase jednodušší montáž (pač original), proto to vychází cenově stejně. To od Škodovky je orientované na výšku, displej to má cca 7x11 cm a je DOTYKOVY. Dnes objednáno, po víkendu dohoda termínu, kdy přístavim auto k fyzické montáži. Když jsem konfiguroval auto při koupi, byl na tohle příplatek 3500, ale já to nějak vytěsnil. Nemel jsem na to před rokem ani mobil. Asi proto. Dnes mě to štve. Ale vyřešil jsem to takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Horry:četl jsem tvůj příspěvěk asi 5krát,ale ani hovno nechápu,co ti tam tedy vlastně budou montovat! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 nápodobně tedy jsem raději ani nereagoval.... nebude to něco ve stylu Citygo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Navíc v tématu Bolero a píše něco o Swingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horry Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Omlouvám se. Ale Rypadlo se ptal na montáž BT k boleru, kde NEMÁ tlačítko PHONE. Já mám sice swing a taky bez tlačítka PHONE, ale u něj je BT taky možné, pokud si o něj v rámci prvovýroby řeknete. Proto jsem šel do škoda servisu a ptala se na to. Odpověděli, že pokud není na rádiu tlačítko phone, potom se musí měnit celé rádio, ať je jaké chce. Cenu jsem psal. Dál jsem pro zajímavost uvedl alternativní postup, co mi nabídli. Napřed "papouška", ale to se mi moc nelíbilo. Potom přišli s možností originál škoda handsfree Bluetooth sady určené pro dodatečnou montáž. Fyzicky jsem to zatím neviděl, ale na palubku přijde displej, barevný, dotykový a odjimatelny. Zjevně lepší řešení než papoušek. Technik mi říkal, že to VW dával jen na svá auta, později, už za doby O2, to uvolnil i pro škodovky. Cena 8000 i s prací. Doufám, že teď je to již srozumitelné ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horry Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Pawouk: ano, je to téma bolero a dodatečná montáž BT, ale můj případ mi přišel jako velmi analogický, protože má stejné řešení jak z toho ven. V tomto případě je jedno, jestli bolero nebo swing, když není tlačítko phone. Bud tedy vyměnit rádio za pěknou řepu nebo dodatečná montáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 To bude asi tahle: http://www.agtparts.cz/bluetooth-handsfree-sada-skoda-auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horry Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Ano, to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 však jsem výše psal ala Citygo - ty to měly tuším jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Nové radio Swing mám za 6000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Pro O3(5E0) s tlačítkem Telefonu?? Máš verzi s barevným displejem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horry Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Motopower: a i s odměnou pro servis? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.