Standis Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 vkládejte průběžné fotky :-))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Tak tohle se mi líbí Moje z dneška, škoda že není sluníčko to je pak krásně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Takhle to vypadá od polooplachu na SH dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Naposledy umyto 15.10.2013. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 ja naposledy 19.10 ale tato fotka je z 27.10 a bohuzel dnes jsem zapomnel doma mobil tak jsem foto neudelal , ale zmena neni skoro zadna tu je furt krasne a neprselo a dnes jen 5 kapek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) tak asi zatím vedu myto naposled okolo 20.10.2013.... Foto dnes... Editováno: 3. Listopad 2013, autor: wén@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Srabíci. Já Hráška umejval naposled 9. července 2013. Na tý zelený není špína naštěstí vidět . Bohužel ani naleštění . Před mytím vypadal takle http://forum.skodahome.cz/uploads/post-5139-0-81866200-1373397850.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 si delate srandu. ja jsem koupil funglovku koncem dubna a poprve jsem myl vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 já jsem zvědav, kdo zatím zúčastněních to vydrží nejdéle a auto neumeje :-) já doufám, že vydržím aspoň do konce zimy :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 No fuj, čuňátka, že se nestydíte. Samej přední člen SH a má špinavý auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 tak se divam ze na tmavych autech zatim jde videt nejvice no vsak az to poradne zacne ten maras to se uvidi kdo bude jezdit jako v tanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Též přidávám, foceno dneska (bohužel nějaký rozmázlý) a naposledy myto někdy na konci září na moji barvě to není tuplem vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Však vyzerá čisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Vyhoda takovychto barev. U me je to taky videt jen na slunicku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 jj, u mě je to vidět hned :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 pro Standis: Ale zase naleštění je taky vidět hned :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 U mě to poznat taky nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Luďo: jj, pravda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Jen pro inspiraci , konec letosni zimy ... kapuco je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 To jsi nějak napřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Sakra! Škoda, že som toto vlákno objavil iba teraz a nespravil som fotku mojich čiernych diskov. No nič, posledné umytie auta som absolvoval 1.11.2013 (to si pre istotu zapisujem sem) a uvidíme ako dlho vydržím ho v zime neumývať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 sem chtěl mejt dneska, ale prší :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 já rád déšť, aspon se auto krapítek umeje bez mého přičinění :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Ak máte radi keď prší, tak mi nabudúce môžete zaplatiť umytie auta a na druhý deň máte dážď zabezpečený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) pridám sa i ja do klubu zatiaľ sa to dá. umývané ešte keď bolo teplo, asi 3-4 týždne dozadu... Editováno: 7. Listopad 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.