Publikováno Červenec 29, 200718 r Zdravim, mám O 1,9 TDI 81 Kw a mám problém že mi nejde palubní počítač. Jednou se mi to stalo - vypnul jsem motor a pal. počítač šel, teď sem to zkoušel a nejde - tak mi pls poraďte.Diky
Říjen 13, 200717 r Koupil jsem octavii 4x4 a ma to palubní počítač ale neukazuje mi to venkovní teplotu přitom čidlo teploty tam je čím to muže byt ???
Říjen 16, 200717 r Koupil jsem octavii 4x4 a ma to palubní počítač ale neukazuje mi to venkovní teplotu přitom čidlo teploty tam je čím to muže byt ??? -špatný kontakt u toho čidla, očistit a pak se uvidí. Mě to, ale ukazovalo i bez připojenýho čidla ikdyž nesmysly.
Říjen 16, 200717 r Koupil jsem octavii 4x4 a ma to palubní počítač ale neukazuje mi to venkovní teplotu přitom čidlo teploty tam je čím to muže byt ??? -špatný kontakt u toho čidla, očistit a pak se uvidí. Mě to, ale ukazovalo i bez připojenýho čidla ikdyž nesmysly. ok skusím to diky za radu
Listopad 12, 200717 r zdravim! chci se Vas zeptat:v navodu vsude pisou ze to co nastavim na palubnim pc- v mem pripade prumernou spotrebu a motor vypnu a kdykoliv potom nastartuju bude tam opet prumerna spotreba. no a me tam naskakuje teplote venkovni.nevite nekdo jak to spravit?dikec
Listopad 12, 200717 r zdravim!chci se Vas zeptat:v navodu vsude pisou ze to co nastavim na palubnim pc- v mem pripade prumernou spotrebu a motor vypnu a kdykoliv potom nastartuju bude tam opet prumerna spotreba. no a me tam naskakuje teplote venkovni.nevite nekdo jak to spravit?dikec Teplota Ti naskakuje ked PC "varuje" pred moznostou namrazy... Ked bude teplejsie ako +4C nebude Ti to naskakovat.
Listopad 12, 200717 r Přesně tak, jak je venkovní teplota pod +4°C nahodí se na PP teplota s takovou malou sněhovou vločkou, pokud klikneš na páčce na jakoukoliv stranu naskočí to co tam bylo předtím.
Listopad 12, 200717 r Tato funkce naskakování teploty při hrozící námraze je jen u faceliftových modelů že? Mám totiž předface a i když je např. kolem nuly tak mi tam ta teplota nenaskakuje. Nebo je někde chyba?
Listopad 12, 200717 r Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci.
Listopad 12, 200717 r Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Já mám starej model r.v 98 s červeným PC a okamžitou spotřebu při stání mě to ukazuje, nastartuju auto stojím a normálně mi tam běhá okamžitá spotřeba, jinak ta teplota se mi taky automaticky nespouští, takže asi po face
Listopad 13, 200717 r super chlapi dikec moc.no mam uz tu faceliftovou no.nekdy me to udelalo nekdy ne a ja porad cim to je a ono tim ze je namraza.mate pravdu mam tam treba -1.5 a se snehovou vlockou
Listopad 13, 200717 r Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Já mám starej model r.v 98 s červeným PC a okamžitou spotřebu při stání mě to ukazuje, nastartuju auto stojím a normálně mi tam běhá okamžitá spotřeba, jinak ta teplota se mi taky automaticky nespouští, takže asi po face Okamzita v l/hod?
Listopad 14, 200717 r Ja tu funkci take nemam, stejne jako pri nulove rychlosti ukazovat okamzitou spotrebu jako l/hod. Tak asi az po face. I kdyz tu spotrebu umela i felda, videl jsem na vlastni oci. Já mám starej model r.v 98 s červeným PC a okamžitou spotřebu při stání mě to ukazuje, nastartuju auto stojím a normálně mi tam běhá okamžitá spotřeba, jinak ta teplota se mi taky automaticky nespouští, takže asi po face Okamzita v l/hod? Ano u palubního PC TC-6 nebo TC-6P pro Felicie se při rychlosti pod 32 km/h zobrazovala okamžitá spotřeba v l/h
Listopad 15, 200717 r jj, máte pravdu, u mojí předchozí 1,6 55kw mr99 se to pokud si vzpomínám nedělo, žádná vločka...takže automaticky se přepne na PP teplota pod +4 jen u face. Jinak moje okamžitá spotřeba při zahřátém stojícím autě většinou tak 0,5-0,7 l/hod
Prosinec 18, 200717 r čau, poraďte,proč ukazuje PALUBNÍ PC jiny hodnoty spotřeby než jsou v reale. jezdín za 5,5-6l/100km a PC ukazuje kolem 4l?????? neni nekde čidlo v haji a co by stalo??? dik
Prosinec 19, 200717 r čau, poraďte,proč ukazuje PALUBNÍ PC jiny hodnoty spotřeby než jsou v reale. jezdín za 5,5-6l/100km a PC ukazuje kolem 4l?????? neni nekde čidlo v haji a co by stalo??? dik Jestli nejde o to, i jak často startuješ a stojíš Pokud ale prakticky nádrž projedeš nikoli popojíždkami a poskakováním v kolonách, ale jaksi co nejvíce v kuse, tak by hodnoty mohly být objektivnější k posouzení. Ale je fakt, že o víc jak litr, je podezřelý. U mne to bývá jen o nějakou tu desetinu rozdílu. Prostě i tak, přijde mi, jestli to nebude i stylem provozu jízdy. M.
Prosinec 20, 200717 r Jestli nejde o to, i jak často startuješ a stojíš Pokud ale prakticky nádrž projedeš nikoli popojíždkami a poskakováním v kolonách, ale jaksi co nejvíce v kuse, tak by hodnoty mohly být objektivnější k posouzení.Ale je fakt, že o víc jak litr, je podezřelý. U mne to bývá jen o nějakou tu desetinu rozdílu. Prostě i tak, přijde mi, jestli to nebude i stylem provozu jízdy. M. stylem ani kolonama to nebude. měřil jsem si usek cca 2OOkm v tahu a podle PC 3,8 a vreale (plna nádrž,cesta,dotankování,výpočet) 5,5litrů. tak nevím nedá seto třeba upravit ŘJ?
Únor 22, 200817 r Ahoj, potřeboval bych poradit, mám Octu mr2000 s climatronicem a venkovní teplota se mi zobrazuje pouze na climatronicu. Je možné venkovní teplotu dát i do MFA, jako je to u aut bez climatronicu nebo u novějších modelů? Díky za odpověď.
Únor 22, 200817 r Kupoval jsi to auto jako nové nebo ne? Když mi před deseti lety u nové Octávky v záruce měnili komplet budíky, po výměně jsem podle PC jezdil za 3,5/100. 1,6 benzin. Nakonec zjistili, že objednali jiné pro jiný model. Tak jestli to nemáš podobný případ, pokud jsi druhý majitel a ten před tebou tam dal něco např. z vrakoviště.
Červenec 27, 200817 r mám takovej malé problém koupil sem octavii mr99 1,6 76kw a na palubním počítači mě to vůbec neukazuje teplutu venkovní,čidlo byl dáno pryč tak sem sehnal nové ,připojil dle DP a teď nevím jak ten udáj dostat na display všechny udaje ukazují OK jen ta teplota tam vůbec není skoušel sem to napíchnout na vag a palubní přistroj nehlásí žádnou chybu ani sem nenašel kde by se dalo nastavit,aby se ten údaj teploty zobrazoval díky za každou radu
Červenec 28, 200817 r měl jsem kdysi stejný problém a pomohl "restart" budíků takže stačí na chvíli odpojit baterku a mělo by to zase jít
Prosinec 8, 200816 r Z ničeho nic přestal palubní počítač ukazovat průměrnou spotřebu, stále je tam číslo 5.6, čím to může být?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.