Přejít na obsah

Klepání (ťukání) v levé přední části vozu - vadný silentblok uložení převodovky


pusher...

Doporučené příspěvky

Já byl s klepáním v Autodruzstvu na Spojovaci v Pze a přístup super. Profesionální jednání, o tomto problému už věděli, prej to dělali už i na Fabii. Jinak auto omrkli, pak cekali na vyjadreni Skody, pak teprve dil objednali a opravili. Od te doby mam najeto asi 1000 km a klepani uz nebylo. Na kod dilu mrknu o vikendu, pokud nemusim nekde neco rozebirat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupovat první rok výroby je riziko, u Škody i druhý a s každou další generací to asi bude narůstat, jak to tady čtu : )))

Musím ale říct, že když jsem to byl měnit, tak problém už byl dobře znám, a i přes to se na mě dívali divadelním stylem jakože jsem tam s tím první v galaxii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám taký istý problém so silentblokom. Bol som v servise, mechanik sa bol previesť, počul to. Tak som im dal typ z tohto fóra že to bude na 99 percent silentblok prevodovky, ale tvária sa akoby o tom prvýkrát počuli. Keď pozeral do počítača, tak nenašiel žeby škoda zaznamenala problém so silentblokmi prevodovky. Tvrdia mi, že keby malo toľko ľudí s tým problém ako sa píše na tomto fóre, takže oni by to už dávno mali v PC. No neviem teraz čo mám robiť. Poraďte mi niekto ako zistím že je to táto závada. Mechanik tvrdil žeby to klepalo už pri zakývaní motorom. Ale mne to vtedy nezaklepalo. Napriek tomu som si istý že to bude silentblok, lebo presne podľa popisu chyby rozoberanej na tomto fóre to zodpovedá môjmu prípadu.

Dikes za rady.

Editováno: , autor: dodko-k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj všem,

jsem jeden z prvních, který donutil servis a Škodovku opravu vyřešit a jiště tady ve fóru je někde moje VINko, kde to byla provedena a nejen moje.

Je neuvěřitelný, že po takové době to stále není vyřešeno a Škodovka dělá mrtvého brouka, i když mě poděkovalo, že jsem byl první, kdo to začal s nimi nějak řešit. Je pravda, že po nátlaku přes jejich FB stránky.

Jinak moje video je tady: 

a vím, že těch videí bylo více.

 

držím všem palce a hlavně se nevzdávejte !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkem běžný jev, prostě s tím přicházíš jako první a tváří se tak tím více, čím větší je to průser. Neřeší nic, pokud to nejde zásadně slyšet nebo to nechtějí slyšet. Já měl kliku, že mi to dělalo navíc i při každém dávání spojky do záběru. Možná radši zkusit jiný servis. Už si pomalu zvykám, že je jich třeba objet vždy více ... tenhle je ochotný řešit tohle, tamten zase támhle to ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dodko-k zdravim ta presne ten isty problem mam aj ja a postup servisu ten isty az nato ze my povedaly ze ak to bude vazne tak sa to prejavi viac teraz mam 29000km a klepe mi to tak isto us asi od 11000km v najblizej dobe idem skusit iny servis us som rozmyslal ze si to dam vymenit na vlastne naklady ale tu na fore my poradili skusit iny servis. dudko-k odkial si kam chodis do servisu.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bol by niekto taký dobrý kto mal na svojom rapide urobenú výmenu silentbloku prevodovky a do súkromnej správy mi poslal VIN č. auta? - aby som mohol ukázať v mojom servise že výmeny už boli a nie som sám kto má takýto problém. Lebo tvária sa akoby fakt prvýkrát o tom počuli. Vopred diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic vzlom ale myslis ze servisny technik si bude citat nejake forum zabudnite skusal som to na SR sa nic okolo silentbloku neriesi a pisal som aj do skoda auto cz a oni ze na dialku nemozu riesit problem oni musia dostat podnet od servisu dva servisi som skusil a ochota ziadna iba ze nechajte nam tu auto a my buddme skusat odkial to klepe super rozoberu my pol auta to si ich postupy tiez kukali kex som im povedal ze je to silentblok prevodovky kukali jak puci ze ako to viemze to neni pravdepodobne kurva asi pojdem do CZ to reklamovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic vzlom ale myslis ze servisny technik si bude citat nejake forum zabudnite 

by si sa čudoval ...a nielen technici,ale aj servisný poradcovia ;)

 

len píšem,že solídny servis ak bude chcieť,tak si to v systéme nájde ...písať kde nebudem,nakoľko to tu čítajú aj hore uvedené osoby 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...