Joseamigo Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 (editace) Velkoplošný poklice jsou těžko k sehnání v černý barvě a hezkým designu a tak jsem zkusil jestli by na 14" kola co mám na CG na zimu nešlo místo těch nehezkých krytek šroubů dát staré pokličky z Felicie, a ejhle, ono to jde. Pasuje dobře, ale kapku se musí "napružit" drátky v pokličce, bo jak máte bezpečnostní šroub na kole, tak ten není šestihrannej a má větší průměr než ty ostatní šrouby. Na fotce je vypůjčená stříbrná, já tam ale vrazím ty obyčejné černé, co byly na LX Feliciích, kus je za cca stovku a kolo bude podle mě vypadat líp a i ten náboj nebude tak rasovanej. Jo a navíc ty černý pokličky mají jen černé logo, takže to buď nechám, nebo toho indiána postříbřím, ať to víc ladí se současným vzhledem škodováckýho loga.Co vy na to? Názory sem! Editováno: 21. Prosinec 2013, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Já myslím, že je to dobrý nápad Pak sem určitě nahoď tu konečnou variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 by som tam dal tie GLXové http://www.skoda-dily.cz/data/items/1/497c731599dec.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 30. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 to by asi taky šlo, ale já bych chtěl 1) černé a za 2) s novým znakem. Navíc ty GLXové stojí na to že je to kus plastu moc peněz. Ale třeba ke stříbrnýmu autu se možná budou hodit víc, navíc pokud by se dal přelepit ten znak uprostřed tím novým... hmmm, popřemýšlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 tak jazdenky , tam sa väčšinou olúpe len ten znak , ten by som nahradil zadným fabiovým ale to bude drahšia záležitosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 31. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 ty seš nějaké ranní ptáče, ne? 5:16... a ten znak z fabie na ty poklice bude pasovat? Tuším, že on je v té poklici uprostřed jakýsi prolis, tak aby to sedělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Tak niekto musí aj robiť na tie hladné krky 5:16 je môj bežný pracovný čas ... tu som urobil pár foto pre orientáciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 12. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Tak jsem v rychlosti "spáchal" jednu poklici (měla malou kosmetickou vadu, tak je zní pokusnej králík). Nejsem žádnej lakýrník ani umělec, takže na provedení nehleďte, jde o myšlenku. Poklici jsem stříknul základem na plasty, pak jsem revell barvičkou napatlal toho indiána a nakonec to přestříknul bezbarvým lakem. Zblízka je to nic moc(jsem patlal a finální realizaci asi zadám nějakému odborníkovi), ale celkově si myslím že to nevypadá zle. Na léto mám černý liťáky, kde je taky indián ve stříbře, tak mi přišlo celkem fajn mít něco takovýho i na těch zimních plecháčích... Jinak poklička pasuje, jen je potřeba začít nasazovat od bezpečnostního šroubu bo je krapet širší. Takže co vy na to? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Dobré to je vypadá to zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Pěkné a originální, za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pokličky pěkný, zajímavej nápad. Je vidět, že jsme národ kutilů. Já to naštěstí řešit nemusím, k autu byla sada Al zimních kol, jen jsem do nich koupil středové krytky, abych je nemusel přendávat z letních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 (editace) Tak jsem se vykašlal na nějaký veliký estetično a našmudlal jsem si indiány na stříbrno sám, z dálky to nevypadá až tak zle. Jen pro zajímavost, z autorizovanýho servisu škodovky mi přišla odpověď, že jejich lakýrníci by si na něco takového prý netroufli... tak doufám, že to byla jen jejich lenost, bo jinak nedejbože jim tam dát něco nalakovat... Hlavní je, že náboje kol už nejsou tak moc vystavený slaný vodě a silničnímu sajrajtu. A že se mi to líbí! Na druhém CG jsem se na malování znaku úplně vykašlal a dal jsem tam jen ty černý pokličky z Felicie tak jak se dodávají. Taky to nevypadá zle, navíc to druhé CG je bílé s černejma oknama tak to takhle vypadá líp. Editováno: 8. Duben 2016, autor: Joseamigo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.