Stringo Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ahojte kluci z okolí Plzně, kolegovi zde z fora se stala nepříjemná věc - ukradli mu z auta kola VIZ INFO ZDE ...pokud byste náhodou něco zjistili, dejte do vlákna vědět, případně můžete sdílet na FB. Je to kluk z Berouna, takže velká pravděpodobnost prodeje v Praze nebo i v Plzni a okolí kolem... Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Jen doplním odkaz na sdílení na FB zde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Tak tady to nějak umřelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 (editace) Jak širokou rodinu vozů Škoda mezi sebe pouštíte? :-) Editováno: 20. Květen 2015, autor: Tomáš Slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 (editace) Všechny PS: jedině pokud vlastníš nějakou šáde 120, 100, MB1000, atd... tak musíš případně přijet 30min. před zahájením srazu a odjet jako poslední abys nám nepouštěl smrádek výfukových plynů pod nosánky EDIT: to je jen sranda, aby ses neurazil třeba Editováno: 21. Květen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 tak nahoďte datum ať se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Stringo: Tak já se postavím proti větru a jako poslední v řadě, aby to šlo pryč od Vás :-D Ne neboj, auto je o něco mladší než já :-) Jen jsem koukal na foto z posledního srazu a viděl jsem tam je Octavie a Rapidy, tak proto se ptám :-) Nejsem z Plzně, jen tu studuju a přitelkyně tu bydlí, takže pokud by to bylo o víkendu, jako že asi na 90 % určitě jo, tak bych to měl trochu komplikovanější. Ale snad by se to nějak udělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Ahoj Kapitáne pane Stringo,je čas udělat po roce sraz ne??:-) Dlouho jsem Vás neviděl..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Jo jo kluci, chtělo by to srázek. Sice stále nemám nový přední RS nárazník, ale to snad nebude nikomu vadit Tome, i kdybys měl nějakou Tatrovku, tak je nám to jedno, že si trošku fetneme,...hlavně, že pokecáme! Je to pro všechny Škodovkáře a bude to určitě víkend, nejspíš sobota... Já jsem do poloviny června pryč, proto jsem ani sraz neřešil na jaře... Zkuste termín nahodit a nějak to dáme dohromady a taky místo, naposledy padl nápad, to udělat jinde než u Tesca, tak nějaké nápady jestli máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Janysku, ty kluku, jak se Vám to narodilo, pěkně ses odmlčel, od 3.6-14.6 budu zase v Kadani, resp. na Prunéřově, můžeme se večer někde v Chomutově zase vidět, jestli pojedeš na nákup třeba , číslo na mě máš, klidně v tom termínu zavolej a domluvíme se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Zatím tu nejsem, abych se mohl pochlubit (není moc čím), mám Fabču, takže žádné kouřování nebude :-P. Sobotu bych snad někdy zvládnul, rád bych zase poznal nějaké nové lidi :-) Jinak co na sraz zvolit některou z víc přírodnějších lokalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Jak říkám, já jsem vlastně Plzeňský sraz svolal náhodou a Rokycanské Tesco bylo dobrou volbou, protože když prší náhodou, dá se zajet do podzemních garáží, ale jsem pro to udělat někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Tak zkusím o něčem popřemýšlet, a ohledně datumu, co třeba poslední víkend v červnu, například tedy v sobotu 26. 6.? Je to celkem za dlouho, ale možná je to výhoda. Jinak ještě se omlouvám, že se do toho tak moc angažuji, i když jsem tam s Vámi zatím nikdy nebyl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 V pohodě, je to lepší dát vědět dopředu... Co ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 .... a ohledně datumu, co třeba poslední víkend v červnu, například tedy v sobotu 26. 6.? To je pátek, sobota je 27.6. Přijel bych také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Pawouk: jojo omlouvám se, právě jsem rezervoval vstupenky do divadla na toho 26.6. a v hlavě jsem to přenesl i sem :-) Jinak výběr Tesca na Rokycanské je z hlediska proměnlivosti počasí určitě nejlepší, ale třeba by se našlo i nějaké vhodné přírodní místo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Necháme to uležet přes víkend, kluci se snad také tady ukážou, bude víc názorů. S termínem osobně bych neměl mít problém, měl bych být doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 První víkend v červenci.:-) Ok. zavolám..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Myslíš sraz? To asi nebudu moct no uvidíme... určitě se ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Taky bych zasrazoval , ovšem 27.6. sobota jedu do německa na 7.Internationales Škoda Treffen ,tak ten datum u mě nelze Ale když bude většina lidi,tak co se dá dělat ;-) 7.internationales Skoda Treffen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Tak jaký datum.pane Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) Tak jsem vytvořil hlasování,podle počtu nejhlasovanějšího termínu uděláme sraz ;-) http://doodle.com/fq52ecps39du7f2q Editováno: 22. Květen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Doufám,že to bude v červenci.Červen vůbec nemohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 No já nakonec zjistil že červen mi taky neklapne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.