Tomáš Slabý Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Plzen je v tohle dobra, neni moc velka a da se v pohode prejet za 10 minut :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak jestli jí projedeš za 10 min tak si frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Hele v neděli večer, když jsou vyplí semafory tak z Bolevce na Bory ke kolejím těch 10 minut není problém ;-) Ale i tak, když je provoz, tak je město projetý rychle, když to srovnám třeba s Prahou. A samozřejmě jezdím podle předpisů ;-) Editováno: 11. Červen 2015, autor: Tomáš Slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Stringo, tentokrát nepřijedu. A pro ostatní - toto není volná debata, že Tomáši Slabý? Držte se tématu = sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Pokud budu mít v termínu volno,nebo aspoň víkend nočních tak se pokusím dorazit,dám včas vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Vzhledem k tomu, že nemám FB, tak klidně sdílejte, čím víc lidí a Škodovek, tím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Omlouvám se za předchozí spam. A chci tedy potvrdit, že jsem si vše zařídil tak, abych mohl dorazit, takže dorazím na 99 %. Stringo: Pak před srazem se mi prosím kdyžtak ozvi a domluvíme tu společnou jízdu ;-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Nějaké změny v osazení? Je nás celkem málo zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 U me to furt plati :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak zatím to vypadá,že s Džundou dorazíme,je pak nějakej nápad někam přejet,budu sebou mít prcky tak je budu muset nějak zabavit,jsou to ženský a za chvilku budou prudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 U mě furt platí podle návratu z Alp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Já pravděpodobně i s rodinkou..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 I já dorazím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Tak přejezd naplánovanej není. Loni to někteří řešili vypuštěním rodinky po obchodech... No v Plzni pokud to chce někdo spojit s výletem a s dětmi,tak určitě Techmanie, Zoo s Dinoparkem taky super... No já budu mít taky rodinku takže uvidíme... Akorát tedy jestli nebude lepší to o hodinu posunout když potom budete chtít jít za nějakou zábavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Sejít se v 10, poslat ženské po krámech v 11 to rozpustit a kdo bude chtít tak se tam najíst a potom jet někam na výlet, takhle to děláme mi,když někam jedeme,protože je to potom dost dlouhé... Tak se rozhodněte jestli by to nebylo lepší...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Já bych byl klidně pro, aspoň nebudu muset tak brzo vstávat :-D A pak nebudu muset tak dlouho čekat na drahou polovičku. Takže za mě ano ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 (editace) Co na to ostatní? Mě je to úplně jedno, ale potřebuju to vědět co nejdříve, manželka se jde objednat k holiči, tak aby věděla na kolikátou Editováno: 30. Červen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 já sem pro tu 10tou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Klidně 10hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Tak to jsou 4 z 5, jinak Stringo jak to bude s tou spolujízdou? Sčuchneme se někde okolo Kralovic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 posílám SZ a tedy uděláme to na tu 10:00 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.